29 Eylül 2011, Perşembe 11:05:36

THK ASTRONOT YETİŞTİREMEZ ÇÜNKÜ...

AirportHaber yazarlarından Tevfik Uyar, THK'nın astronot projesini ele aldı...
  • Yav gülünç olmayın Allah aşkına.! Siz önce ambleminizi update edin. ! Tabii Türk halkını kandıracak başka icat bulamadınız şimdide uzaya gidiyoruz diyorsunuz. ! Neyle? Antonov lamı gideceksiniz.? Bilet fiyatlarını ucuz tutunda herkes binsin uzay aracınıza. Zaten haberi alan uzaylılar Türkkuşunu ziyarete geleceklermiş şimdiden haberiniz ola. Adamlara hangarları gezdirirsiniz.! Nuh nebiden kalan uçaklar bayağı ilgilerini çekecektir.
  • orada hiç bir şey bilimsel temellere dayalı yapılmaz; adamına göre muamele yapılır. Hangi üniversite yada hangi lisans seviyesinde olduğunuzun bir önemi yoktur; efendi (oradaki anlamı ile dalkavuk) olduğunuz sürece her kademede yapacak bir şeyler bulabilirsiniz.Yılların birikimi ile hareket edildiği söylenir; ama yapılan işlere bakıldığında acemi bir çaylağın yapmayacağı komik hatalarla karşılaşırsınız.Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.Siz en iyisi oradan uzak durun. Paranızı ama en önemlisi zamanınızı yakmayın.
  • Insanlik icin kucuk ama THK icin buyuk bi adim olur :))
  • eee işte thk da öyle bir yer...emekli asker yuvası olmuş bu kurum..bırakın astronot yetiştirmeyi ancak bol bol maket uçak kursu verirler...çağdışı kalmış kime hizmet ettiği belli olan bir harabe
  • Odtü de okumuşsun Boeinde çalışdığını söylüyorsun, şimdiye kadar THK hakkında bir bilgi sahibi edinemedin mi? Daha düne kadar kurban derisi toplayıp tahtadan model uçak yapan kuruluş-hatırladın mı? hayal et belki hatırlarsın
  • önce göderecegimiz uzay çocuklarına bir türkçeleştirilmiş ve özgün isim verelim.bende fezanout hadi Türkiyem isim bulmak için elele !!!önce adını koyalım sonra çagırması kolay olur.
  • uzay,astronot konularını geçmişte thk başkanı rasim arslan denen bir zat vardı şimdi nerde bilen varmı ergenekondan içerde yatıyor.thk dan bir nambır olmaz asker olduğu sürece bir adım ilerleyemez işleri zor.........
  • neden uçuş okullarından uzak duralım??
  • Ben Tevfik UYAR'a UYMADI dedim. THK'da 35 sene önce T-10 parşütü ile 1 adet atlayışım var. Bunun dışında işlerim nedeniyle herhangi bir eğitim yada sizin deyişinizle "nema" almadım. Bu atlayışı yaptıran THK'na 35 yıldır kesintili de olsa üye olarak aidat ödüyorum ve kesebildiğim yıllarda kurban derimi veriyorum. Sanırım sizin düşünce sisteminizde ben THK'na borcumdan fazlasını vermiş oluyorum. Ama benim gibi düşünenler, bu iyiliğin 40 yılda bile ödenemeyeceği bilirler. Beni havacılıkla tanıştıran, bu heyecanı tattıran, Türk Havacılığına yıllardır hizmet vermiş kuruma ne kadar teşekkür etsem azdır. Senin nema dediğini biz bilmiyoruz arkadaş.
  • kendi icindeki isleri duzgun yonetemeyen bir kurumda uzaya gitmekten bahsetmek kadar budalaca bir fikir olamaz
AirportHaber yazarlarından Tevfik Uyar, bu hafta köşesinde THK'nın astronot yetiştirme projesini masaya yatırarak, sözkonusu projenin şartlarını değerlendirdi.

NASA'da astronot olabilmek için şartları sıralayan Uyar, astronot yetiştirmeden önce uzay mühendisi, astrofizikçi, astronom yetiştirmemiz gerektiğini ifade etti. Peki Tevfik Uyar'a göre Türkiye astronot yetiştirebilir mi?

İşte cevabı:



THK ASTRONOT YETİŞTİREMEZ ÇÜNKÜ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yav gülünç olmayın Allah aşkına.! Siz önce ambleminizi update edin. ! Tabii Türk halkını kandıracak başka icat bulamadınız şimdide uzaya gidiyoruz diyorsunuz. ! Neyle? Antonov lamı gideceksiniz.? Bilet fiyatlarını ucuz tutunda herkes binsin uzay aracınıza. Zaten haberi alan uzaylılar Türkkuşunu ziyarete geleceklermiş şimdiden haberiniz ola. Adamlara hangarları gezdirirsiniz.! Nuh nebiden kalan uçaklar bayağı ilgilerini çekecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
orada hiç bir şey bilimsel temellere dayalı yapılmaz; adamına göre muamele yapılır. Hangi üniversite yada hangi lisans seviyesinde olduğunuzun bir önemi yoktur; efendi (oradaki anlamı ile dalkavuk) olduğunuz sürece her kademede yapacak bir şeyler bulabilirsiniz.Yılların birikimi ile hareket edildiği söylenir; ama yapılan işlere bakıldığında acemi bir çaylağın yapmayacağı komik hatalarla karşılaşırsınız.Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.Siz en iyisi oradan uzak durun. Paranızı ama en önemlisi zamanınızı yakmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Insanlik icin kucuk ama THK icin buyuk bi adim olur :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eee işte thk da öyle bir yer...emekli asker yuvası olmuş bu kurum..bırakın astronot yetiştirmeyi ancak bol bol maket uçak kursu verirler...çağdışı kalmış kime hizmet ettiği belli olan bir harabe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Odtü de okumuşsun Boeinde çalışdığını söylüyorsun, şimdiye kadar THK hakkında bir bilgi sahibi edinemedin mi? Daha düne kadar kurban derisi toplayıp tahtadan model uçak yapan kuruluş-hatırladın mı? hayal et belki hatırlarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
önce göderecegimiz uzay çocuklarına bir türkçeleştirilmiş ve özgün isim verelim.bende fezanout hadi Türkiyem isim bulmak için elele !!!önce adını koyalım sonra çagırması kolay olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uzay,astronot konularını geçmişte thk başkanı rasim arslan denen bir zat vardı şimdi nerde bilen varmı ergenekondan içerde yatıyor.thk dan bir nambır olmaz asker olduğu sürece bir adım ilerleyemez işleri zor.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neden uçuş okullarından uzak duralım??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben Tevfik UYAR'a UYMADI dedim. THK'da 35 sene önce T-10 parşütü ile 1 adet atlayışım var. Bunun dışında işlerim nedeniyle herhangi bir eğitim yada sizin deyişinizle "nema" almadım. Bu atlayışı yaptıran THK'na 35 yıldır kesintili de olsa üye olarak aidat ödüyorum ve kesebildiğim yıllarda kurban derimi veriyorum. Sanırım sizin düşünce sisteminizde ben THK'na borcumdan fazlasını vermiş oluyorum. Ama benim gibi düşünenler, bu iyiliğin 40 yılda bile ödenemeyeceği bilirler. Beni havacılıkla tanıştıran, bu heyecanı tattıran, Türk Havacılığına yıllardır hizmet vermiş kuruma ne kadar teşekkür etsem azdır. Senin nema dediğini biz bilmiyoruz arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kendi icindeki isleri duzgun yonetemeyen bir kurumda uzaya gitmekten bahsetmek kadar budalaca bir fikir olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000