03 Nisan 2015, Cuma 08:01:13

THK ANTALYA ŞUBESİ'NDEN ÖĞRETMENLERE KURS

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi ve Karain Havacılık Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından Antalya Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan öğretmenlere yönelik 2 dönem Serbest Model Uçak Rehber Öğretmen Kursu Altın Kanatlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açıldı.
  • Yine sapla samanı karıştırıp duruyorsunuz. Uzay muzay işlerini gidin THK Üniversitesi ne sorun, onlar halledecek herhalde, yoksa bunu da mı Antalya Şubesinden bekliyorsunuz. Bir şubenin çocuklara havacılığı öğretmek ve sevdirmek amacıyla öğretmenleri kullanmanın faydasını görerek yaptığı bir faaliyeti anlatan bu haberin altında ne oldu uzay gemisi demenin ne alemi var.
  • Bir arkadaşım torpilliler pilotaja garibanlar uçurtma uçurmaya diye yazmış. Arkadaş senin kafanda en az 10 sene öncesinde kalmış. Artık pilotajın bir ücreti var. Parayı verdinmi istediğin okulda eğitim alırsın. Buna THK Uçuş Okulu da dahi. Torpil olsaydı şu üsteki resimde eleştirdiğiniz şıbe başkanı aynı zamanda THK Genel Yönetim Kurulu üyesiydi ama oğlunu parası ile Antalya'daki özel pilotaj okulunda okuttu. Daha neyi eksikti de torpil yaptırıp bedava okutamadı. Hadi biz eleştiri diye yazılanların amacını biliyoruz ama bilmeyenlerin boş yere kafasını bulandırıyorsunuz. Yazık yazık...
  • Faaliyeti yapan THK Genel Merkezi değil, Ülke sathına yayılmış 416 şubeden birisi olan THK Antalya Şubesi. Bu şubede maaşlı çalışan 2 kişi var. Birisi sayman diğeri sayman yardımcısı. Diğer çalışanlar ki buna Şube Başkanı dahi tüm yönetim kurulu hiç bir maaş ve pirim gibi maddi bir beklenti olmadan tamamen özveri ile çalışıyorlar. Şube bütçesi yok denecek kadar kısıtlı, ama buna rağmen model uçak, R/C model uçak, yamaçparaşütü, yelkenkanat gibi birçok kursu kendi gayretleri ile açmaya çalışıyorlar. Burada ağır eleştiri ile yorum yapanların daha hiçbir faaliyetini göremedik.
  • Türk havacılığı ne kadar da güzel gelişiyor! Yeter artık bıktık model uçaktan
  • Torpilliler pilotaja, garibanlar ucurtma ucurmaya,, ne güzel bir kandirmaca...
  • Kin, haset, kıskançlık. Siz daha iyisini yaparsınız. Uzaya bile çıkarsınız. Üstün insansınız siz. Hatta bu fanilere cevap bile yazmayın. Çok üstünsünüz.
  • Konu ne? "Model Uçak Rehber Öğretmen Kursu" 4 resim uzun bir detay, ee anlatacak fazla bi sey kalmamis bu dev THK subelerinde! show'a devam di mi?
  • ŞU ANDA İÇERİDE OLAN MAFYACI BAŞKANIN YÖNETİM KURULUNDAN BİRİ VE AYNI ZAMANDA ANTALYA ŞUBE BAŞKANI UTANMADAN SIRITARAK POZ VERMİŞ, DIŞARDA HALA NE İŞİ VAR BELLİ DEĞİL DÜŞÜN KURUMUN YAKASINDAN KENELER, ÇEKİLİN KURUM BAYRAĞI ÖNÜNDEN GÖLGE ETMEYİN.
  • Bilen biliyor, vasıf başkanın nasıl çalıştığını, o gösteriler yapıldığında, görevli gençlerin gözlerindeki ışıltılardan anladım. o gençleri kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak için yapılan bu güzel organizasyonlar için sana binlerce teşekkür. güzel insan, ALLAH razı olsun senden.
  • Bütün yıl masa başında otur, her ay maaşını al ohhhh, sonra hop bir model uçak kursu... Görende bişey zannedecek. Bu millet artık YEMİYOR bunları komik olmayın

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi ve Karain Havacılık Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından Antalya Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan öğretmenlere yönelik 2 dönem Serbest Model Uçak Rehber Öğretmen Kursu Altın Kanatlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açıldı.

Model uçak parçalarını büyük bir titizlikle birleştiren Antalya, Kemer, Manavgat ve Kaş'ta görev yapan öğretmenlerin bu yönde el becerilerin geliştirmesi ile birlikte havacılığın tanıtılması ve sevdirilmesi amaçlandı.

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi tarafından Model Uçak Rehber Öğretmen Kursuna katılan 30 öğretmene sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Türk Hava Kurumu Antalya Şubesinde yapılan törene Türk Hava Kurumu Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri ve öğretmenler katıldı.

Türk Hava Kurumu Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş sertifika töreninde yaptığı konuşmada, 'model uçak rehber öğretmen kursuna katılan öğretmenlerin, görev yaptıkları okullarda havacılık kulüpleri kurarak, Türk Hava Kurumu tarafından ücretsiz olarak verilen malzemelerle model uçak kursları açabileceklerini belirterek, öğrencilerin bu kurslarla havacılığa ilk adım atmalarının sağlanacağını" söyledi.

Antalya, Kemer, Manavgat ve Kaş Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan öğretmenlere Model Uçak Rehber Öğretmen Sertifikaları verildi.







THK ANTALYA ŞUBESİ'NDEN ÖĞRETMENLERE KURS

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Sapla saman ~ 9 yıl önce
Yine sapla samanı karıştırıp duruyorsunuz. Uzay muzay işlerini gidin THK Üniversitesi ne sorun, onlar halledecek herhalde, yoksa bunu da mı Antalya Şubesinden bekliyorsunuz. Bir şubenin çocuklara havacılığı öğretmek ve sevdirmek amacıyla öğretmenleri kullanmanın faydasını görerek yaptığı bir faaliyeti anlatan bu haberin altında ne oldu uzay gemisi demenin ne alemi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilli pilotaj ~ 9 yıl önce
Bir arkadaşım torpilliler pilotaja garibanlar uçurtma uçurmaya diye yazmış. Arkadaş senin kafanda en az 10 sene öncesinde kalmış. Artık pilotajın bir ücreti var. Parayı verdinmi istediğin okulda eğitim alırsın. Buna THK Uçuş Okulu da dahi. Torpil olsaydı şu üsteki resimde eleştirdiğiniz şıbe başkanı aynı zamanda THK Genel Yönetim Kurulu üyesiydi ama oğlunu parası ile Antalya'daki özel pilotaj okulunda okuttu. Daha neyi eksikti de torpil yaptırıp bedava okutamadı. Hadi biz eleştiri diye yazılanların amacını biliyoruz ama bilmeyenlerin boş yere kafasını bulandırıyorsunuz. Yazık yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 9 yıl önce
açıklama yapıyorsun ama özrün kabahatından beter.bize zamanında oğlum herhangi bir yerde değil bilmem ney. aman be neyse.sizin ne olduğunu anladık uğraşmaya yazmaya değmez.beğeni kastırma operasyonlarına devam
Tebrikler Antalya ~ 9 yıl önce
Faaliyeti yapan THK Genel Merkezi değil, Ülke sathına yayılmış 416 şubeden birisi olan THK Antalya Şubesi. Bu şubede maaşlı çalışan 2 kişi var. Birisi sayman diğeri sayman yardımcısı. Diğer çalışanlar ki buna Şube Başkanı dahi tüm yönetim kurulu hiç bir maaş ve pirim gibi maddi bir beklenti olmadan tamamen özveri ile çalışıyorlar. Şube bütçesi yok denecek kadar kısıtlı, ama buna rağmen model uçak, R/C model uçak, yamaçparaşütü, yelkenkanat gibi birçok kursu kendi gayretleri ile açmaya çalışıyorlar. Burada ağır eleştiri ile yorum yapanların daha hiçbir faaliyetini göremedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Türk havacılığı ne kadar da güzel gelişiyor! Yeter artık bıktık model uçaktan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK! ~ 9 yıl önce
Havacılıkla ne kadar ilgilisiniz bilinmez ama model uçak eğitimi alan öğretmenlerin havacılık sevgisine ne kadar katkı sağladıklarını bi görün isterim ben. Bu kurum şimdiye kadar kaç gencin göklerde olabilme düşüncesini yerleştirdi bilir misiniz? Model uçak dünyada o kadar değer görürken biz model uçağa neden destek vermiyoruz? Haa doğru bıkmıştınız model uçaktan... Ne yazık ki dünyada tek olan ve eğitimlerini FAİ standartlarında veren bu kurumu eleştiren insanlar çok bilgisiz ve konuşmaya devam ediyor. Çok yazık...
yazık tabi ~ 9 yıl önce
FAI eğitim yapmaz,önce bunu öğren.FAI bir müsabaka,yarışma platformudur.Havacılık ile ilginizi gözden geçirin.(yeterli ingilizceniz var ise FAI'nin spor kodlarını inceleyin.)model uçak eğer bir katkı sağlasaydı şu an ülke çok daha farklı bir durumda olurdu.THK yolsuzluk ve usülsüzlükler ile anılan bir kurum olmazdı.Model uçak sizin eliniz kolunuz bağlı iken sarıldığınız yegane faaliyet.o da olmasa kapıya kilidi vurursunuz.Bizler model uçaktan bıkmadık,sizin 90 yıldır olduğunuz yerde saymanızı izlemekten bıktık ki eleştirilerin odağı da bu zaten.(sizin bir türlü toparlayamadığınız nokta da bu) bilgilerinizi güncellerken google'ı kullanmayın.kalkın gidin lozana.komisyon toplantılarına katılın.onlar ne konuşuyor yapıyor siz ne konuşup yapıyorsunuz bir kıyaslayın.sonra sizi eleştirenlere cevap yetiştirirsiniz.
Iki saga,bir sola... ~ 9 yıl önce
Torpilliler pilotaja, garibanlar ucurtma ucurmaya,, ne güzel bir kandirmaca...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kin, haset, kıskançlık. Siz daha iyisini yaparsınız. Uzaya bile çıkarsınız. Üstün insansınız siz. Hatta bu fanilere cevap bile yazmayın. Çok üstünsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güldür güldür ~ 9 yıl önce
ne kin var sevgili dostum ne haset ne de kıskançlık.bol kahkaha var.etimesguttan uzaya insanlı hava aracı göndereceğini idda eden bir yönetimin uzantılarına gül gül ölüyoruz.konu bu.
Antalya'li ~ 9 yıl önce
Konu ne? "Model Uçak Rehber Öğretmen Kursu" 4 resim uzun bir detay, ee anlatacak fazla bi sey kalmamis bu dev THK subelerinde! show'a devam di mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BU MUDUR YANİ ~ 9 yıl önce
ŞU ANDA İÇERİDE OLAN MAFYACI BAŞKANIN YÖNETİM KURULUNDAN BİRİ VE AYNI ZAMANDA ANTALYA ŞUBE BAŞKANI UTANMADAN SIRITARAK POZ VERMİŞ, DIŞARDA HALA NE İŞİ VAR BELLİ DEĞİL DÜŞÜN KURUMUN YAKASINDAN KENELER, ÇEKİLİN KURUM BAYRAĞI ÖNÜNDEN GÖLGE ETMEYİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilen biliyor ~ 9 yıl önce
Bilen biliyor, vasıf başkanın nasıl çalıştığını, o gösteriler yapıldığında, görevli gençlerin gözlerindeki ışıltılardan anladım. o gençleri kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak için yapılan bu güzel organizasyonlar için sana binlerce teşekkür. güzel insan, ALLAH razı olsun senden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 9 yıl önce
sana şubede ne içirdiler bilmem ama o adam seçim kazanma hırsı ile 1000 üyeli şubeden en az 500 üye cıkardı sebep.60 yaşında adam kurban derisi fitre zekat toplamadı diye.Ulan 100yıllık kurum ayrıca içerisinde emekli ast. yani askerler var.kesin kuraldı askerleri çıkarmayalım bizim himayemizde diye.adama soruyorlar ben 2000 yılından beri üyeyim diyor.Babacan senin o kuruma üyeliğin Orgeneral nezdindeki yazılı metinden ibare.Sen kurumu bilmez iken yapmacık olma.Senden eski olan üyeleri attın egon yüzünden.O AKP sarayı gibi olan mekanında bol Dr.Kahvecinin kahvesini yemeni.Pilotcuk olan lokantacıları kralı abinin yemeklerini yemenin.ara sıra can sıkılmasın diye şakşakcı salim saymanının sesinin ölene kadar dinlemen dileğiyle Air Geri döndü
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bütün yıl masa başında otur, her ay maaşını al ohhhh, sonra hop bir model uçak kursu... Görende bişey zannedecek. Bu millet artık YEMİYOR bunları komik olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurslar ~ 9 yıl önce
Şubelerde görev yapan Şube Başkanları ve yönetim Kurulunun hiçbir şekilde maaşı filan yoktur. Burada çamur atacam diye THK yı karalama. Yapılan kurslar sadece ve sadece çocuklara ve gençlere havacılığı sevdirme amacıyla ve özveri ile yapılıyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000