11 Ekim 2015, Pazar 17:27:18

SON DAKİKA! THK'nın yeni başkanı belli oldu

Türk Hava Kurumu'nun 44. Olağanüstü Genel Kurul'unda başkan belli oldu. Türk Hava Kurumu'nun yeni başkanı Kürşat Atılgan oldu.
  • Rektörlükten olduğun gibi hükümete de afiş oldun .Gećmş olsun Metin.
  • Heyyy muhterem ne oldu senin ve yaninda bulundurdugun enstitu yalakalari ne oldu yaptiginiz oyunlara iftiralara degdimi haydi bakalim toplarlanip biran önce terk edin üniversiteyi burasi sizin babanizin Çiftliği degildi. Olmayacakta... Allah senden razi olsun kürsat başkanım seni bize Allah gönderdi dualarimiz kabul oldu.
  • Nerde devlet hükümet karşıtı varsa THK üniversites yönetiminde el elbirliğiyle bitirecekler. Yetiş kürşat Başkan
  • Atatürk'ün mirası olan Türk Hava Kurumunun üniversitesinde Atatürk düşmanlarının yönetimi sayesinde Atamın kemikleri sızlıyor.
  • Toprak üversiteye vurulan her darbe sonrasında avanelerini toplar ve zafer ayini yapar. Başpiskopos Muhterem D. öğrencilere çektirdiği çileyi büyük bir keyifle anlatır. Çerez mahiyetindeki ara elemanlar rektörlük makam odasındaki sorgu hücresinde itina ile gevşetilir ve duyulmak istenen şeyler kağıda döktürülür. Oradaki baskıyı yaşayan bilir. Ayinlerin vurucu darbesini tutanaklar oluşturur. İp Çekici Devşirme Tutanaklar hazırlanmayan seanslar ayin olarak görülemez. Bu düzen 4 aydır aralıksız böyle sürer gider.
  • Okulda hdp propagandası yapan gizliden gizliye üniversiteye hdp lileri dolduran kim acaba. Birde muhterem diye bir zat var twitlerinde hala fetoyu övüyor.
  • Rektör hadi şimdide mütevelli heyete ve askerlere (kürşat Paşa'ya) kötü laf söylesene. Kürşat paşa ne kadar beyfendi ama sen onlar hakkında her yerde kötü sözler söyleyen insansın.
  • Vasıf Başkan'ın Genel Yönetim Kuruluna girmesinin bir diğer avantajı sanal alemde olup biteni Kürşat Atılgan'la paylaşabilecek sosyal medya okur-yazarlığının olmasıdır. Burada yazılan her bir ileti iyi değerlendirilmeli..!
  • Enstitü sekreteri muhterem hocalara para vermiyor.aldıklarınıza sayın diyormuş. Almanya da işler böyle yürüyor demek. Alman usulü mü.??? Çok değil 5 yıl öncesine gidilip arastirin muhteremi.. ne olduğun kim olduğun ortaya cikar ozaman.
  • Yeni yönetimin öğrenciler umrun da değil.yerlerini sağlamlaştırmak için eski yönetimle uğraşırken öğrenciler ne durumda umurlarında olmadı.şimdi akköprüye gönderemedikleri öğrencileri fotokopi arşiv odalarından bozma yerlerde derse tıkıyorlar.

Türk Hava Kurumu'nun 44. Olağanüstü Genel Kurul'unda başkan belli oldu. Türk Hava Kurumu'nun yeni başkanı Kürşat Atılgan oldu.

Ankara'da gerçekleştirilen Genel Kurul'da geçerli oyların 324'ünü alan Kürşat Atılgan kurumun yeni başkanı seçildi. Diğer aday Mustafa San ise 238 oyda kaldı. 2 oy geçersiz sayıldı.

Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerde adaylar 252'şer oy alıp başkan belirlenemeyince seçim 11 Ekim tarihine ertelenmişti.

Kürşat Atılgan teşekkür konuşmasında; 'Bu seçimin kaybedeni kazananı yoktur. Bu kurum büyük bir kurumdur, Allah bu kurumu bu durumdan kurtarmak için kuvvet versin. Hepinizin gayretine ihtiyacımız var. Mustafa San'ın vekillikte gösterdiği gayrete, arkadaşlığa ve yardımlarına çok teşekkür ediyorum. 

Güveninizi asla sarsmayacağım. Kurumun aydınlık geleceğinin sağlanması için büyük gayret göstereceğim. Hepiniz sağ olun var olun' dedi.

©AirportHaber
 

SON DAKİKA! THK'nın yeni başkanı belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (129)

İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Rektörlükten olduğun gibi hükümete de afiş oldun .Gećmş olsun Metin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yürü muhterem ~ 8 yıl önce
Heyyy muhterem ne oldu senin ve yaninda bulundurdugun enstitu yalakalari ne oldu yaptiginiz oyunlara iftiralara degdimi haydi bakalim toplarlanip biran önce terk edin üniversiteyi burasi sizin babanizin Çiftliği degildi. Olmayacakta... Allah senden razi olsun kürsat başkanım seni bize Allah gönderdi dualarimiz kabul oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rektör ~ 8 yıl önce
Nerde devlet hükümet karşıtı varsa THK üniversites yönetiminde el elbirliğiyle bitirecekler. Yetiş kürşat Başkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 8 yıl önce
Atatürk'ün mirası olan Türk Hava Kurumunun üniversitesinde Atatürk düşmanlarının yönetimi sayesinde Atamın kemikleri sızlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin ~ 8 yıl önce
Toprak üversiteye vurulan her darbe sonrasında avanelerini toplar ve zafer ayini yapar. Başpiskopos Muhterem D. öğrencilere çektirdiği çileyi büyük bir keyifle anlatır. Çerez mahiyetindeki ara elemanlar rektörlük makam odasındaki sorgu hücresinde itina ile gevşetilir ve duyulmak istenen şeyler kağıda döktürülür. Oradaki baskıyı yaşayan bilir. Ayinlerin vurucu darbesini tutanaklar oluşturur. İp Çekici Devşirme Tutanaklar hazırlanmayan seanslar ayin olarak görülemez. Bu düzen 4 aydır aralıksız böyle sürer gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Okulda hdp propagandası yapan gizliden gizliye üniversiteye hdp lileri dolduran kim acaba. Birde muhterem diye bir zat var twitlerinde hala fetoyu övüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akrabaları ~ 8 yıl önce
Adamın bütün akrabaları HDP'li zaten. Bunda şaşılacak birşey yok, kürt milliyetçiliği işte.
Rektör ~ 8 yıl önce
Rektör hadi şimdide mütevelli heyete ve askerlere (kürşat Paşa'ya) kötü laf söylesene. Kürşat paşa ne kadar beyfendi ama sen onlar hakkında her yerde kötü sözler söyleyen insansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vasıf Başkan ~ 8 yıl önce
Vasıf Başkan'ın Genel Yönetim Kuruluna girmesinin bir diğer avantajı sanal alemde olup biteni Kürşat Atılgan'la paylaşabilecek sosyal medya okur-yazarlığının olmasıdır. Burada yazılan her bir ileti iyi değerlendirilmeli..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paludrin ~ 8 yıl önce
Enstitü sekreteri muhterem hocalara para vermiyor.aldıklarınıza sayın diyormuş. Almanya da işler böyle yürüyor demek. Alman usulü mü.??? Çok değil 5 yıl öncesine gidilip arastirin muhteremi.. ne olduğun kim olduğun ortaya cikar ozaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık çok yazık ~ 8 yıl önce
Yeni yönetimin öğrenciler umrun da değil.yerlerini sağlamlaştırmak için eski yönetimle uğraşırken öğrenciler ne durumda umurlarında olmadı.şimdi akköprüye gönderemedikleri öğrencileri fotokopi arşiv odalarından bozma yerlerde derse tıkıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000