28 Nisan 2012, Cumartesi 12:46:53

SIRADIŞI NİKAH GÖKYÜZÜNDE KIYILDI

Havacılık tutkunu iki genç, sıra dışı bir nikâhla dünya evine girdi. İzmirli Evrim Göçer-Tufan Payamcı çifti, nikâh salonunda değil, gökyüzünde 'evet' dedi.
  • Allah mesut etsin diyelim...
  • havada bile olsa nikah yapmak kolayda o nikahi devam ettirmek bir sabir isi... :)) Insan gencken nasil bir kontrota imza attigini bilmiyor. Saka saka gozunuz korkmasin, mutluluklar :))
  • AFERİM SIRDAN OLMAYI KABULLENMEDİĞİNİZ İÇİN..İSTEDİĞİNİZİ YAPTIĞINIZ İÇİN..ÇOCUKLARINIZIDA FİKRİ HÜR VİCDANI HÜR İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRİN KJİ BU ÜLKE İNSANI MUTLU OLMAYI ÖĞRENSİN..

İzmir Selçuk'ta işletmecilik yapan Tufan Payamcı (31) ile Selçuk Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü'nde şehir planlamacısı olarak çalışan Evrim Göçer (31), farklı bir nikâh törenine imza attı. Nikâh salonu yerine gökyüzünde evlenmek isteyen çift, talepleri olumlu karşılanınca, Türk Hava Kurumu Gökçen Havacılık'a ait Cessna uçağı kiraladı.

Evlenecek çift, şahitleri ve birkaç yakınıyla birlikte uçağa, nikâhı kıymak üzere Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür da bindi.

Havalanan uçakta başlayan törende, Başkan Ülgür tarafından nikâhları kıyılan çift, büyük mutluluk ve heyecan yaşadı. Gençlerin gökyüzünde nikâhı kıyılırken, uçağa binemeyen yakınları da havaalanı kafeteryasında heyecanla onların dönmesini bekledi. Uçak iner inmez de çift için kafeteryada düğün pastası kesildi.

SIRADIŞI NİKAH GÖKYÜZÜNDE KIYILDI

Yorumlar

HaciBattal ~ 12 yıl önce
Allah mesut etsin diyelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havada bile olsa nikah yapmak kolayda o nikahi devam ettirmek bir sabir isi... :)) Insan gencken nasil bir kontrota imza attigini bilmiyor. Saka saka gozunuz korkmasin, mutluluklar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AFERİM SIRDAN OLMAYI KABULLENMEDİĞİNİZ İÇİN..İSTEDİĞİNİZİ YAPTIĞINIZ İÇİN..ÇOCUKLARINIZIDA FİKRİ HÜR VİCDANI HÜR İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRİN KJİ BU ÜLKE İNSANI MUTLU OLMAYI ÖĞRENSİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000