13 Kasım 2011, Pazar 16:05:29

SERTİFİKALAR DAĞITILDI

Türk Hava Kurumu Burdur Şubesinde "Model Uçak Sertifikasyon" Eğitimi Düzenledi.
  • model uçakların uçuşlarını izlemek onlara göklerde türlü akrobasiler yaptırmak insana ayrı bir heyecan veriyor. stres için birebir
  • Hayranim su modelcilere. Icimizde havacilk konusunda en ozgur onlar. Istedikleri gibi calisiyorlar cok daha az prosedurleri var. Ucmayi birakip modelcilige geri donecem arkadas bu is boyle zormus :)
  • her görevde belli kişiler anlaşılan diğerleri yatışa devam
Türk Hava Kurumu model uçak pilotları Mustafa Dişdiş ve Mehmet Arslan Burdur'da 18 model uçak tutkununa sertifika verdi.

Model uçak pilotları ve THK Burdur Şubesi personelinin katıldığı model uçak sertifikasyon eğitimi başarıyla tamamlandı.

Konuyla ilgili konuşan Burdur Şube Başkanı Uğur Aksoy, gençlerimizin ve halkımızın model uçak, yamaç ve serbest paraşüt ile diğer havacılık dallarına oldukça meraklı olduğu Burdur’da tüm ekip arkadaşlarıyla aralıksız çalıştığı ve yönetime geldikleri günden bu yana faaliyetlerin arttığına dikkat çekti.

Başkan Aksoy, “THK Burdur şubesinin etkinlikleri, Burdur Belediyesi tarafından desteklenmektedir, fakat Serenler Oteli altındaki model uçak pistimizin halen eksikleri bulunuyor. Biz Burdur halkına hizmet ediyoruz. Gençlerimizi en iyi şekilde yönlendirerek bundan sonraki hayatlarında havacılık adına gözle görülür adımlar atmak için daha çok altyapıya ihtiyaç var. Burdur Valiliği ve belediyemizden pistimizin eksikleri konusunda yardım bekliyoruz” diye konuştu.
SERTİFİKALAR DAĞITILDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
model uçakların uçuşlarını izlemek onlara göklerde türlü akrobasiler yaptırmak insana ayrı bir heyecan veriyor. stres için birebir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hayranim su modelcilere. Icimizde havacilk konusunda en ozgur onlar. Istedikleri gibi calisiyorlar cok daha az prosedurleri var. Ucmayi birakip modelcilige geri donecem arkadas bu is boyle zormus :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her görevde belli kişiler anlaşılan diğerleri yatışa devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000