01 Ağustos 2010, Pazar 11:33:58

ŞAMPİYONA SONA ERDİ

Türk Hava Kurumunun (THK) ev sahipliğinde Eskişehir'in İnönü ilçesinde düzenlenen 2. Avrupa Yamaç Paraşüt Şampiyonası, son gün uçuşlarının ardından düzenlenen ödül törenin ardından sona erdi.
  • thk en son furyada kimleri işe almıştır airporthaber bir araştırsın bakalım? kimlerin yakınları yine işe girmiştir. o paşanın yakını bu bilmemne müdürünün oğlu şu hocanın oğlu dersen ne derece görebilirsin nede ADAM gibi adam.yelken kanat kısmına iş ilanı veriyorlar kriterler yelkenkanat başlangıç sertifikası olması yeterli deniyor. yamaç kısmına iş ilanı veriliyor sonra ilan kaldırılıyor sonra tekrar konuyor.planör kısmına ilan bile verilmiyor el altından adam alıyorlar.aranılan kıstaslar diye birşey yok. THK yönetim kurulu kararışöyle diyor" alınacak uçucu personel en az yüksek okul mezunu olmak zorundadır" bunu yönetim kurulu kararı ile bildiriyorlar ama alınan personelde üniversite diploması olan adam yok.
  • THK, 1-Milli takımların seçilmesi ve çalıştırılmasında, misyon ve otoride açısında direkt sorumludur. 2-Ama son dönem bu konuya gereken hassasiyeti göstermiyor. 3-Milli Takım bir şekilde şeçiliyor. Ama çalıştırılmıyor. Masraf olarak görülüyor. Kısa vade de hemen derece isteinyor. 4- Yöneticiler ise uçuculuğu demir sandelyeden ibaret sanıyorlar. Bu işler onlara uçurtma gibi geliyor. Ama öyle değil. Sığ düşünüyorlar.
  • tabloya bakıldığında 1 tane bile Türk olmaması nekar acı! thk ev sahipliğinin ölçüsünü abartmış bence
THK Genel Sekreteri Ergin Ersoy, törende yaptığı konuşmada, bütün kesimler tarafından takdirle karşılanan bir şampiyonayı tamamladıklarını belirterek, THK'nin Türkiye'yi daha iyi temsil etmek her yıl gençleri yetiştirdiğini kaydetti.

THK'nin bütün havacılık kurumları arasında saygın bir yere sahip olduğunu ifade eden Ersoy, “Bu yüzden böylesine önemli bir organizasyonu başarıyla tamamladık. Şampiyonada bizlerden desteğini esirgemeyen Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ve diğer kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından planör, model uçak, mikrolayt ve mosquito gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Öte yandan, Anadolu Ajansı (AA) Eskişehir Bölge Müdürü Tarkan Demir, THK Genel Sekreteri Ergin Ersoy'a, AA tarafından bastırılan “Türkiye'nin 90 yılı” kitabını ve AA'nın 90. yıl dönümü için bastırılan hatıra parasını verdi. Ersoy da Demir'e şampiyonanın özel plaketini ve tişörtünü hediye etti.

Şampiyonanın son gün uçuşları 230 metre yükseklikteki C Tepesi'nden yapıldı. Uluslararası Havacılık Federasyonu yetkilileri tarafından takip edilen iniş ve kalkışlarda güzel görüntüler oluştu.

Şampiyona sonunda sıralama şöyle oluştu:

Erkekler:
1. Jaka Gorenc (Slovenya)
2. Tomas Lednik (Çek Cumhuriyeti)
3. Zoran Petrovic (Sırbistan)

Bayanlar:
1. Marteka Tomaskova (Çek Cumhuriyeti)
2. Milica Bicanin (Sırbistan)
3. Milica Marinkovic (Sırbistan)

Takım sıralaması:
1. Çek Cumhuriyeti
2. Sırbistan
3. Bulgaristan

(Hürriyet)
ŞAMPİYONA SONA ERDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
thk en son furyada kimleri işe almıştır airporthaber bir araştırsın bakalım? kimlerin yakınları yine işe girmiştir. o paşanın yakını bu bilmemne müdürünün oğlu şu hocanın oğlu dersen ne derece görebilirsin nede ADAM gibi adam.yelken kanat kısmına iş ilanı veriyorlar kriterler yelkenkanat başlangıç sertifikası olması yeterli deniyor. yamaç kısmına iş ilanı veriliyor sonra ilan kaldırılıyor sonra tekrar konuyor.planör kısmına ilan bile verilmiyor el altından adam alıyorlar.aranılan kıstaslar diye birşey yok. THK yönetim kurulu kararışöyle diyor" alınacak uçucu personel en az yüksek okul mezunu olmak zorundadır" bunu yönetim kurulu kararı ile bildiriyorlar ama alınan personelde üniversite diploması olan adam yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THK, 1-Milli takımların seçilmesi ve çalıştırılmasında, misyon ve otoride açısında direkt sorumludur. 2-Ama son dönem bu konuya gereken hassasiyeti göstermiyor. 3-Milli Takım bir şekilde şeçiliyor. Ama çalıştırılmıyor. Masraf olarak görülüyor. Kısa vade de hemen derece isteinyor. 4- Yöneticiler ise uçuculuğu demir sandelyeden ibaret sanıyorlar. Bu işler onlara uçurtma gibi geliyor. Ama öyle değil. Sığ düşünüyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tabloya bakıldığında 1 tane bile Türk olmaması nekar acı! thk ev sahipliğinin ölçüsünü abartmış bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000