23 Kasım 2011, Çarşamba 07:35:29

"PİLOT İHTİYACI THK'DAN KARŞILANIYOR"

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Osman Yıldırım Elazığ'a geldi...
  • 20 yılda olan toplam kaza-olay sayısını 2 yıla sığdırmayı başarmak için dürüst ve asker kişiliklimi olmak lazımmış?hımmm.siz ne kullanıyosunuz?
  • uzaylı mustafadan sonra şimdide uzaylı osman :)) yakında bütün sinemalarda
  • Konu yu Osman Paşa nın dürüstlüğüne ve asker den gelmesine çekmeyelim.Osman abi dürüst ve çalışkan bir askerdir. Ama demekki biraz uzaylı tarafı varmış ki böyle arada güldürüyor. Güldürmeyen mi var alın bakın başbakanınıza.muhalefet partisi liderine! Valilerinize! Gülün geçin ama hakaret etmeyin insanlara ve kurumları da yapıcı eleştirin.
  • Bu baskan bir dahaki showunda BU SENE UZAY, OBUR SENE VOLTRAN da der.. Uzaya gitmek Turkiye Cumhuriyeti icin hayal degilde, bunu THK nin yapacak olmasi asker fantezisinden baska bir sey degil. Turkiye'nin pilot ihtiyacini THK karsiliyormus yahu adam akilli ucus hocaniz yok, vizyonu olmayan askerde pilot olamamis, piyasa gerek ve beklentilerine cevap veremeyecek personeli toplayip hoca yapmak derdindesiniz sonrada ulkenin pilot ihtiyacini karsilayacaklarmis. Yahu bi durunda dusunun biz bu isi ne kadar biliyoruz diye. Bu kadar fantezi dunyasinda dolasmanin alemi nedir ? Ne saniyorsunuz kendinizi ? Son 5 senedir yetistirip piyasaya saldiginiz pilotlarin halini tum camia biliyor yazik bu cocuklara GUNAH once bi asil isinize ceki duzen verin.
  • CUMHURIYETCILIK ve cagdaslik maskesi altina saklanmakta ve kapali kapilar ardinda kendi dunyasini yasamakta. Kurum hergun kan kaybetmekte, bu tip maskelerle, bu tip makyajlarla olani cok farkli gostermekte.Bu kurumun yonetimide mantigida revize edilmeli ve tum yonetimi derhal degistirilmelidir. Sadece pasa oldugu icin sadece albay oldugu icin ISI BILDIGINI ZANNEDENLER ORDUSU bu kurumu dunya stansdartlarina gore gereksiz bir noktaya ve asamaya getirmistir. Buyuklerin dedigi gibi cahillerin en tehlikelisi kendisini aydin zannedenlerdir.Iste kurum bu tip insanlarla tika basa doldurulmus, ise yarayacak, genis goruslulugu olan dunya standartlarında hizmet verebilecek gercek AYDIN kesin olanlarda bunlarin gozunde SEFIL gorulup uzak tutulmaktadir.
  • Arkadaş sen de galiba THK dan 1400 TL maaş alan emekli astsb sın. ve sanırım sen o kurumun içinde çok yenisin o yüzden olan bitenden haberin yok. Arkadaş gözünü bi aç da bak şöyle. THK 1925 de kurulmuş 1925 de kurulan şirketler bile yardımsız dünya devi oldu. Avrupaya Amerikaya bak havacılıkları nerelere gelmiş sen neredesin. şöyle bi eskiye dönde çıkan haberlere bir bak en azından kime ne kadar para kaptırmışlar öğren. Osmanın en yakın adamı, danışmanı (TPA) kendi ağzıyla açıklıyor bunları. Bu işleri ortaya çıkana kadar adam bile bile arkasında duruyor. Sen halkın parasını nasıl çarçur edersin. Önce o pislikleri bi temizlesinler de ondan sonra bizde kurumun destekleyelim. UZAYA HEP BERABER ÇIKALIM. Üniversite faciasını hiç açma zaaten.
  • Üniversite açacağız dediklerinde de böyle konuşuldu, şu an THK Üniversitesi 2011-2012 ilk öğretim yılına başladı öğrencileriyle...Atatürk'ün 1925'te kurduğu ve halen ayakta kalan tek kuruma laf söylemek yerine destek olmalıyız.
  • Site Editörleri, siz orada ne iş yapıyorsunuz, hangi yorumu neye göre onaylıyorsunuz, gerçekten etik dışı bir habercilik anlayışı algılıyorum , saygısızlık içeren her yorumu yayınlayacaksanız, yorumun akabinde çıkan "site editörleri uygun gördükten" sonra ibaresini kaldırın da saygınlığınız baki kalsın hiç olmazsa!
  • Türk Hava Kurumu Geleceğin iç hat uçuşları yapacak olan kurumudur. Göreceksiniz...THK bu alt yapıya sahiptir bu deneyime sahiptir ve bunun da altından kalkar... Bu bir sürpriz... göreceksiniz Gökçen Hava Yolları Geliyor....
  • devletin bir kurumu olan thk'nın bu kadar düşmanı olduğunu bilmiyordumçyazıyı bile okumuyorsunuz.2014'de eğitim uçağı üretilecek.2023'te uzaya gidilecek.amerika nasayı kurarken amerikan vatandaşlarının nasıl destek olduğunu biraz öğrenin vatan hainleri.thk'ya isteyen bağış yapar istemeyen yapmaz , bu arada.
THK Genel Başkanı Osman Yıldırım'ı Elazığ Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Tamer Kurtoğlu ve yönetim kurulu karşıladı. Karşılamanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Osman Yıldırım, diğer havayolu şirketlerinin pilot ihtiyaçların THK'dan karşıladıklarını söyledi. Yıldırım, "Dünya standartlarında çok büyük ölçek ve kalitede pilotları ülkemizin hizmetine sunuyoruz. Bazı pilotlarımız da yurt dışında uçarak hem ülkemizi temsil ediyorlar, hem de bizim ismimizi duyuruyorlar.

Amacımız ülkemizin havacılık eğitim merkezinin olması. Ülkemizin hava araçları üretim ve bakım merkezi olmasını istiyoruz. 2014 yılında kendi uçağımızla uçmaya başlayacağız. 2023 yıllı Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında da THK Üniversitesi'nin projesinin yapacağı uzay gemisi ile uzaya gideceğiz ve inanıyoruz ki hep birlikte uzayda yeni bir Türkiye kurmayı hedefliyoruz. Bunları yapacağımıza eminiz çünkü Türkiye'deki sanayi çok hızlı gelişiyor. Türkiye bölgesinde değil dünyanın en önemli ülkelerinden birisi. Bunda da görevini, rolünü en iyi şekilde oynamaya devam edecek çünkü, hükümetimiz de çok güzel çalışmalar yapıyor. Biz de hükümetin ana hedefi politikasına nasıl yardımcı oluruz diye çalışıyoruz" diye konuştu.
"PİLOT İHTİYACI THK'DAN KARŞILANIYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 12 yıl önce
20 yılda olan toplam kaza-olay sayısını 2 yıla sığdırmayı başarmak için dürüst ve asker kişiliklimi olmak lazımmış?hımmm.siz ne kullanıyosunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uzaylı mustafadan sonra şimdide uzaylı osman :)) yakında bütün sinemalarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Konu yu Osman Paşa nın dürüstlüğüne ve asker den gelmesine çekmeyelim.Osman abi dürüst ve çalışkan bir askerdir. Ama demekki biraz uzaylı tarafı varmış ki böyle arada güldürüyor. Güldürmeyen mi var alın bakın başbakanınıza.muhalefet partisi liderine! Valilerinize! Gülün geçin ama hakaret etmeyin insanlara ve kurumları da yapıcı eleştirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu baskan bir dahaki showunda BU SENE UZAY, OBUR SENE VOLTRAN da der.. Uzaya gitmek Turkiye Cumhuriyeti icin hayal degilde, bunu THK nin yapacak olmasi asker fantezisinden baska bir sey degil. Turkiye'nin pilot ihtiyacini THK karsiliyormus yahu adam akilli ucus hocaniz yok, vizyonu olmayan askerde pilot olamamis, piyasa gerek ve beklentilerine cevap veremeyecek personeli toplayip hoca yapmak derdindesiniz sonrada ulkenin pilot ihtiyacini karsilayacaklarmis. Yahu bi durunda dusunun biz bu isi ne kadar biliyoruz diye. Bu kadar fantezi dunyasinda dolasmanin alemi nedir ? Ne saniyorsunuz kendinizi ? Son 5 senedir yetistirip piyasaya saldiginiz pilotlarin halini tum camia biliyor yazik bu cocuklara GUNAH once bi asil isinize ceki duzen verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
CUMHURIYETCILIK ve cagdaslik maskesi altina saklanmakta ve kapali kapilar ardinda kendi dunyasini yasamakta. Kurum hergun kan kaybetmekte, bu tip maskelerle, bu tip makyajlarla olani cok farkli gostermekte.Bu kurumun yonetimide mantigida revize edilmeli ve tum yonetimi derhal degistirilmelidir. Sadece pasa oldugu icin sadece albay oldugu icin ISI BILDIGINI ZANNEDENLER ORDUSU bu kurumu dunya stansdartlarina gore gereksiz bir noktaya ve asamaya getirmistir. Buyuklerin dedigi gibi cahillerin en tehlikelisi kendisini aydin zannedenlerdir.Iste kurum bu tip insanlarla tika basa doldurulmus, ise yarayacak, genis goruslulugu olan dunya standartlarında hizmet verebilecek gercek AYDIN kesin olanlarda bunlarin gozunde SEFIL gorulup uzak tutulmaktadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaş sen de galiba THK dan 1400 TL maaş alan emekli astsb sın. ve sanırım sen o kurumun içinde çok yenisin o yüzden olan bitenden haberin yok. Arkadaş gözünü bi aç da bak şöyle. THK 1925 de kurulmuş 1925 de kurulan şirketler bile yardımsız dünya devi oldu. Avrupaya Amerikaya bak havacılıkları nerelere gelmiş sen neredesin. şöyle bi eskiye dönde çıkan haberlere bir bak en azından kime ne kadar para kaptırmışlar öğren. Osmanın en yakın adamı, danışmanı (TPA) kendi ağzıyla açıklıyor bunları. Bu işleri ortaya çıkana kadar adam bile bile arkasında duruyor. Sen halkın parasını nasıl çarçur edersin. Önce o pislikleri bi temizlesinler de ondan sonra bizde kurumun destekleyelim. UZAYA HEP BERABER ÇIKALIM. Üniversite faciasını hiç açma zaaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Üniversite açacağız dediklerinde de böyle konuşuldu, şu an THK Üniversitesi 2011-2012 ilk öğretim yılına başladı öğrencileriyle...Atatürk'ün 1925'te kurduğu ve halen ayakta kalan tek kuruma laf söylemek yerine destek olmalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Site Editörleri, siz orada ne iş yapıyorsunuz, hangi yorumu neye göre onaylıyorsunuz, gerçekten etik dışı bir habercilik anlayışı algılıyorum , saygısızlık içeren her yorumu yayınlayacaksanız, yorumun akabinde çıkan "site editörleri uygun gördükten" sonra ibaresini kaldırın da saygınlığınız baki kalsın hiç olmazsa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türk Hava Kurumu Geleceğin iç hat uçuşları yapacak olan kurumudur. Göreceksiniz...THK bu alt yapıya sahiptir bu deneyime sahiptir ve bunun da altından kalkar... Bu bir sürpriz... göreceksiniz Gökçen Hava Yolları Geliyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
devletin bir kurumu olan thk'nın bu kadar düşmanı olduğunu bilmiyordumçyazıyı bile okumuyorsunuz.2014'de eğitim uçağı üretilecek.2023'te uzaya gidilecek.amerika nasayı kurarken amerikan vatandaşlarının nasıl destek olduğunu biraz öğrenin vatan hainleri.thk'ya isteyen bağış yapar istemeyen yapmaz , bu arada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000