16 Eylül 2012, Pazar 10:29:40

OSMAN YILDIRIM YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Türk Hava Kurumu’nun (THK) yeni genel başkanının seçildiği THK 41. Genel Kurulu'na Osman Yıldırım damgasını vurdu.
  • türkiyenin kaderi mağlesef çok laf az iş muhalifleri ortadan kaldır sonra hakkıyla seçim kazanmış gibi adam sıfatıyla ortada dolaş bunların hepsi tipik birer zübük tiplemesi thk merzifon şubesi sogan ticaretinden başka hiç bir havacılık adına iş yapmazken defalarca şikayet edilmesine rağmen hiç bir önlem almayan bu haysiyetsizler ne yazık ki kurumun 1 yılına daha sebeb olacaklar yazıklar olsun......
  • Kiskananlar çatlasın.
  • THK Doğru bir vizyona sahip artık ,
  • Genel başkanı kutlarim.bildiği yolda devam ediyor..thk yetişmiş biri olarak değişen tek şey üniversite kurulması.geri kalan sorunlar devam etmektedir.başkan sorunları İnönü tesislerine kendi zevki için golf tesisi yaptırarak çözecek sanırım.paralar nerelere gidiyor.yolun açık olsun paşam...
  • şimdi yandaş olmak vardı yaaa.............................
  • thk genel başkanlığına seçilen sayın yıldırım kurum için özveri ile çalışan şubeleri kapatarak bu başarıyı elde ettin. tek sorum olacak Muş Türk Hava Kurumu Şubesi yönetimi ve üyeleri neden istifa etti ve mayıs ayından bu yana neden şubeyi kurmadınız.
  • Demokrasiymis!!!
  • vatana millete hayırlı olsun. umarım bundan sonra THK adını sorunlarla şaibelerle entrikalarla ve dedikodularla anmayız.koyduğu hedeflere kararlılıkla yürüyen uzman bir kadro görmek istiyoruz.kişiler geçicidir ama kurumlar kalıcı.lütfen atamızın emanet ettiği kurumu daha fazla yıpratmayınız.saygılar.
  • Demokrasi diye ben buna derim. AKP ye kiziyoruz bir torba komurle aldi oylari diye. Bu adam nasil aldi acaba? 1 kisi bile tereddut etmemis oy vermekte yani. Cekimser bile kalmamis.
  • 825 küsur şubeyi 400 küsura indir,muhalif şubeleri yok et sonrada kazandım de. Geçiniz.FAI ise daha olayın farkında değil ancak yakında onlarda THK nın sorumluluklarını yerine getirmediğini öğrenecek.SHGM de biraz işin üzerine ciddiyetle gitmeli.En önemlisi ise THSF nin devlet olarak bazı konulara müdahil olması gerekmektedir.Devlet varken kurum uluslar arası yetkili olamaz.Sayın Başbakanımızdan bunada acil müdahale bekliyoruz.

Ankara Büyük Anadolu Oteli'nde gerçekleştirilen THK 41. Büyük Genel Kurul'da farklı bir seçim heyecanı yaşandı. 2009 yılında düzenlenen THK 40. Büyük Genel Kurul'da THK Genel Başkanı seçilen Osman Yıldırım, tek aday olarak girdiği 41. Büyük Genel Kurul'da 425 delegenin oyunun tamamını alarak rekor kırdı. Göreve geldiği 2009 yılından beri getirdiği farklı bakış açısıyla Türk Hava Kurumu’nun vizyonunu yenileyen, Türkiye’nin ilk, dünyanın 37. Havacılık ve Uzay Üniversitesi'ni hayata geçirerek Türk halkının gözündeki THK imajının güçlenmesinde önemli rol oynayan Yıldırım'ın yeniden aday olacağını açıklaması THK delegeleri arasında heyecanla karşılandı ve bu heyecan sandıklarda kullanılan oylara da yansıdı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından salonda bulunan delegelere seslenen THK Genel Başkanı ve Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAI) Başkan Yardımcısı Osman Yıldırım, "Artık uyuyan dev uyandı, Türk Hava Kurumu yeni dönemde ülkemizin havacılık alanında ihtiyaç duyduğu bütün konularda daha fazla göreceğiz. Devletimizin ve milletimizin destekleri ile Türk Hava Kurumu'nu çok daha iyi yerlere getireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek THK’nin yeni dönemde yapacağı icraatlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen delegeler tarafından konuşması sık sık alkışlarla kesilen Osman Yıldırım, yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileği ile konuşmasına son verdi. 

OSMAN YILDIRIM YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

kardelen05 ~ 12 yıl önce
türkiyenin kaderi mağlesef çok laf az iş muhalifleri ortadan kaldır sonra hakkıyla seçim kazanmış gibi adam sıfatıyla ortada dolaş bunların hepsi tipik birer zübük tiplemesi thk merzifon şubesi sogan ticaretinden başka hiç bir havacılık adına iş yapmazken defalarca şikayet edilmesine rağmen hiç bir önlem almayan bu haysiyetsizler ne yazık ki kurumun 1 yılına daha sebeb olacaklar yazıklar olsun......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kale ~ 12 yıl önce
Kiskananlar çatlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRAVO ~ 12 yıl önce
THK Doğru bir vizyona sahip artık ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky ~ 12 yıl önce
Genel başkanı kutlarim.bildiği yolda devam ediyor..thk yetişmiş biri olarak değişen tek şey üniversite kurulması.geri kalan sorunlar devam etmektedir.başkan sorunları İnönü tesislerine kendi zevki için golf tesisi yaptırarak çözecek sanırım.paralar nerelere gidiyor.yolun açık olsun paşam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sing a song ~ 12 yıl önce
şimdi yandaş olmak vardı yaaa.............................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
thk genel başkanlığına seçilen sayın yıldırım kurum için özveri ile çalışan şubeleri kapatarak bu başarıyı elde ettin. tek sorum olacak Muş Türk Hava Kurumu Şubesi yönetimi ve üyeleri neden istifa etti ve mayıs ayından bu yana neden şubeyi kurmadınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delegeler balik yemeli ~ 12 yıl önce
Demokrasiymis!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tango1 ~ 12 yıl önce
vatana millete hayırlı olsun. umarım bundan sonra THK adını sorunlarla şaibelerle entrikalarla ve dedikodularla anmayız.koyduğu hedeflere kararlılıkla yürüyen uzman bir kadro görmek istiyoruz.kişiler geçicidir ama kurumlar kalıcı.lütfen atamızın emanet ettiği kurumu daha fazla yıpratmayınız.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
425 delegeden tam oy! ~ 12 yıl önce
Demokrasi diye ben buna derim. AKP ye kiziyoruz bir torba komurle aldi oylari diye. Bu adam nasil aldi acaba? 1 kisi bile tereddut etmemis oy vermekte yani. Cekimser bile kalmamis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atmaca ~ 12 yıl önce
825 küsur şubeyi 400 küsura indir,muhalif şubeleri yok et sonrada kazandım de. Geçiniz.FAI ise daha olayın farkında değil ancak yakında onlarda THK nın sorumluluklarını yerine getirmediğini öğrenecek.SHGM de biraz işin üzerine ciddiyetle gitmeli.En önemlisi ise THSF nin devlet olarak bazı konulara müdahil olması gerekmektedir.Devlet varken kurum uluslar arası yetkili olamaz.Sayın Başbakanımızdan bunada acil müdahale bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000