26 Mayıs 2011, Perşembe 10:00:56

ÖĞRENCİLERİ ŞOKE EDEN OLAY!

Türk Hava Kurumu’nda eğitim gören pilot okulu öğrencileri, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün açtığı ATPL-A entegre sınavlarına giremedi. Bakın sebep neydi?
  • Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.
  • Yazmam gerekenleri, ortamin kalitesini dusurenlere uygun kufur hakaret vb icerdiginden, yazamiyorum.
  • Gercekleri dile getirince senin derecen degısıyor bu tarafta bir degısıklık yok kocum..Gel tüm egıtım masrafların tarafımca karsılanacak MEvlana gibi degılım ADAM OL oyle gel :=))
  • ne oldu gerçekleri yazınca yine başladınız ağlamaya...işte bu sizsiniz...hadi oturun ders çalışmaya başlayın...gerçi allah vermeyince vermiyor...bu işler kapasite meselesi demiii...çok çalışın hadi bakayım sonra yabancılara her zamanki gibi mahçup olacaksınızz :))
  • Senın bence cok sey ogrenmen gerekıyor ıstersen gel bız ucretsız olarak senı egıtelım once cocukluguna ınerız daha sonra bolum bolum bız senı her konuda yetıstırırız kısılık problemınde mevcut ayrıca gel bır kac dılde senı egıtelım.Senın hayatını refaha kavusturmak ıcın daha cok calısman gerekıcek vaktını burada yorum yetıstırırek harcama sen calıskı hedef aldıgın ınsanların sevıyesıne ulasabıl tamammı kocum.Onun ıcın klavyede ısım belırtmeden yazmak kolay hadı mesaıye yoksa AC kalacaksın :=))
  • burada boş laf üreteceğinize oturun doğru düzğün ingilizce öğrenin...sonrada yabancı pilotlar doldu diye ağlaşırsınız...şükredin yabancı pilotlar geldide birşeyler öğreneceksiniz tabi kapasiteniz yeterse....inşallah daha çok yabancı pilotumuz olur...şimdi gülme sırası bende zu ha ha ha ha ha ha
  • NOVA; BİZ DE SANA GÜLÜYORUZ.AMA NEREMİZ İLE?BAK İŞTE ONU SEN BİLEMEZSİN?AMA TÜRK OLAN PİLOTLAR ANLIYORDUR BENİ.KISACA SANA HA HA HA..
  • Ne güzel adamlar seçmişler böyle bir kalemden çıkmışlar gibi çok güzel ifadeler kullanıyorlar. Neredeyse ikinizde aynı düzgün ifadelere ve tarza sahipsiniz. Maşallah. Merak etme küçük büyük bilirim ve her ne kadar öğrenciysen okul kelimesi yerine kurumumuz kelimesini kullanma gibi şeylerden içim çokta rahat olmasa da sözünü doğru kabul ediyorum. Alaycı üslubundan da delikanlı tripleriden de rahatsız olsamda konunun amiyane tabirle daha fazla cılkını çıkarmama adına kapatıyorum. Ayrıca hakkınızda bilgi sahibi olmak istediğimde kurumunuza gelmeme ihtiyaç duymayacağımı , gelmem halinde mahcup olacağınızı bilmenizi isterim. İlk uyarımı anlamadığınızı görüyor ve bir kere daha haddinizi bilmenin erdem olduğunu hatırlatıyorum...
  • allah korusun bunlar mı bizi uçuracaklar...daha neyi ne zaman yapacağınızı bile bilmiyorsunuz...artık uçağada binemiyeceğiz....
  • Düzgün Türkçe kullanabilecek yaşta ve eğitimdeyim. Ben de sizin yaşınızı ya da eğitiminizi bilmiyorum ancak karşınızdaki insanı yalancılıkla suçlamanın hele de karşılıklı iletişim imkanı olmayan böylesi bir platformda bunu yapmanın gereksiz ve haksız olduğunu düşündüğümü dile getirdim. ben olayların tam da ortasında yer alırken yaptığım yorum sizi bu denli şaşırtıyor ancak siz olayla hiçbir ilginiz yokken dahi rahatça insanları yalancılık ve hadsizlikle itham edebiliyorsunuz. Yine çok "tedrisattan geçmiş" kelimeler kullandım galiba. Yaşımı ve eğitimimi daha da merak etmişsinizdir siz şimdi. Dilerseniz bir gün kurumumuzu ziyaret ederseniz hakkımızda yeterli bilgi sahibi olabilirsiniz.

THK pilotaj eğitimi öğrencileri, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün iki ayda bir açtığı ATPL lisansı entegre sınavlarına giremedi.

SHGM’nin açtığı sınava girmeyi uman yaklaşık 20 öğrenci, inanılmaz bir ihmal sonucu sınav hakkını yitirdi. Sınavdan günler öncesinde sınav formunu doldurarak Türk Hava Kurumu İstanbul şubesine teslim eden öğrenciler, aylardır geceli gündüzlü çalıştıkları sınava girmeyi beklerken bir anda aldıkları haberle şoke oldular.

23 Mayıs’taki son başvuru tarihine sadece üç gün kala başvuruların yapılmadığını öğrenen öğrenciler, 20 Mayıs Cuma günü formlarını Ankara’ya gönderdiler. Ancak haftasonu olduğu için evraklar işleme konulamadı ve imzalanmadığı için 20 öğrenci sınav hakkını kaybetti.

Öğrenciler yaşanan olaydan okul yöneticilerini sorumlu tutarken yoğun bir çalışma temposunda sınava hazırlanan öğrencilerin, küçük bir ihmal yüzünden sınava giremedikleri için okul yönetimine tepki gösterdikleri öğrenildi.

©AirportHaber Özel

ÖĞRENCİLERİ ŞOKE EDEN OLAY!

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazmam gerekenleri, ortamin kalitesini dusurenlere uygun kufur hakaret vb icerdiginden, yazamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gercekleri dile getirince senin derecen degısıyor bu tarafta bir degısıklık yok kocum..Gel tüm egıtım masrafların tarafımca karsılanacak MEvlana gibi degılım ADAM OL oyle gel :=))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne oldu gerçekleri yazınca yine başladınız ağlamaya...işte bu sizsiniz...hadi oturun ders çalışmaya başlayın...gerçi allah vermeyince vermiyor...bu işler kapasite meselesi demiii...çok çalışın hadi bakayım sonra yabancılara her zamanki gibi mahçup olacaksınızz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Senın bence cok sey ogrenmen gerekıyor ıstersen gel bız ucretsız olarak senı egıtelım once cocukluguna ınerız daha sonra bolum bolum bız senı her konuda yetıstırırız kısılık problemınde mevcut ayrıca gel bır kac dılde senı egıtelım.Senın hayatını refaha kavusturmak ıcın daha cok calısman gerekıcek vaktını burada yorum yetıstırırek harcama sen calıskı hedef aldıgın ınsanların sevıyesıne ulasabıl tamammı kocum.Onun ıcın klavyede ısım belırtmeden yazmak kolay hadı mesaıye yoksa AC kalacaksın :=))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
burada boş laf üreteceğinize oturun doğru düzğün ingilizce öğrenin...sonrada yabancı pilotlar doldu diye ağlaşırsınız...şükredin yabancı pilotlar geldide birşeyler öğreneceksiniz tabi kapasiteniz yeterse....inşallah daha çok yabancı pilotumuz olur...şimdi gülme sırası bende zu ha ha ha ha ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NOVA; BİZ DE SANA GÜLÜYORUZ.AMA NEREMİZ İLE?BAK İŞTE ONU SEN BİLEMEZSİN?AMA TÜRK OLAN PİLOTLAR ANLIYORDUR BENİ.KISACA SANA HA HA HA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne güzel adamlar seçmişler böyle bir kalemden çıkmışlar gibi çok güzel ifadeler kullanıyorlar. Neredeyse ikinizde aynı düzgün ifadelere ve tarza sahipsiniz. Maşallah. Merak etme küçük büyük bilirim ve her ne kadar öğrenciysen okul kelimesi yerine kurumumuz kelimesini kullanma gibi şeylerden içim çokta rahat olmasa da sözünü doğru kabul ediyorum. Alaycı üslubundan da delikanlı tripleriden de rahatsız olsamda konunun amiyane tabirle daha fazla cılkını çıkarmama adına kapatıyorum. Ayrıca hakkınızda bilgi sahibi olmak istediğimde kurumunuza gelmeme ihtiyaç duymayacağımı , gelmem halinde mahcup olacağınızı bilmenizi isterim. İlk uyarımı anlamadığınızı görüyor ve bir kere daha haddinizi bilmenin erdem olduğunu hatırlatıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
allah korusun bunlar mı bizi uçuracaklar...daha neyi ne zaman yapacağınızı bile bilmiyorsunuz...artık uçağada binemiyeceğiz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Düzgün Türkçe kullanabilecek yaşta ve eğitimdeyim. Ben de sizin yaşınızı ya da eğitiminizi bilmiyorum ancak karşınızdaki insanı yalancılıkla suçlamanın hele de karşılıklı iletişim imkanı olmayan böylesi bir platformda bunu yapmanın gereksiz ve haksız olduğunu düşündüğümü dile getirdim. ben olayların tam da ortasında yer alırken yaptığım yorum sizi bu denli şaşırtıyor ancak siz olayla hiçbir ilginiz yokken dahi rahatça insanları yalancılık ve hadsizlikle itham edebiliyorsunuz. Yine çok "tedrisattan geçmiş" kelimeler kullandım galiba. Yaşımı ve eğitimimi daha da merak etmişsinizdir siz şimdi. Dilerseniz bir gün kurumumuzu ziyaret ederseniz hakkımızda yeterli bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000