13 Ocak 2012, Cuma 07:58:30

'O' ANLAR CANLANDI

Türk Hava Kurumu, 2011 yılında yürürlüğe giren ve Babadağ’da uçuş kurallarını düzenleyen THK Fethiye-Babadağ Uçuş Yönergesi hakkında sektör temsilcilerini bilgilendirme toplantısında 14 Temmuz’da yaşanan ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan paraşüt kazasının görüntüleri de izlettirildi...
14 Temmuz Tarihinde Babadağ’da meydana gelen paraşüt kazasında tecrübeli pilot ile İngiliz müşterisi 500 metreden yere çakılmıştı. Pilot ile müşterisinin dehşet dakikalarının görüntüleri ortaya çıktı.
 
Türk Hava Kurumu, 2011 yılında yürürlüğe giren ve Babadağ’da uçuş kurallarını düzenleyen THK Fethiye-Babadağ Uçuş Yönergesi hakkında sektör temsilcilerini bilgilendirme toplantısında 14 Temmuz’da yaşanan ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan paraşüt kazasının görüntüleri de izlettirildi.
 
Babadağ’da meydana gelen paraşüt kazasında pilot Osman Ersan ile İngiliz müşterisi 500 metreden yere çakılmıştı. Babadağın yaklaşık bin metresinde sarp kayalıklara düşen pilot ile İngiliz Turistin cesetleri bulunduğu yerden Dalaman Hava Meydan Komutanlığına bağlı askeri helikopter ile alınıp Fethiye Devlet Hastanesi Morguna kaldırılmıştı. Düşme anında yaşanan dehşet dakikaları bilgilendirme toplantısında izlettirildi.



'O' ANLAR CANLANDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000