17 Kasım 2009, Salı 07:15:25

Model uçak sertifikaları dağıtıldı

Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi'nde oluşturulan Havacılık Kulübü üyesi 31 öğrenci, Türk Hava Kurumu (THK) Bolu Şubesi'nin de destekleriyle model uçak sertifikalarına kavuştular...

Sertifika törenine Türk Hava Kurumu Bolu Şube Başkanı Koray Varlık, THK Bolu Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, İzzet Baysal Anadolu Lisesi Müdürü Karabey Dursun, Model Uçak Rehber Öğretmeni Uğur Kutlu ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Türk Hava Kurumu Bolu Şube Başkanı Koray Varlık, "İzzet Baysal Anadolu Lisesi bünyesinde oluşturulan Havacılık Kulübü'nden böyle bir talep gelince ben ve yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımız elimizden gelen desteği verdik. Desteklerimiz bundan sonrada sürecektir. Umuyorum ki bu okulumuzda oluşturulan Havacılık Kulübü, diğer okullarımızda da hayata geçirilir. Bu örnekler artırılabilirse, bizde havacılık sporunu gençlerimize sevdirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Konuşmanın ardından İzzet Baysal Anadolu Lisesi bünyesinde oluşturulan Havacılık Kulübü üyesi 31 öğrenci, düzenlenen törenle Model Uçak sertifikalarını aldılar. Tören sonunda ayrıca model uçakların tanıtımı da yapıldı.

Model uçak sertifikaları dağıtıldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000