02 Eylül 2009, Çarşamba 07:51:12

Model uçak pilotları sertifikalarını aldı

Kayseri'de Talas Belediyesi ve Türk Hava Kurumu işbirliğiyle düzenlenen radyo kontrollü model uçak kursu başarıyla tamamlandı. Kursa katılan 14 pilot düzenlenen törenle sertifikalarını aldı...

Talas Belediyesi nikah salonunda düzenlenen model uçak kursu sertifika törenine Başkan Rifat Yıldırım, THK Kayseri Şube Başkanı Erhan Eğilmez ve kursiyerler katıldı. Törende bir konuşma yapan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, hava sporlarında Kayserinin bir merkez haline geldiğini ifade etti.

Yıldırım, "Yamaç paraşütü, yelken, kanat ve model uçakta geldiğimiz nokta son derece takdir görmektedir. Havacılık sporlarımızın gelişmesine katkı sağlayan Türk Hava Kurumu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turizm kenti haline getirdiğimiz Talas'ta hava sporları vazgeçilmez hale geldi. İnşallah uluslararası organizasyonlar gerçekleştirdiğimiz Yamaç Paraşütü ve Yelken Kanat sporlarıyla birlikte Talas semalarında model uçaklarımızı göreceğiz" dedi.

THK Kayseri Şube Başkanı Erhan Eğilmez ise gelecekte açacakları kurslara iyi bir başlangıç oluşturduklarını belirterek, havacılık sporlarına her türlü destek veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a teşekkür etti. Konuşmaların ardından, radyo kontrollü model uçak kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Model uçak pilotları sertifikalarını aldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000