06 Eylül 2008, Cumartesi 07:52:42

Kazada hayatını kaybedenler için tören düzenlenecek

Eskişehir'in İnönü ilçesi yakınlarında Türk Hava Kurumu ( THK )'na ait motorlu yelken kanat planör eğitim uçağının düşmesi sonucu yaşamını yitirenler için tören düzenlenecek.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir'in İnönü ilçesindeki THK tesislerinden akşam saat 18:0 sularında havalanan Pilot Altan Aydın (30) yönetimindeki motorlu yelken planör eğitim kanat uçağı, Bilecik Bozhöyük ilçesi Kandilli köyü ile Eskişehir'in İnönü ilçesi Kovalcı köyü yakınlarında kanadının kopması sonucu yere düştü.

Düşmeyle birlikte alev içinde kalan motorlu yelkenin pilotu Altan Ayoın ile birlikte uçuş yaptıkları Tekin Ünal (40) yaşamını yitirdi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda asker sevk edildi. Savcılık olay yerinde inceleme başlattı. Bu arada, Bilecik valisi Musa Çolak ile THK Türk Kuşu Genel Müdürü Necdet Şendil'in de bölgeye giderek olay yerinde incelemelerde bulundukları öğrenildi.

Kaza'da ölen Pilot Altan Aydın'ın Balıkesir, Tekin Ünal'ın ise Bursa'lı olduğu bildirildi. Kaza'da yaşamını yitirenler için yarın İnönü ilçesindeki THK uçuş eğitim tesisleri önünde bir tören düzenleneceği kaydedildi.

Kazada hayatını kaybedenler için tören düzenlenecek

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000