06 Ekim 2012, Cumartesi 17:04:58

İŞTE ENKAZIN GÖRÜNTÜLERİ

İzmir'de düşen eğitim uçağının enkaz görüntüleri ortaya çıktı...
  • Rahmetli SSO değildi Jet pilotuydu.Sonra insanlar önceden ne olurlarsa olsunlar kendilerini geliştirebilirler.Asıl bu tür kafatasçı yaklaşımlar çok daha tehlikeli ve ayrıştırıcı.Esefle karşılıyorum.
  • THK da planör pilotu olarak derin üzüntü içindeyim....Bütün meslektaşlarıma kırımsız uçuşlar diliyorum....Şehit olan pilotun ailesine ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum
  • Sanane rumuzlu arkadaşım o uçak daha yeni ve o uçaklarda sanayide yapılan tek bir parça bile takılmaz vede takılamaz sivil havacılığı Türk hava kurumunu yerle bir edicem diye saçma sapan bilmeden yorumlar yapmayın lütfen
  • Ölen Pilot un ailesine sabırlar diliyorum ,Topragı bol olsun, Allah rahmet etsin. Yaralı genç pılot adayı kardeşimizede Allah tan açil şifalar diliyorum.
  • istihkamcıdan müdür,SSOdan öğretmen pilot yapmaya devam ediniz.türkkuşunun idari yapısı ile oynaya oynaya yorulmadınız.insanlar öldü sorunu hala başka yerde aradınız.sorun sizde ey kaplan askerlerim!şu kaza bari aklınızı başınıza getirsin de daha sizin bu köküne kadar YANLIŞ idari zihniyetiniz sonucunda başka bedeller ödenmesin!insanların ekmeği ile oynuyorsunuz.insanların canları ile oynuyorsunuz.alın size kanıt!
  • çooooook normal.böyle sivil havacılığa çoook bile.bu işi bilmeyenler,yapamayanlar el üstünde tutulursa sonu budur.az bile..adam sanayide parça yaptırır,uçağa takar.sivil havacılık ses çıkarmaz.parayla herşey hallediliyor.daha ne uçaklar düşecek göreceğiz.allaha havale ettik.O da bildiği gibi yapıyor.kimsenin ahı kalmaz.
  • hocamızın yakınlarına sabır diliyorum,ğrenci arkadaşımızada geçmiş olsun...
  • HAYAT TÜRKCELLE GÜZEL YORUMCUSUNA SEN YA T-67 Yİ YADA JİLETİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORSUN .T-67 TAMAMEN KOMPOZİT MALZEMEDEN ÜRETİLMİŞ BİR UÇAKTIR.SEN O MALZEMEDEN JİLET YAP KENDİN KULLAN,BİZDE GÖRELİM.ÖĞRETMEN PİLOTLUK İLE İLGİLİ YAZAN ARKADAŞIDA TEBRİK EDİYORUM.GERÇEĞİ TÜM ÇIPLAKLIĞI İLE ORTAYA KOYMUŞ.ŞU AN THK EMEKLİ EMEKLİ CENNETİ OLMUŞ DURUMDADIR.OSMAN PAŞA BUNDAN KURTULMAK İSTİYORSA ÖNCE İDARİ YAPIYA ÇÖZÜM GETİRMEK DURUMUNDADIR.İŞİ BİLENLERİ KENARA İTİP BAŞLARINA KONUDAN UZAK İNSANLARI KOYMAKTAN VAZ GEÇMELİDİR.KAZAYA TAHAMMÜL SINIRI KALMAMIŞTIR.EN AZINDAN ETRAFINDAKİ KOZAYI ATLAYIP BU İŞİ BİLENLERİ BULUP FİKİR ALMASI YETERLİDİR.BİR ÇOK YABANCI ÖĞRENCİLERİ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR AMA O YABANCI ÖĞRENCİLERDEN BİRİNİN BAŞINA BÖYLE KÖTÜ BİR OLAY GELDİĞİNDE ORTAYA ÇIKACAK ULUSLAR ARASI SORUNLARA NASIL KATLANACAKLAR MERAK EDİYORUM.
  • THK BIR OGRETMENINI KAYBETTI. BIRDE OGRENCISI TEDAVIYE MUHTAC DURUMDA. COK MERAK EDIYORUM O GENCIN TEDAVI MASRAFLARINI ODUYORLAR MI? SAKAT KALIRSA YADA OMUR BOYU TEDAVIYE MUHTAC KALIRSA BAKACAKLAR MI O COCUGA? KURUSU KURUSUNA ODEMELERI GEREK. COCUGUNUZU VERDIGINIZ BIR ???OKULDAN??? EGITIM ZAHIYATI DIYE OLU VEYA YARALI OLARAK GERI ALAMAZSINIZ. BU COCUKLAR EGITIM ALIYOR ORADA SAVASMIYOR HERHALDE.1 DEGIL 2 DEGIL BU KACINCI? SAR BAYRAGA GONDER, VATAN MATAN HAVACILIKTA KURALLAR KANLA YAZILMISITIR ZART ZURT IKIDE LAF SALLA ONDAN SONRA OSMAN PASA YAN CIZSIN SIYRILSIN BU ISTEN. EGER BU KURUMUN YONETICILERI OLAN EMEKLI PASALAR ATATURKCUYSE BENIM SURATIMA TUKURSUNLER.
  • T67 düsse anlarim diyen arkadasin uslubu hos degil ama haklı aslinda , T67 nin motor durdugundaki suzulus orani 1e 2 dir. t67 pilotaj el kitabında yazar bu. Ama cessna 172 lerde motor dursa dahi 1 e 3 oranini muhafaza eder.

İzmir'in Selçuk Efes Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Beydağ ilçesi Çomaklar köyü yakınlarında düşen Türk Hava Kurumu'na ait eğitim uçağındaki yaralı pilotun köylüler tarafından 1 kilometre boyunca taşındığı öğrenildi.

Bahçede kestane toplarken eğitim uçağının yanına düştüğünü belirten tarla sahibi Ali İrfan Özkoç, “Tarlada kestane toplarken uçak bir anda yanıma düştü. Uçak kestane ağacına çarparak dik şekilde toprağa saplandı. Uçak düşünce direkt köy muhtarı Bünyamin Süren’i olay yerine çağırdım. Muhtarla birlikte hemen 112’yi arayarak kazayı haber verdik” dedi.

Kazada 54 yaşındaki öğretmen pilot Ahmet Can Damarsardı’nın olay yerinde öldüğünü söyleyen Özkoç, “Uçağın içine bakmaya gittiğimizde öğretmen pilot ölmüştü. Yanındaki öğrencisi Volkan Umudan ise ağır şekilde yaralıydı. Köy halkı olarak tarlada kullandığımız çadırları sedye haline getirerek, yaralı Umudan’ı yaklaşık 1 kilometre ambulans helikopterine götürmek için taşıdık. Daha sonra Türk Hava Kurumu’na bağlı kaza kırım ekibi kaza yerine gelerek incelemede bulundu” diye konuştu.

Kiraz Kaymakamı Alpaslan Yılmaz da olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, bölgede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri köylüleri kaza yerine yaklaştırmadı.

İŞTE ENKAZIN GÖRÜNTÜLERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

mert ~ 12 yıl önce
Rahmetli SSO değildi Jet pilotuydu.Sonra insanlar önceden ne olurlarsa olsunlar kendilerini geliştirebilirler.Asıl bu tür kafatasçı yaklaşımlar çok daha tehlikeli ve ayrıştırıcı.Esefle karşılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK'da pilot ~ 12 yıl önce
THK da planör pilotu olarak derin üzüntü içindeyim....Bütün meslektaşlarıma kırımsız uçuşlar diliyorum....Şehit olan pilotun ailesine ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah rahmet eylesin ~ 12 yıl önce
Sanane rumuzlu arkadaşım o uçak daha yeni ve o uçaklarda sanayide yapılan tek bir parça bile takılmaz vede takılamaz sivil havacılığı Türk hava kurumunu yerle bir edicem diye saçma sapan bilmeden yorumlar yapmayın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ölen Pilot un ailesine sabırlar diliyorum ,Topragı bol olsun, Allah rahmet etsin. Yaralı genç pılot adayı kardeşimizede Allah tan açil şifalar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airline ~ 12 yıl önce
istihkamcıdan müdür,SSOdan öğretmen pilot yapmaya devam ediniz.türkkuşunun idari yapısı ile oynaya oynaya yorulmadınız.insanlar öldü sorunu hala başka yerde aradınız.sorun sizde ey kaplan askerlerim!şu kaza bari aklınızı başınıza getirsin de daha sizin bu köküne kadar YANLIŞ idari zihniyetiniz sonucunda başka bedeller ödenmesin!insanların ekmeği ile oynuyorsunuz.insanların canları ile oynuyorsunuz.alın size kanıt!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanane ~ 12 yıl önce
çooooook normal.böyle sivil havacılığa çoook bile.bu işi bilmeyenler,yapamayanlar el üstünde tutulursa sonu budur.az bile..adam sanayide parça yaptırır,uçağa takar.sivil havacılık ses çıkarmaz.parayla herşey hallediliyor.daha ne uçaklar düşecek göreceğiz.allaha havale ettik.O da bildiği gibi yapıyor.kimsenin ahı kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buyuk gecmıs olsun ~ 12 yıl önce
hocamızın yakınlarına sabır diliyorum,ğrenci arkadaşımızada geçmiş olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atmaca ~ 12 yıl önce
HAYAT TÜRKCELLE GÜZEL YORUMCUSUNA SEN YA T-67 Yİ YADA JİLETİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORSUN .T-67 TAMAMEN KOMPOZİT MALZEMEDEN ÜRETİLMİŞ BİR UÇAKTIR.SEN O MALZEMEDEN JİLET YAP KENDİN KULLAN,BİZDE GÖRELİM.ÖĞRETMEN PİLOTLUK İLE İLGİLİ YAZAN ARKADAŞIDA TEBRİK EDİYORUM.GERÇEĞİ TÜM ÇIPLAKLIĞI İLE ORTAYA KOYMUŞ.ŞU AN THK EMEKLİ EMEKLİ CENNETİ OLMUŞ DURUMDADIR.OSMAN PAŞA BUNDAN KURTULMAK İSTİYORSA ÖNCE İDARİ YAPIYA ÇÖZÜM GETİRMEK DURUMUNDADIR.İŞİ BİLENLERİ KENARA İTİP BAŞLARINA KONUDAN UZAK İNSANLARI KOYMAKTAN VAZ GEÇMELİDİR.KAZAYA TAHAMMÜL SINIRI KALMAMIŞTIR.EN AZINDAN ETRAFINDAKİ KOZAYI ATLAYIP BU İŞİ BİLENLERİ BULUP FİKİR ALMASI YETERLİDİR.BİR ÇOK YABANCI ÖĞRENCİLERİ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR AMA O YABANCI ÖĞRENCİLERDEN BİRİNİN BAŞINA BÖYLE KÖTÜ BİR OLAY GELDİĞİNDE ORTAYA ÇIKACAK ULUSLAR ARASI SORUNLARA NASIL KATLANACAKLAR MERAK EDİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EGITIM ZAHIYATI MI BU SIMDI? ~ 12 yıl önce
THK BIR OGRETMENINI KAYBETTI. BIRDE OGRENCISI TEDAVIYE MUHTAC DURUMDA. COK MERAK EDIYORUM O GENCIN TEDAVI MASRAFLARINI ODUYORLAR MI? SAKAT KALIRSA YADA OMUR BOYU TEDAVIYE MUHTAC KALIRSA BAKACAKLAR MI O COCUGA? KURUSU KURUSUNA ODEMELERI GEREK. COCUGUNUZU VERDIGINIZ BIR ???OKULDAN??? EGITIM ZAHIYATI DIYE OLU VEYA YARALI OLARAK GERI ALAMAZSINIZ. BU COCUKLAR EGITIM ALIYOR ORADA SAVASMIYOR HERHALDE.1 DEGIL 2 DEGIL BU KACINCI? SAR BAYRAGA GONDER, VATAN MATAN HAVACILIKTA KURALLAR KANLA YAZILMISITIR ZART ZURT IKIDE LAF SALLA ONDAN SONRA OSMAN PASA YAN CIZSIN SIYRILSIN BU ISTEN. EGER BU KURUMUN YONETICILERI OLAN EMEKLI PASALAR ATATURKCUYSE BENIM SURATIMA TUKURSUNLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim/rumuz ~ 12 yıl önce
T67 düsse anlarim diyen arkadasin uslubu hos degil ama haklı aslinda , T67 nin motor durdugundaki suzulus orani 1e 2 dir. t67 pilotaj el kitabında yazar bu. Ama cessna 172 lerde motor dursa dahi 1 e 3 oranini muhafaza eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000