12 Ağustos 2013, Pazartesi 14:26:15

İKİNCİ GRUP DA ANKARA'YA İNDİ

THK Gökçen Havacılık ve Saran Havacılık iş ortaklığı olan GÖKSAR Havacılık tarafından oluşturulan filoya mensup ikinci grup helikopterler de şirketin Ankara’daki Operasyon Merkezi’ne indi.
  • Koçoğlu ve ekibi ,özellikle sayın galip ulu'ya,sayın Altuğ Aysun'a teşekkürlerimi borç bilirim. Haydar Ali Yalçın
  • sorarım size ambülans helicopter hizmetini ancak avrupada ve amerikada duyardık öyle değil mi veya orada yaşayanlar bilir gölür ve de kullanmıilardır.. şimdi gerçek oldu türkyede de var bu hizmet üstelik de bedava nasıl ama yok yeterli olmaz diyenler var doğru sağlıkda devrim yapıldı ama durmak yok devam işde halkın sağlık hizmetinden bedava yararlanma en kaliteli sağlık hizmeti yararlanma hakkı vardır ve de bu konuda ciddi gelişmeler oldu yaşıyoruz olacaktırda..
  • Ambulans helikopterleri Türkiyede sıfırdan kurarak bir ilki başaran (kimseninde cesaret ederek ihaleye bile giremediği ortamda)koçoğlu havacılığın başta genel koordinatörü sayın Galip ulu'ya ,medikal direktör sayın Altuğ Aysun'a , Deneyimli ve çalışkan skyline bakım merkezi çalışanlarına, bölgelerde çalışan tüm ekiplere şükranlarımı borç bilirim.Bu operasyonu bugünkü seviyesine koçoğlu ekibi taşımıştır, Türk hava kurumu bayrağı devir alıp inşallah dahada ileri taşıyacaktır.saygılarımla. İsmail.
  • Geçen ay bu sayfalarda gördüğümüz önlüklü bilim adamlarınızın ve mühendislerinizin üzerinde çalıştığı, arabalarda eksoz gazının sıcaklığından elde edilecek elektrikli düzenek hakkında bir gelişmede olur inşallah. Gerçekten sizlere çok şey borçlu bu vatan. Hayırlı çalışmalar.

4 Ağustos Pazar günü Ankara’ya ulaşan ikinci grup helikopterler, Acil Tıbbi Hizmet, diğer adı ile HEMS (Helicopter Emergency Medical Service) konfigürasyonu ile, dünya standartlarında tam tıbbi donanımı ile büyük ilgi çekti. 

Türkiye’nin helikopterle sağlanan hizmetler açısından henüz arzu edilen düzeyde olmadığını belirten Saran Holding Özel Projeler Direktörü Kor Kurt Akın “Saran Havacılık olarak THK Gökçen Havacılık ile ortaklığımız neticesinde döner kanat operasyonlarında Türkiye’nin de gerekli seviyeye çıkarılması,  bu hedefe ulaşmak için bundan sonraki aşamalarda gerekli altyapı çalışmaları da başlatılarak, bu kapsamda bir simülatör merkezi kurularak helikopterler için gövde bakım onarım ve motor bakım kabiliyetlerinin kazanılması hedeflenmektedir. Ortaklık olarak bu süreçte yer alan ilk projenin uygulama aşamasına gelmiş olduğumuzu görmek bizi mutlu etmektedir” dedi.

Konu ile ilgili görüşlerini belirten THK Gökçen Havacılık Genel Müdürü F. Volkan Yılmazer ise “THK Gökçen Havacılık olarak havacılık sektöründeki geniş deneyim ve birikimlerini SARAN Havacılık ile birlikte çok önemli bir alanda odaklaştırdıklarını; helikopterle sağlanan hizmetlerin tüm Türkiye’de yaygınlaştırılarak sürekli geliştirilmesi ile güvenlik,  kalite ve etkinlik açısından diğer Avrupa ülkeleri ile yarışır bir konuma gelmesi için tüm imkânların seferber edildiğini; halen mevcut helikopterlerin bakımı için THK Üniversitesinden bu yıl mezun olan teknisyenlerin de işe alındığını; THK Üniversitesi bünyesinde de helikopter pilotu yetiştirme çalışmaların devam ettiğini; kurulma çalışmaları devam eden TRTO sayesinde ise kalifiye uçuş ekibi istihdamına destek olunmasının hedeflendiğini” ifade etti.

İKİNCİ GRUP DA ANKARA'YA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Koçoğlu ~ 11 yıl önce
Koçoğlu ve ekibi ,özellikle sayın galip ulu'ya,sayın Altuğ Aysun'a teşekkürlerimi borç bilirim. Haydar Ali Yalçın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
sorarım size ambülans helicopter hizmetini ancak avrupada ve amerikada duyardık öyle değil mi veya orada yaşayanlar bilir gölür ve de kullanmıilardır.. şimdi gerçek oldu türkyede de var bu hizmet üstelik de bedava nasıl ama yok yeterli olmaz diyenler var doğru sağlıkda devrim yapıldı ama durmak yok devam işde halkın sağlık hizmetinden bedava yararlanma en kaliteli sağlık hizmeti yararlanma hakkı vardır ve de bu konuda ciddi gelişmeler oldu yaşıyoruz olacaktırda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koçoğlu ~ 11 yıl önce
Ambulans helikopterleri Türkiyede sıfırdan kurarak bir ilki başaran (kimseninde cesaret ederek ihaleye bile giremediği ortamda)koçoğlu havacılığın başta genel koordinatörü sayın Galip ulu'ya ,medikal direktör sayın Altuğ Aysun'a , Deneyimli ve çalışkan skyline bakım merkezi çalışanlarına, bölgelerde çalışan tüm ekiplere şükranlarımı borç bilirim.Bu operasyonu bugünkü seviyesine koçoğlu ekibi taşımıştır, Türk hava kurumu bayrağı devir alıp inşallah dahada ileri taşıyacaktır.saygılarımla. İsmail.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr. Kemal ~ 11 yıl önce
Koçoğlu ekibini bu fedakar hizmetleri için canı gönülden kutluyorum. İyiki vardınız
araba ~ 11 yıl önce
Geçen ay bu sayfalarda gördüğümüz önlüklü bilim adamlarınızın ve mühendislerinizin üzerinde çalıştığı, arabalarda eksoz gazının sıcaklığından elde edilecek elektrikli düzenek hakkında bir gelişmede olur inşallah. Gerçekten sizlere çok şey borçlu bu vatan. Hayırlı çalışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000