02 Kasım 2014, Pazar 09:24:07

HAVADAN 1 MİLYON TL KAZANÇ!

Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım’ın oğlu aracılığıyla kurdurduğu paravan şirketin, helikopter alımında 1 milyon lira haksız kazanç elde ettiği öne sürüldü.
  • ADINI BİLE YAZMAYA KORKAN THK SEVDALISI RUMUZU OLAN VATANDAŞIN YOLSUZLUKLARI NEDENİ İLE THK DAN ATILAN BİR ADAM OLDUĞUNU VE BU YOLSUZLUKLARININ ÖNÜ KESİLDİ DİYE BURADAN HAVLAYAN BİRİ OLDUĞUNU HERHALDE ANLAMIŞSINIZDIR. HOŞT HOOOOŞT BİR DAHA SÖYLÜYORUM MAÇAN YİYORSA SAVCILIK ORADA BELGELERİNLE GİT DAVA AÇ AÇABİLİYORSAN AÇAMIYORSAN HAV LA MA !
  • Birileri acilen kuruma el atmalı yazık
  • Bir ayrıntı hep gözden kaçıyor. Halkın yardımları, bu yardımların kullanılması ve THK Genel Merkezi faaliyetleri ile ilgili hiçbir sorun, sıkıntı ve soruşturma yok. Burada herhangi bir yanlış karar veya yanlış bir icra da yok, eksik yapılan bir faaliyette yok. Zaten burası hem devlet tarafından hemde kurum içi denetleme kurulları tarafından sürekli denetlenmektedir. Soruşturmaya ilişkin konular tamamen ticari faaliyetlerin yürütüldüğü "Gökçen Havacılık A.Ş." üzerinde yürütülmektedir.
  • THK SEVDALISI GAME OVER VB RUMUZLAR ADI ALTINDA YORUM YAPAN ŞAHSİYETSİZİN THK DAN YOLSUZLUK NEDENİ İLE İLİŞİĞİ KESİLMİŞ BİR KİŞİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM YİNE DE İNCİNMESİN DİYE ADINI ONUN GİBİ SAKLI TUTUYORUM ANCAK ÇOK CANIMI SIKARSA ONUN ADINI VE YOLSUZLUKLARINI DA AÇIKLARIM AYAĞINI DENK ALSIN
  • Mormenekşe rumuzlu arkadaş ne güzel anlatmış son iki yıl içinde İnönü'de eğitim durduruldu golf sahası yapılsın diye ve bu zaman zarfında golf sahasını yapan kişi ailesi ile İnönü'de paşalar gibi ağırlandı arabasının mazotu dahi kurum tarafından karşılandı ve o şahsın yeğeni kuruma işe alındı 3600 tl maaş ile. Golf sahası tamalandıktan sonra genel başkan haftasonlarında gelip orada golf oynadı ve bu durum airport tarafından öğrenildiğinde öğrenciler için yapıldı dendi yapmayın allah aşkına öğrencinin golf sahasının olduğu yere geçmesi yasaktı hem öğrencinin sportif aktiviteleri bu kadar önmesniyorsa neden üç yıldır olimpik havur açılmadı paramparça edildikten sonra golf sahasına kadar ne voleybol neden basketbol sahası var onun için pek inandırıcı gelmiyor bana golfun öğrenciler için yapıldığı. İnönü halkı ise küstürüldü zamanında halk tarafından verilen bu araziye İnönülüğlerin girişi yasaklandı bu hak mı ? kısacası İnönü Osman Yıldırımın arka bahçesi olmuştur hak yerini buld
  • bu emekli askerler bu kurumdan kapı önüne bırakılmadığı sürece bu kurum sömürülmeye mahkumdur...sivil havacılığın ülkemizde gelişememesinde en büyük etken bu arkadaşlardır..çünkü thk nu babalarının malı gibi kendi çiftlikleri haline dönüştürüp hav kom un arka bahçesi yapmışlardır..thk eş e, dost a, devre lere, akrabalara, çoluk çocuklarına rant kapısı haline gelmiştir. .gün gelip elbet bunların hesabı sorulacaktır ama olan atamızın emaneti olan bu kuruma ve gençlerimize olmuştur...zaman kaybetmeden bu kurum acilen sivilleştirilerek gerçek kimliğine kavuşturulmalıdır...
  • GAME OVER RUMUZLU VATANDAŞ VASIF BAŞKAN ANANDAN DA SÜLALENDEN DE AKTIR VE TÜZÜĞÜ DE YALAMIŞ YUTMUŞ BİR ADAMDIR AKLIN SIRA ER AH THK TÜZÜĞÜ FİLAN YAZIP KAFA KARIŞTIRMAYA ÇALIŞMA BİRŞEY BİLİYORSAN VE DE DELİKENLIYSAN ADINLA HEM BURADA YAZ HEM DE SAVCILIĞA BAŞVUR AMA NERDEEEE O YÜREK ANCA ÇAMUR AT İZİ KALSIN
  • AİR VE THK SEVDALISI RUMUZU İLE YORUM YAPAN AHLAKSIZLAR YİYORSA ADINIZI DA YAZIN VASIF YÜCELİŞ KADAR TAŞ DÜŞSÜN ÜZERİNİZE BİLİP BİLMEDEN YALAN DOLAN YAZIYORSUNUZ.VASIF BAŞKANIN OĞLU THK ÜNİVERSİTESİ VEYA UÇUŞ OKULUN DA DEĞİL KENDİ PARASI İLE ÖZEL UÇUŞ OKULUNDA ÖNCE ÖĞRENİN SONRA SALDIRIN İSİMSİZ ÇAPSIZ TİPLER
  • 1 inci ve 2 inci İnönü savaşlarının geçtiği ve 1936 yılından beri amatör havacılığın yapıldığı tarihi bir meydana halkın bağışlarıyla golf sahası yaparak şehitlerimizin ve halkın ahını aldınız bu golf sahası yapılırken İnönü halkına yalan söylediniz neymiş yeni paraşüt atlama sahsı yapılıyor diye halkı kandırdınız İnönü halkın meydan içeresine girişine yasakladınız dünya kadar para harcadınız bu para harcamasını yapan Eğitim merkezi başkanlarından hesap sorulmalı.İşin kısacası bu işleri yapılırken amatör havacılığı bitirdiniz.Medya da THK ve Osman Beyle ilgili çıkan bütün haberleri amatör havacılık duygusuyla görev yapan İnönü personeline haksız yere suçlandı lan ama şimdi hak yerini buldu ÇEKME MAZLUMUN AHİNİ ÇIKAR AH ESLİ AH ESLİ
  • Valla ben onu bunu bilmem ama emekli bir assubay olarak şunu 25 yıl yaşadığım için rahat söyleyebilirim. Her yıl bayramlardan önce tüm personele birer THK sarı zarfı verilirdi. İstersen boş ver ya da zarfı kaybet, kara listeye girerdin. Zorunlu üye yapıp, aidatları da çabası ki Hava Kuvvetleri bu yetmiyormuş gibi bir de Kartal Vakfı diye başka sözde yardım derneği (!) kurmuş ve personeline aynı muameleyi yapıp, zorla ve emr-i vaki ile aidat, hediye, yardım vb. topluyordu. Ayrıca THK'nın sözde üniversitelerinin de içi maalesef akademik olarak bomboş. Yabancı dil eğitimi, hazırlık sınıfı vb. hiçbir şey yok. Bir de gençleri iş garantili diye kandırıyorlar, maalesef. Asker, sadece modern harp sanatını icra etmeli ve geliştirmeli!

Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından 5 gün önce, Türk Hava Kurumu’nda yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında THK Başkanı Osman Yıldırım, oğlu Emre Yıldırım, Gökçen Havacılık Genel Müdürü Volkan Yılmazer’in bulunduğu 11 kişi hakkında gözaltı alma kararı verilirken yakalanan 10 kişi savcılığa sevk edildi. Yapılan sorgulamalardan sonra ise aralarında Osman Yıldırım ile oğlu Emre Yıldırım olmak üzere 5 kişi “rüşvet”, “ihaleye fesat karıştırmak” ve “mal varlığı değerlerini aklamak” suçlamasıyla tutuklandı.

Paravan şirket

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada MASAK raporu ve polisin fiziki takip yaparak hazırladığı fezleke etkili oldu. Fezleke ve rapora göre en önemli iddia THK’nın 17 ambulans helikopter alımında, yaklaşık 1 milyon TL’nin Yıldırım ailesi tarafından kurulan paravan şirkete aktarılması oldu. Emniyet birimleri tarafından yapılan araştırmada Osman Yıldırım’ın oğlu Emre Yıldırım; yakın arkadaşı Hakan Azemoğlu adına ‘Azemoğlu Havacılık Eğitim Medya Gıda İnşaat’ şirketini kurdurdu. Daha sonra 17 helikopter alımı sürecinde bu firma Eurocopter’in temsilcisi oldu. THK tarafından da temsilci firmaya 4 farklı fatura ile 985 bin 400 TL aktarıldı.

Şirketi Emre Yıldırım kurdurdu

Mahkeme kararıyla tutuklanan arasında bulunan Hakan Azemoğlu’nun ise ifadesinde bu durumu itiraf ettiği iddia edildi: Azemoğu Havacılık, eğitim Medya Gıda İnşaat isimli şirketi benim üzerime Emre Yıldırım kurdurdu. Hiçbir faaliyeti bulunmamasına rağmen THK ve bağlı kuruluşlarına fatura kesilmek suretiyle paralar alındı. Tüm bu işlemler Emre Yıldırım tarafından Osman Yıldırım’ın bilgisi dahilinde yapılmıştır.”

5 helikopter aldı

Hakan Azemoğlu’nun şirket kayıtlarına bakıldığında ise ortaya çarpıcı bağlantılar çıkıyor. Hakan Azemoğlu tarafından şirketi 14 Şubat 2013 yılında kuruldu. 50 bin TL sermaye ve tek ortak ile kurulan şirketin adı ise Azemoğlu Eğitim Medya Gıda İnşaat AŞ oldu. Şirketin kurulmasından yaklaşık 2 ay sonra ise THK tarafından 17 adet ambulans helikopterin Fransa merkezli Eurocopter firmasından temin edileceği açıklandı.  Şirketin kurulmasından 5 ay sonra yani 3 Temmuz 2013 tarihinde Azemoğlu şirketinin adı değişti ve havacılık unvanı da eklendi. Ancak Ticaret Sicil kayıtlarına göre tek değişiklik şirket adında olmadı. Ayrıca şirket faaliyetlerine havacılık da eklendi. Her türlü uçak ve helikopter alımı, satışı ve kiralama faaliyet alanına girdi. Hatta ‘havayolu ile ambulans uçuşları yapabilir’ maddesi de yine aynı tarihli toplantıda karar bağlandı. Bu değişiklikten yaklaşık bir ay sonra ise Eurocopter tarafından 5 helikopter THK’ya teslim edildi.

20 milyon liralık gayrimenkul aldı

MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu) tarafından hazırlanan rapora göre son iki yılda Osman Yıldırım tarafından cari değeri 20 milyon TL’lik  gayrimenkul satın aldı.MASAK raporuna yansıyan bir başka dikkat çekici nokta ise Osman Yıldırım’ın 2012 yılından sonra şahsi banka hesaplarından 4 milyon Avro hareket olması. THK Başkanı Osman Yıldırım’ın özel kalem müdürü İrfan Yıldız’ın ise aylık 3 bin TL maaş almasına rağmen 15 bin TL kredi kartı harcaması yaptığı, 650 bin TL’lik villa aldığı da iddialar arasında.

Tutuklanma gerekçeleri

Osman Yıldırım ve Emre Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 5 kişi ile ilgili mahkemenin tutuklama gerekçesi ise şöyle: Soruşturma evrakı kapsamına göre kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren olgulara, şüphelilerden Hakan Azemoğlu’nun beyanları, tape kayıtları, para akışını gösteren banka kayıtları, MASAK raporu, atılı suçların niteliği ve CMK’nın 100.maddesi içeriğine göre, Osman Yıldırım, Emre Yıldırım, Hakan Azemoğlu,İrfan Yıldız ve Şafak Şimşek’in “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “rüşvet almak ve vermek” suçlarından tutuklanmalarına, şüpheliler Faruk Volkan Yılmazer, Ali Yavuz Karslıoğlu’nun adli kontrol altına alınmasına karar verilmiştir.”

Temsilci firarda

Soruşturma kapsamında bir kişi ise aranıyor. Bu şüpheli ise Euorocopter firmasının satış temsilcisi Luisa Alberti. Alberti’nin gözaltılardan kısa süre önce yurtdışına kaçtığı tespit edildi. Osman Yıldırım ile Alberti arasında yapılan toplantılara Emre Yıldırım’ın da katıldığı polisin yaptığı fiziki takiplerde tespit edildi. Soruşturma kapsamında bu bağlantı Osman Yıldırım’a soruldu. Yıldırım ise Luisa ile helikopterlerin gece hizmet verebilmesi için ihtiyaç olan sistemi görüşmek için buluştuk. Luisa’yı oğlumla tanıştırmıştım. Ancak oğlumun o gün neden buluştuğumuz otele geldiğini hatırlamıyorum” cevabını verdi.

HAVADAN 1 MİLYON TL KAZANÇ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (97)

İSTİHBARAT ~ 9 yıl önce
ADINI BİLE YAZMAYA KORKAN THK SEVDALISI RUMUZU OLAN VATANDAŞIN YOLSUZLUKLARI NEDENİ İLE THK DAN ATILAN BİR ADAM OLDUĞUNU VE BU YOLSUZLUKLARININ ÖNÜ KESİLDİ DİYE BURADAN HAVLAYAN BİRİ OLDUĞUNU HERHALDE ANLAMIŞSINIZDIR. HOŞT HOOOOŞT BİR DAHA SÖYLÜYORUM MAÇAN YİYORSA SAVCILIK ORADA BELGELERİNLE GİT DAVA AÇ AÇABİLİYORSAN AÇAMIYORSAN HAV LA MA !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Birileri acilen kuruma el atmalı yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK nın İtibarı ~ 9 yıl önce
Bir ayrıntı hep gözden kaçıyor. Halkın yardımları, bu yardımların kullanılması ve THK Genel Merkezi faaliyetleri ile ilgili hiçbir sorun, sıkıntı ve soruşturma yok. Burada herhangi bir yanlış karar veya yanlış bir icra da yok, eksik yapılan bir faaliyette yok. Zaten burası hem devlet tarafından hemde kurum içi denetleme kurulları tarafından sürekli denetlenmektedir. Soruşturmaya ilişkin konular tamamen ticari faaliyetlerin yürütüldüğü "Gökçen Havacılık A.Ş." üzerinde yürütülmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSTİHBARAT ~ 9 yıl önce
THK SEVDALISI GAME OVER VB RUMUZLAR ADI ALTINDA YORUM YAPAN ŞAHSİYETSİZİN THK DAN YOLSUZLUK NEDENİ İLE İLİŞİĞİ KESİLMİŞ BİR KİŞİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM YİNE DE İNCİNMESİN DİYE ADINI ONUN GİBİ SAKLI TUTUYORUM ANCAK ÇOK CANIMI SIKARSA ONUN ADINI VE YOLSUZLUKLARINI DA AÇIKLARIM AYAĞINI DENK ALSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk sevdalısı ~ 9 yıl önce
Hee,canım hee Yetim hakkı yiyen nankör yezit hee.Sanarsın ki Allah kesildin başımıza(EYy,yüce rabbim sen kul hakkı yiyenlerin yüzünden günah yazma.)Yaz neyden korkuyosun ve cekiniyorsun ? ostronotunuzdan mı veya başınıza geldiğimizde neler olacağını az cok biliyosundur yani! ! ! AKILLI OL REİS'İ kızdırma.
thk sevdalısı ~ 9 yıl önce
Aynen öyle,kurumda hırsızlığa tahammülüm yoktu bende gittim gercek ciddi anlamda istihbarat verdim gerekli yerlere o yerlerdeki kişi ve kişilerde ostronotun parayla satın aldıkları olduğu için yapanı söylediler.Alerjim var yetim hakkı yiyenlere karsı.KİM OLDUĞUNU ACIKLAMAZSAN da YEZİTSİNDİR.Biz sizler gibi kırılıp darılıp üzülecek insanlar değiliz allahaşükür Halkımızın vermis olduğu bağışları cebimize atmadık atanlardan biride sensin ki bu kadar bas bas bağırıyosun aman suss nolursun daha fazla konusma bak herşeyimiz cıktı ortaya daha da cıkmazsın deer gibi. Ostronot seni kac paraya kiraladı sende buradan halkı bilgilendir!
araştırmacı ~ 9 yıl önce
Mormenekşe rumuzlu arkadaş ne güzel anlatmış son iki yıl içinde İnönü'de eğitim durduruldu golf sahası yapılsın diye ve bu zaman zarfında golf sahasını yapan kişi ailesi ile İnönü'de paşalar gibi ağırlandı arabasının mazotu dahi kurum tarafından karşılandı ve o şahsın yeğeni kuruma işe alındı 3600 tl maaş ile. Golf sahası tamalandıktan sonra genel başkan haftasonlarında gelip orada golf oynadı ve bu durum airport tarafından öğrenildiğinde öğrenciler için yapıldı dendi yapmayın allah aşkına öğrencinin golf sahasının olduğu yere geçmesi yasaktı hem öğrencinin sportif aktiviteleri bu kadar önmesniyorsa neden üç yıldır olimpik havur açılmadı paramparça edildikten sonra golf sahasına kadar ne voleybol neden basketbol sahası var onun için pek inandırıcı gelmiyor bana golfun öğrenciler için yapıldığı. İnönü halkı ise küstürüldü zamanında halk tarafından verilen bu araziye İnönülüğlerin girişi yasaklandı bu hak mı ? kısacası İnönü Osman Yıldırımın arka bahçesi olmuştur hak yerini buld

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etm .... ~ 9 yıl önce
bu emekli askerler bu kurumdan kapı önüne bırakılmadığı sürece bu kurum sömürülmeye mahkumdur...sivil havacılığın ülkemizde gelişememesinde en büyük etken bu arkadaşlardır..çünkü thk nu babalarının malı gibi kendi çiftlikleri haline dönüştürüp hav kom un arka bahçesi yapmışlardır..thk eş e, dost a, devre lere, akrabalara, çoluk çocuklarına rant kapısı haline gelmiştir. .gün gelip elbet bunların hesabı sorulacaktır ama olan atamızın emaneti olan bu kuruma ve gençlerimize olmuştur...zaman kaybetmeden bu kurum acilen sivilleştirilerek gerçek kimliğine kavuşturulmalıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ÖZYARIN ~ 9 yıl önce
Arkadaş nedir bu genelleme,nereden geliyor bu kin garez.Dürüst,çalışkan insanın sivili askeri olmaz, var ise askerlerden işini düzgün yapmayan adını verirsin, temiz, şerefiyle mesaisini yapan askerleri karalamaya nasıl cüret edersin. sanki ülkedeki veya havacılıktaki bütün siviller dürüst,çalışkan namuslu da..
SEMİH OCAKÇI ~ 9 yıl önce
GAME OVER RUMUZLU VATANDAŞ VASIF BAŞKAN ANANDAN DA SÜLALENDEN DE AKTIR VE TÜZÜĞÜ DE YALAMIŞ YUTMUŞ BİR ADAMDIR AKLIN SIRA ER AH THK TÜZÜĞÜ FİLAN YAZIP KAFA KARIŞTIRMAYA ÇALIŞMA BİRŞEY BİLİYORSAN VE DE DELİKENLIYSAN ADINLA HEM BURADA YAZ HEM DE SAVCILIĞA BAŞVUR AMA NERDEEEE O YÜREK ANCA ÇAMUR AT İZİ KALSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kürt ~ 9 yıl önce
Salim ÖZTAŞ sana mı düstü vasıf yüceliş'in avukatlığını yapmak.GAMEOVER nedir o bilgiler neler var?
Game Over için ~ 9 yıl önce
Semih Ocakçı yıllarını Hava Kuvvetlerine vermiş ve halen MNG Havayollarında uçan çok değerli ve saygın bir kişiliktir. İstanbulda yaşamaktadır. Bahsettiğiniz Salim Öztaş ile (niye bağlantı kurmaya çalıştıysanız) hiçbir alakası da yoktur.
SEMİH OCAKÇI ~ 9 yıl önce
AİR VE THK SEVDALISI RUMUZU İLE YORUM YAPAN AHLAKSIZLAR YİYORSA ADINIZI DA YAZIN VASIF YÜCELİŞ KADAR TAŞ DÜŞSÜN ÜZERİNİZE BİLİP BİLMEDEN YALAN DOLAN YAZIYORSUNUZ.VASIF BAŞKANIN OĞLU THK ÜNİVERSİTESİ VEYA UÇUŞ OKULUN DA DEĞİL KENDİ PARASI İLE ÖZEL UÇUŞ OKULUNDA ÖNCE ÖĞRENİN SONRA SALDIRIN İSİMSİZ ÇAPSIZ TİPLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GAME OVER ~ 9 yıl önce
ARKADAŞLAR BU AÇIKLAMA İLE ANLAYACAĞINIZ GİBİ VASIF YÜCELİŞ AK KAŞIK OLMUŞTUR. ER-AH HOCALIĞI VE THK TÜZÜĞÜ İLE BAĞLANTISI YOKTUR. ANTALYA DA ÇOK GÜZEL ÇALIŞMIŞ O.YILDIRIMIN ANKARA DAN GÖNDERDİĞİ SÜLALE İLE UYUMLU ÇALIŞMIŞTIR. ANCAK BÜTÜN BUNLAR ADALET KARŞISINDA HESAP VERMEMESİ İÇİN BİRER BAHANE OLMAMALIDIR. GÖRÜŞMEK ÜZERE
Game Overa Cevap ~ 9 yıl önce
Vasıf Yüceliş'in oğlu son bir yıldır hatta 1.5 yıldır işsiz. Çünkü Erah uçuş okulunda uçuş eğitimi almakta.Sen ne ima etmek istiyorsun. Amacın şahsi kin yüzünden çalışan insanlara iftira atmaksa bu ne dinimizde nede geleneklerimizde günahtır.
Sami ÖZTAŞ ~ 9 yıl önce
Konu sepet pilot vasıf ağabeyiniz olunca sınır tanımıyosunuz bakıyorumda Devam devam kurtaracak ostronotla sepet pilot sizleri merak etmeyin.1,5 yıldır işsizmiş pehh,pehh 1,5 hafta olmasın o.ACİLEN KAYYUMA gitmeli kurum.
mormenekşe ~ 9 yıl önce
1 inci ve 2 inci İnönü savaşlarının geçtiği ve 1936 yılından beri amatör havacılığın yapıldığı tarihi bir meydana halkın bağışlarıyla golf sahası yaparak şehitlerimizin ve halkın ahını aldınız bu golf sahası yapılırken İnönü halkına yalan söylediniz neymiş yeni paraşüt atlama sahsı yapılıyor diye halkı kandırdınız İnönü halkın meydan içeresine girişine yasakladınız dünya kadar para harcadınız bu para harcamasını yapan Eğitim merkezi başkanlarından hesap sorulmalı.İşin kısacası bu işleri yapılırken amatör havacılığı bitirdiniz.Medya da THK ve Osman Beyle ilgili çıkan bütün haberleri amatör havacılık duygusuyla görev yapan İnönü personeline haksız yere suçlandı lan ama şimdi hak yerini buldu ÇEKME MAZLUMUN AHİNİ ÇIKAR AH ESLİ AH ESLİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sarı_zarf ~ 9 yıl önce
Valla ben onu bunu bilmem ama emekli bir assubay olarak şunu 25 yıl yaşadığım için rahat söyleyebilirim. Her yıl bayramlardan önce tüm personele birer THK sarı zarfı verilirdi. İstersen boş ver ya da zarfı kaybet, kara listeye girerdin. Zorunlu üye yapıp, aidatları da çabası ki Hava Kuvvetleri bu yetmiyormuş gibi bir de Kartal Vakfı diye başka sözde yardım derneği (!) kurmuş ve personeline aynı muameleyi yapıp, zorla ve emr-i vaki ile aidat, hediye, yardım vb. topluyordu. Ayrıca THK'nın sözde üniversitelerinin de içi maalesef akademik olarak bomboş. Yabancı dil eğitimi, hazırlık sınıfı vb. hiçbir şey yok. Bir de gençleri iş garantili diye kandırıyorlar, maalesef. Asker, sadece modern harp sanatını icra etmeli ve geliştirmeli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000