21 Eylül 2012, Cuma 08:49:05

"HAVACILIK ELÇİLERİ YETİŞTİRECEĞİZ"

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, “Kalitemizi dünyaya da duyurduk. Bunun sonucu olarak dünyanın değişik 45 ülkesinden 78 yabancı öğrenci üniversitemize tercih etti” dedi...
  • Yahu kardeşim ilk başta adam gibi eğitim nasıl verilir onu öğrenin, elinizdeki Türk öğrencilere hak ettiği eğitimi vermeye başlayın, sonra başka ülkelere sulanın. Kişisel egolarınız kaprisleriniz yüzünden rezil ettiniz kendinizide, Kurumuda!!!
  • Show Business sizin işiniz... Olmayan şeylerin reklamını bu kadar güzel yapabilen başka bir kurum var mı?
  • Hele bir başlayın kaliteden o zaman söz etmeye hakkınız olsun,daha ortada birşey yok.Sadece reklamla bu işler yürümüyor.Yaptıklarınız görülsün başkaları karar versin siz değil.Yani (AĞIR OL,MOLLA DESİNLER)
  • Kalitenizi, mezun ettiginiz ogrencilerinize, piyasanin talebi belirler. Kalite duyurulmaz! Markanin adi duyurulur, kalitesi ortaya konur, ispat edilir, kaliteyi piyasa belirler.Piyasada ürünün yok, kaliteden bahsediyorsun!! Bos konusmak icin cahil olmak gerekmiyor demek ki..

Eğitim ve öğretim hayatına başlayalı daha 2 yıl bile olmadan rekor üstüne rekor kıran Türk Hava Kurumu Üniversitesi bir ilke daha imza attı. İki yıl üst üste yüzde 100 doluluk oranıyla adını en üst sıralara yazdıran Türk Hava Kurumu Üniversitesi bu yılki akademik yılına adeta Birleşmiş Milletler gibi başlayacak. Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) en başarılı öğrencilerin tercih ettiği Türk Hava Kurumu Üniversitesi bu yıl tam 45 ülkeden 78 yabancı öğrenci katıldı.
Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ban, üniversiteyi kurarlarken en önemli amaçlarından birinin dünyanın seçkin üniversiteleri arasında yer almak olduğunu ifade ederek, bunu kısa sürede başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Türk öğrencilerin dünyanın en gelişmiş üniversitelerinden hiçbir eksiği olmadan eğitim ve öğretim görebilmeleri için gece gündüz demeden gayret gösterdiklerini söyleyen Ban, “Kalitemizi dünyaya da duyurduk. Bunun sonucu olarak dünyanın değişik 45 ülkesinden 78 yabancı öğrenci üniversitemize tercih etti” dedi.

“HAVACILIK ELÇİLERİ YETİŞTİRECEĞİZ”

“İletişim çağını yaşadığımız bu yüzyılda olumsuzlukların anında duyulmasının yanında olumlu işler de hemen yankı buluyor” ifadesini kullanan Ban, “Türk Hava Kurumu Üniversitesi olarak havacılık alanında açtığımız eğitim yolunu kalitesini tüm dünya gördü. Dünyanın seçkin öğrencilerini üniversitemizde görmek, bizi ayrıca mutlu ediyor, bu öğrenciler ilerde mezun olduklarında ülkemiz adına birer havacılık elçisi olacaklar ve ülkemizin tanıtımına da hizmet edecekler” şeklinde konuştu.

Analitik düşünebilen, içinde yaşadıkları topluma değer katmayı hedefleri arasında gören, çağdaş, iş hayatında karşılarına çıkabilecek her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek özgüvene sahip öğrenciler yetiştirmek için, en güvenli ortamı yarattıklarını anlatan Ban, “Üniversitemizden mezun olacak öğrencilerimizin, öğrenimleri süresince edinecekleri teknik donanımın yanı sıra kazanacakları liderlik özellikleri sayesinde, iş yaşamında büyük başarılar elde edeceklerini, mesleklerinde üst noktalara geleceklerini düşündükçe her biri ile gurur duyuyor ve daha da azimle çalışıyoruz. Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğrencileri, kalite çıtası her geçen gün yükselen uluslararası akademik donanımlarının yanında, duyarlı, yaratıcı bireyler olarak da gurur kaynağımız olacaklardır. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı öğrencilerimize de hoş geldiniz diyor, bütün öğrencilerimizle gurur duyuyorum” diye konuştu.

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ ÜNİVERSİTE

Çin’den Amerika’ya, Suriye’den Gana’ya, Rusya’dan Afganistan’a, Fas’tan, Barbados Adası’na kadar 45 ülkeden 78 öğrenci bu yıl Türk Hava Kurum Üniversitesi’nde birlikte öğrenim görecekler. Mühendislik, Pilotaj ve İşletme Okumak için gelen yabancı öğrenciler bu yıl hazırlık sınıfında İngilizce eğitimi alacaklar. Önümüzdeki yılda hazırlık sınıfında başarılı olan öğrenciler bölümlerine geçerek 4 yıllık bir serüvene başlayacaklar.

"HAVACILIK ELÇİLERİ YETİŞTİRECEĞİZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Saçmalama Kurumu ~ 12 yıl önce
Yahu kardeşim ilk başta adam gibi eğitim nasıl verilir onu öğrenin, elinizdeki Türk öğrencilere hak ettiği eğitimi vermeye başlayın, sonra başka ülkelere sulanın. Kişisel egolarınız kaprisleriniz yüzünden rezil ettiniz kendinizide, Kurumuda!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gokcen ~ 12 yıl önce
Show Business sizin işiniz... Olmayan şeylerin reklamını bu kadar güzel yapabilen başka bir kurum var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atmaca ~ 12 yıl önce
Hele bir başlayın kaliteden o zaman söz etmeye hakkınız olsun,daha ortada birşey yok.Sadece reklamla bu işler yürümüyor.Yaptıklarınız görülsün başkaları karar versin siz değil.Yani (AĞIR OL,MOLLA DESİNLER)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Kalitenizi, mezun ettiginiz ogrencilerinize, piyasanin talebi belirler. Kalite duyurulmaz! Markanin adi duyurulur, kalitesi ortaya konur, ispat edilir, kaliteyi piyasa belirler.Piyasada ürünün yok, kaliteden bahsediyorsun!! Bos konusmak icin cahil olmak gerekmiyor demek ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Unutma ki yatırım sonradan çıkacak olan ürünün girdisidir. Dolayısıyla bir üniversitenin mezunlarıda onları yetiştiren hocalardan belli olur. VE akademik personelde o üniversitenin kendine yaptığı yatırımdır. Sadece son sözüne katılıyorum fikrinle zikrini aynı boylama getirebilmişsin. Cehalet malesef her yerde.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000