01 Nisan 2014, Salı 14:25:13

HAVA TAKSİ HİZMETİNDE SINIR YOK

Gökçen Havacılık Genel Müdürü F. Volkan Yılmazer, Türkiye’nin havacılık sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulundu.
  • Çek krediyi uçuruma uçağı sonra miyavla müşteri ara yok böyle birşey ya ama az kaldı arkadaşlar çok önemli belgeler var elimde herseyi paylascam izlemeye devam edin
  • daha doğru düzğün uçuşeğitimi bile veremeyen bir kurumun uçağına bini uçmak mı????daha aklımızı kaybetmedik....
  • Ah, ahhh Europe jet....
  • M.twomail ekibin başında oldukça sırtları yere gelmez. Başarılar ve Emniyeti uçuşlar.
  • Gereksiz, kendini "oo ben özel uçakla geldim" düşüncesi altında bıraktıracak uygulama. Gereksiz. Ha acil işin olur başka...

Gökçen Havacılık Genel Müdürü F. Volkan Yılmazer, Türkiye’nin havacılık sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulundu. 

Gökçen Havacılık Genel Müdürü F. Volkan Yılmazer ; “İş dünyasında başarının en önemli anahtarlarından biri de zaman yönetimi. Artık iş toplantıları için kimsenin tüm gününü yollarda geçirme lüksü yok. Gökçen Havacılık olarak bu noktada verdiğimiz hizmet ile iş dünyasından politikacılara kadar zamanla yarışan herkesi bir numara ile uçuruyoruz. 444 UCUS hattı ile ne zaman nereye gitmek isterseniz, uzman uçuş personelimiz hizmete hazır.”

Yılmazer; “Türkiye’nin sivil havacılık hedeflerine baktığımız zaman 350 milyon yolcunun taşındığı, 5000 uçağın bakımlarının yapılabileceği merkezlere sahip, helikopter ulaşım sistemini kurmuş, kendi uçaklarını yapan bir ülke hedefleniyor. Bunların yanı sıra helikopterlerini, uydularını yapan, yaptığı uyduları kendisi yörüngelerine yerleştiren, amatör havacılık alanında kullanılan pistleri tüm bölgelere yayılmış bir Türkiye hayal etmek de çok ütopik olmayacaktır.” ifadesini kullandı.
Yılmazer, havacılık sektöründe yaşanan gelişmelerin, Türkiye’de yaşanan olumlu değişimlerin etkisi ile Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında daha da ileri gideceğini belirtti.

Yılmazer; “THK bünyesindeki kabiliyetler, küresel rekabet şartlarına göre tasarlanmaktadır. Türk sivil havacılığındaki bu baş döndürücü değişim ve gelişim sürecinde Gökçen Havacılık da misyonu gereği değişime ayak uydurmak için gerekli hazırlıklarını tamamlamış ve planlarını uygulamaya koymuştur. 2010 yılında 14 kişi ile faaliyet gösteren Gökçen Havacılık bugün 350 civarında personel ile hizmet vermektedir. Farklı başlıklar altında toplanan hizmetlerimiz arasında önemli bir kalemi oluşturan hava taksi hizmeti ile iş dünyasında başarının en önemli anahtarlarından biri olan zaman yönetimine destek veriyoruz. Verdiğimiz hizmet ile iş dünyasından politikacılara kadar zamanla yarışan herkesi bir numara ile uçuruyoruz. 24 saat hizmet veren operasyon merkezimiz, 444 UCUS hattı ile ne zaman nereye gitmek isterseniz, uzman uçuş personelimiz hizmete hazır.” şeklinde konuşan Yılmazer; “Gökçen Havacılık olarak kültürü ve kalitesi ile küresel olarak kabul gören bir hava işletme organizasyonu olma vizyonumuz doğrultusunda kendimizi her gün daha iyi yapmak için sistematik bir çalışma programı uyguluyoruz.” dedi.

Ne zaman nereye uçmak isterseniz 444 UCUS hattı ile hizmete hazırız.

Yılmazer; “Gerek yurt içinde gerek yurt dışında en uygun şartlarda sıra beklemeden, trafiğe takılmadan, havacılık konusunda deneyimli personelimizle güvenle seyahat edebilirsiniz. Kendinizin belirleyeceği uçuş programı ile nereye ne zaman uçacağınıza siz karar verir ve zamanınızı daha verimli kullanabilirsiniz.

Hava Taksi filomuzda bulunan 2 adet Chyenne III A, 1 adet Cessna Citiation XLS ve 1 adet Cessna Citiation XLS+ iş jetler, teknik ekibimiz ve toplam 7 tecrübeli pilotumuz ile Türkiye’nin ve Avrupa’nın her havaalanına inebilme imkânına sahibiz. Türkiye’deki tüm hava alanları ile Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya, Afrika’da ki pek çok merkeze tek uçuş ile ulaşılmaktadır.” açıklamasında bulundu.

HAVA TAKSİ HİZMETİNDE SINIR YOK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

odeyemediler ~ 10 yıl önce
Çek krediyi uçuruma uçağı sonra miyavla müşteri ara yok böyle birşey ya ama az kaldı arkadaşlar çok önemli belgeler var elimde herseyi paylascam izlemeye devam edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eti ~ 10 yıl önce
daha doğru düzğün uçuşeğitimi bile veremeyen bir kurumun uçağına bini uçmak mı????daha aklımızı kaybetmedik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah, ahh ~ 10 yıl önce
Ah, ahhh Europe jet....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
M.twomail ekibin başında oldukça sırtları yere gelmez. Başarılar ve Emniyeti uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gereksiz, kendini "oo ben özel uçakla geldim" düşüncesi altında bıraktıracak uygulama. Gereksiz. Ha acil işin olur başka...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000