12 Kasım 2011, Cumartesi 07:08:43

HALK THK'YI UNUTMADI

Türk Hava Kurumu 4 günlük Kurban Bayramı'nda Antalya'nın Manavgat ilçesinde 89 adet büyükbaş, 2 bin 578 adet koyun, 4 bin 848 adet keçi olmak üzere toplam 7 bin 515 adet kurban derisi topladı...
  • Tebrikler Manavgat. 1 İlçede 7500 deri muhteşem bi rakam. Teşekkürler Başkan. Teşekkürler Sayman. TEŞEKKÜRLER MANAVGAT
  • Biri demis ki uye ol yonetime gir sikayet edecegine. Kardesim bugune kadar emekli generallerin yonetime secilmesi bir sans mi? Bukadar safmisin?
  • Kurbanımı da, derisini de, gerisini de THK'na bağışladım. İçim rahat, bir bağışlama ile, sadece THK 'na değil, ciddiyetini bildiğim diğer kurumlara da yardım yaptım. Bana makbuz karşılığı bu hizmeti vermesi bile saygınlığını artırır. Kaldı ki, verdiği ve vereceği hizmetler ülkemin ve Türk Havacılığının yararına. Bravo Manavgat Başkanına, bravo Manavgat halkına, bravo bu soyak insanlarımızın benzerlerine. Vermeyen vermesin, zorla alınsa mundar olur zaten. Bırakın mundarlık vermeyende kalsın.
  • madem thk kötü yönetiliyor o zaman internet ortamında sanal kahramanlık yapmak yerine gidin türk hava kurumuna üye olun ve bu kurumu düzeltin.merak etmeyin üyelik olmak ücretsiz ve kimse size neden geldin diye sormaz.çok değerli(!) fikirleriniz sanal ortamda harcanıyor.
  • Türk Hava Kurumu gelirleri 5 paydaş kuruluşa dağıtıyor. Bunun %50’si illerde Valiliğin, ilçelerde Kaymakamlıkların gözetimleri altında bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına veriliyor. %4’ü Türkiye Kızılay Derneği’nin, %3’ü Türkiye Diyanet Vakfı’nın, %3’ü Çocuk Esirgeme Kurumu’nun, geri kalan %40’ı da Türk Hava Kurumunun Halktan Alınan Halka İade Ediliyor
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Hani o ben THK ya elimin parça derisini bile vermem diyenler,,, yahu siz varya cahilsiniz cahil...THK türkiye için çalışan en iyi kurumdur.
  • Tevfik Fikret'in bu şiiri aklıma geldi bir an...
  • bilip bilmeden konuşmayın kardeşim. Ben sivil havacılık bölümü mezunuyum aynı zamanda THK üyesiyim. Tamamen ücretsiz THK da Planör Uçuş Eğitimi aldım.Deri gelirlerinin nereye gittiği hakkında boş konuşmayın. THK gelirler sayesinde yangın uçakları aldı ve şuan bu uçakları dünyanın bir çok ülkesine kiralamaktayız bunlara İtalya gibi ülkelerde dahil.Ayrıca bu gelirlerler havacılığı sevenleri ücretsiz planör,paraşüt gibi eğitimler verilmektedir. ve son olarak bu gelirlerin tamamını THK ALMAMAKTADIR.Bu gelirler yüzdelik dilimlerle bölümlünmüştür. Lütfen iyice araştırın ve öyle yorum yapın.Son olarakta Türkiye'de yasal olarak deri toplama yetkisi sadece THK 'ya verilmiştir....!!!
  • sen uyu hala...eeee eeee eee pışşş pışşş pışşş...orada dönen dolapların sağır sultan bile duydu sen o işi bırak ağır vasıta ehliyeti al :))
Türk Hava Kurumu Manavgat Şube Başkanı Hasan Arslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'İstikbal göklerdedir'' sözünü hatırlatarak, “Kurumumuz 16 Şubat 1925'te Atatürk'ün emriyle Cumhuriyetin ilanından 16 gün sonra 'Türk Tayyare Cemiyeti' adıyla kurulmuştur. Cemiyetin kuruluş amaçları da bizzat Atatürk tarafından,Türkiye'de havacılık sanayisini kurmak, havacılığın askeri, ekonomik, sosyal ve siyasal önemini anlatmak, askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak, havacılık faaliyetleri için gerekli araç ve gereçleri hazırlamak, personel yetiştirmek ve uçan bir Türk Gençliği yaratmak olarak belirlenmiştir” dedi.
 
52 PERSON İLE ÇALIŞILDI
 
Türk Hava Kurumu olarak Manavgat'ta Kurban Bayramı'nda bazı kurum ve beldelerden 22 adet resmi, 4 adet sivil araç ve 52 personel ile çalışıldığını kaydeden Arslan, şunları söyledi:
 
“Bir deri, bir su damlası' sloganıyla 89 adet büyükbaş 2 bin 578 adet koyun, 4bin 848 adet keçi olmak üzere toplam 7 bin 515 adet kurban derisi toplandı. Bu gelirin yarısı Manavgat'ta kalacaktır. Elde ettiğimiz gelirlerin yüzde 50 si Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na, yüzde 10'nu Kızılay, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Diyanet Vakfı'na, geri kalan yüzde 40'lık bölümünün ise Türk Hava Kurumu'na kalmaktadır. Bu gelirlerin elde edilmesinde bizleri destekleyen herkese teşekkür ederiz.”


 
HALK THK'YI UNUTMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
Tebrikler Manavgat. 1 İlçede 7500 deri muhteşem bi rakam. Teşekkürler Başkan. Teşekkürler Sayman. TEŞEKKÜRLER MANAVGAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Biri demis ki uye ol yonetime gir sikayet edecegine. Kardesim bugune kadar emekli generallerin yonetime secilmesi bir sans mi? Bukadar safmisin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kurbanımı da, derisini de, gerisini de THK'na bağışladım. İçim rahat, bir bağışlama ile, sadece THK 'na değil, ciddiyetini bildiğim diğer kurumlara da yardım yaptım. Bana makbuz karşılığı bu hizmeti vermesi bile saygınlığını artırır. Kaldı ki, verdiği ve vereceği hizmetler ülkemin ve Türk Havacılığının yararına. Bravo Manavgat Başkanına, bravo Manavgat halkına, bravo bu soyak insanlarımızın benzerlerine. Vermeyen vermesin, zorla alınsa mundar olur zaten. Bırakın mundarlık vermeyende kalsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
madem thk kötü yönetiliyor o zaman internet ortamında sanal kahramanlık yapmak yerine gidin türk hava kurumuna üye olun ve bu kurumu düzeltin.merak etmeyin üyelik olmak ücretsiz ve kimse size neden geldin diye sormaz.çok değerli(!) fikirleriniz sanal ortamda harcanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türk Hava Kurumu gelirleri 5 paydaş kuruluşa dağıtıyor. Bunun %50’si illerde Valiliğin, ilçelerde Kaymakamlıkların gözetimleri altında bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına veriliyor. %4’ü Türkiye Kızılay Derneği’nin, %3’ü Türkiye Diyanet Vakfı’nın, %3’ü Çocuk Esirgeme Kurumu’nun, geri kalan %40’ı da Türk Hava Kurumunun Halktan Alınan Halka İade Ediliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hani o ben THK ya elimin parça derisini bile vermem diyenler,,, yahu siz varya cahilsiniz cahil...THK türkiye için çalışan en iyi kurumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tevfik Fikret'in bu şiiri aklıma geldi bir an...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bilip bilmeden konuşmayın kardeşim. Ben sivil havacılık bölümü mezunuyum aynı zamanda THK üyesiyim. Tamamen ücretsiz THK da Planör Uçuş Eğitimi aldım.Deri gelirlerinin nereye gittiği hakkında boş konuşmayın. THK gelirler sayesinde yangın uçakları aldı ve şuan bu uçakları dünyanın bir çok ülkesine kiralamaktayız bunlara İtalya gibi ülkelerde dahil.Ayrıca bu gelirlerler havacılığı sevenleri ücretsiz planör,paraşüt gibi eğitimler verilmektedir. ve son olarak bu gelirlerin tamamını THK ALMAMAKTADIR.Bu gelirler yüzdelik dilimlerle bölümlünmüştür. Lütfen iyice araştırın ve öyle yorum yapın.Son olarakta Türkiye'de yasal olarak deri toplama yetkisi sadece THK 'ya verilmiştir....!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen uyu hala...eeee eeee eee pışşş pışşş pışşş...orada dönen dolapların sağır sultan bile duydu sen o işi bırak ağır vasıta ehliyeti al :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000