20 Kasım 2011, Pazar 15:30:14

GÖZYAŞLARI SEL OLDU...

Hayatını kaybeden pilotlar için Selçuk Havaalanı'nda cenaze töreni düzenlendi...
  • Bu kaza sonucu cikacak raporda ucagin kendisinden kaynaklanan herhangi bi ariza bulunmaz ise mevcut ucaklari degistireceklerini sanmiyorum. Ayrica simdiye kadar gelen duyumlarda herhangi bir motor arizasi olmadigi soyleniyor. Bizde bu ucaklar ile ucanlar olarak degistirilmesini tercih ederiz tabiki. Fakat boyle bir gelisme olacagini zannetmiyorum.
  • Motor arızaları ve ana yürüyen aksamı çok sık arızalandığı için başta ABD olmak üzere diğer birçok ülkede uçuştan kaldırılan T 67 uçaklarının daha fazla can almadan acilen Selçuk'ta uçuştan kaldırılması ve yerine Cessnaların alınması için gerekenin acilen yapılması belki yüreklerimizi biraz rahatlatacaktır.
  • O sagdan besinci siritiyor dediginiz oglu falan degil baskalarina bilip bilmeden yorum yazmayin deyip kendiniz asil bilip bilmeden yorum yapiyorsunuz ayiptir
  • *Uçuş saatlerini tamamlamış, *Üreticisi kapanmış, *A.B.D de eğitim uçuşları iptal edilmiş, *YETERİ kadar bakımları yapılmayan *Sık sık arıza yapan demode uçaklarla NEREYE KADAR ? THK 'nun ve SHGM 'nün ilgili tüm personelini duyarlı ve ilgili olmaya davet ediyorum.
  • Hayatlarını kaybeden değerli pilotlarımız için çok üzgünüm. Ailelerine ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Turgut Kulaçoğlu
  • kazaları askerle bağdaştırmak ne büyük acizlik tir.ben thk da 25 sene görev yaptım sivil personelim sizin tabirinizle asker köken değilim.sivil yöenetimin bulunduğu 85 li yılları bilseydiniz bu şekilde konuşmazdınız lütfen .başta ailelerin ve camianın başı sağolsun.mekanları cennet olsun.
  • NECMİ HOCANIN CENAZESİ AKSU PELİTLİ CAMİİ 'DE ÖĞLEN NAMAZINA MÜTEAKİP OLARAK KALDIRILACAKTIR. (SAAT 11:50) SAAT 10:30 DA ER-AH UÇUŞ OKULU ÖNÜNDEN SERVİS KALKACAKTIR.
  • ölen pilotlara allah rahmet eylesin...ama bu işler emret müdürümle olmuyormuş değil mi?atamızın bize en büyük armağanı olan bu güzide kurumu babalarının çiftliğine dönüştüren postallı arkadaşların hiç vicdanı sızlıyor m acaba?sanmam onların derdi para para para...bu kurum tamamen sivilleşmediği sürece bu sitede daha çokkkk kaza haberleri okuruz
  • necmi kardeşime allah tan rahmet kederli ailesine başsaglıgı diliyorum. iki tane aslan gibi evlat bıraktın yüzlerce ögrenci seni hep yaşatacak.
  • Arkadaşlarımızın ölümüne üzülmekteyim fakat THK da ciddiyetsizlik var 2. uçak kalkış yapmadan önce tüm kontrolleri yapılır ve ona göre uçuş yapılır bir ihmal var kesinlikle 3. THK eğitim için çok yüksek meblağlar almakta ama kalite pek iyi değil fiyatı düşyük olsun zaten sivilhavacılıktaki sınavlar fgirenler bilir çok zor o yüzden OSMAN bey kendine gel biraz
İzmir'in Selçuk ilçesinde, Türk Hava Kurumu (THK)'ya ait eğitim uçağının düşmesi sonucu yaşamlarını yitiren pilotlardan Necmi Mızrak ve Can Ali Ergun'un cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alındı. Hayatını kaybeden pilotlar için Selçuk Havaalanı'nda cenaze töreni düzenlendi.
 
Selçuk Efes Havaalanı'nda T-67 tipi motorlu pervaneli uçakla havalanan ve eğitim uçuşu yaptıktan sonra irtifa kaybederek düşen uçakta hayatını kaybeden pilotlar Can Ali Ergün ile Necmi Mızrak'ın cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından sabah saatlerinde teslim alındı.

49 yaşında hayatını kaybeden pilotlardan Can Ali Ergun'un eşi Türkan Ergun, Adli Tıp'ta eşine; 'Aşkım ben geldim. Bak seni hiç yalnız bırakmadım. Sen bugün eve gelecektin' sözleri ile seslenmesi yürekleri dağladı.
 
Ergun ve Mızrak'ın teslim alınan cenazeleri daha sonra Selçuk Efes Havaalanı'na getirildi. Düzenlenen cenaze töreninde Can Ali Ergun'un eşi Türkan, oğlu Mert Ergun ile Necmi Mızrak'ın eşi Suna ve çocukları Murat ile Onur yakınlarının desteği ile ayakta durmaya çalıştılar. Törende hazır bulunan THK Genel Başkanı Osman Yıldırım hayatını kaybeden pilotlar için Ergun ve Mızrak ailelerine baş sağlığı diledi ve "Acımız çok büyük, ızdırabını ben de çekiyorum. Onlar şehit oldu. İnanıyorum ki Tanrı'nın katında da en ulvi yerdeler.Onlar yıllardır ülkelerine şerefle hizmet eden uçuş aşığı iki pilottu" dedi.
 
Can Ali Ergun'un cenazesinin Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verileceği, THK'ya ait Cesna marka Caravan tipi uçakla Antalya'ya götürülen Necmi Mızrak'ın cenazesinin ise Serik'te toprağa verileceği öğrenildi.













GÖZYAŞLARI SEL OLDU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu kaza sonucu cikacak raporda ucagin kendisinden kaynaklanan herhangi bi ariza bulunmaz ise mevcut ucaklari degistireceklerini sanmiyorum. Ayrica simdiye kadar gelen duyumlarda herhangi bir motor arizasi olmadigi soyleniyor. Bizde bu ucaklar ile ucanlar olarak degistirilmesini tercih ederiz tabiki. Fakat boyle bir gelisme olacagini zannetmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Motor arızaları ve ana yürüyen aksamı çok sık arızalandığı için başta ABD olmak üzere diğer birçok ülkede uçuştan kaldırılan T 67 uçaklarının daha fazla can almadan acilen Selçuk'ta uçuştan kaldırılması ve yerine Cessnaların alınması için gerekenin acilen yapılması belki yüreklerimizi biraz rahatlatacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O sagdan besinci siritiyor dediginiz oglu falan degil baskalarina bilip bilmeden yorum yazmayin deyip kendiniz asil bilip bilmeden yorum yapiyorsunuz ayiptir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
*Uçuş saatlerini tamamlamış, *Üreticisi kapanmış, *A.B.D de eğitim uçuşları iptal edilmiş, *YETERİ kadar bakımları yapılmayan *Sık sık arıza yapan demode uçaklarla NEREYE KADAR ? THK 'nun ve SHGM 'nün ilgili tüm personelini duyarlı ve ilgili olmaya davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hayatlarını kaybeden değerli pilotlarımız için çok üzgünüm. Ailelerine ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Turgut Kulaçoğlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kazaları askerle bağdaştırmak ne büyük acizlik tir.ben thk da 25 sene görev yaptım sivil personelim sizin tabirinizle asker köken değilim.sivil yöenetimin bulunduğu 85 li yılları bilseydiniz bu şekilde konuşmazdınız lütfen .başta ailelerin ve camianın başı sağolsun.mekanları cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
NECMİ HOCANIN CENAZESİ AKSU PELİTLİ CAMİİ 'DE ÖĞLEN NAMAZINA MÜTEAKİP OLARAK KALDIRILACAKTIR. (SAAT 11:50) SAAT 10:30 DA ER-AH UÇUŞ OKULU ÖNÜNDEN SERVİS KALKACAKTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ölen pilotlara allah rahmet eylesin...ama bu işler emret müdürümle olmuyormuş değil mi?atamızın bize en büyük armağanı olan bu güzide kurumu babalarının çiftliğine dönüştüren postallı arkadaşların hiç vicdanı sızlıyor m acaba?sanmam onların derdi para para para...bu kurum tamamen sivilleşmediği sürece bu sitede daha çokkkk kaza haberleri okuruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
necmi kardeşime allah tan rahmet kederli ailesine başsaglıgı diliyorum. iki tane aslan gibi evlat bıraktın yüzlerce ögrenci seni hep yaşatacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlarımızın ölümüne üzülmekteyim fakat THK da ciddiyetsizlik var 2. uçak kalkış yapmadan önce tüm kontrolleri yapılır ve ona göre uçuş yapılır bir ihmal var kesinlikle 3. THK eğitim için çok yüksek meblağlar almakta ama kalite pek iyi değil fiyatı düşyük olsun zaten sivilhavacılıktaki sınavlar fgirenler bilir çok zor o yüzden OSMAN bey kendine gel biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000