31 Ekim 2014, Cuma 16:19:38

GERÇEKLERİN ÜZERİ ÖRTÜLMEYE ÇALIŞILIYOR!

Yolsuzluk ve bir takım suçlamalarla gözaltına alınan THK Başkanı Osman Yıldırım, avukatı aracılığıyla hakkında çıkan haberlerin kaldırılmasını talep etti.
  • Alıştınız siz mahkeme kararıyla haber çekmeye tazmınat ödemeye!! Inşallah çıkkar Osman bey de tazminatı artık sayarsın tıkırtıkır.
  • Size bakiyorum, kuruma bakiyorum... goruyorum ki hepinizin hali kurumdan beter. Yazik bu ulkeye, bu kuruma, bu ulkenin genclerine... Nasil bir yer oldu burasi?
  • Bence fazla taraflısınız. Sizi takip ettiğimden beri yapmış olduğunuz tüm haberlerde sürekli bir yanlılık ve eleştiri var. Eleştirmeniz tabi ki normal, ama siz iyi yapılan şeyleri de yayınlamıyorsunuz. Mesela Türk Hava Kurumu Üniversitesinin kurularak burada havacılık sektörüne nitelikli eleman yetiştirilmesi yada ne bileyim üretilmiş olan insansız hava araçları gibi önemli gelişmeleri yayınlamadınız mesela. O üniversite hangi ortamda ne şartlarda kuruldu bu kısmını bilemem lakin yetiştirdiği nitelikli elemanlar ile emin olun havacılık sektörü büyük önem kazandı. Bunları neden yazmadınız peki? Açık konuşun kardeşim siz taraflı haber yapıyorsunuz. Eleştirilerinize saygı duyarım ve eleştiri yapmanız hoşuma gidiyor fakat TARAFLISINIZ.
  • Kaldirin sizde haberi aylardir kurumu ve baskani elestiriyorsunuz size bu hakki kim veriyor cok sukur başkan kisa zamanda cikacaktir
  • Çaldı diyen uyanık çaldığı gordun mü gorduysen neden soylemedin yada neden ispat edemiyosun (klavye delikanlisi seni) !!!
  • Padişahım çok yaşa
  • Ben akrabası değilim kimsede ıspatlayamaz Allah'a şükür biz çalışarak geldik buraya utanmıycaksında hakettmiyosun sen ekmek yediğin kaba ..... Edenlerdensin
  • Acaba siz hangi akrabasısınız bugün benim de maaşım çalındı hak ettiğim para çalındı zaten hakim karşısında görüşülecek bunlar davalar açıldı
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Maaşımı çaldı diyen cesaretin varsa hakim bey adliyede gitde derdini orda anlat klavyeden delikanlılık yapma

AirportHaber’in aylardır üzerinde durduğu yolsuzluk iddiaları sonrası Mali Şube Ekiplerinin operasyonu ile gözaltına alınan THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, avukatı aracılığıyla sürece ilişkin haberlerin kaldırılması için Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliği’ne başvuruda bulundu.

Bugün tutuklanması istemiyle adliyeye sevkedilen Yıldırım, avukatı Fehmi Koç aracılığıyla bulunduğu talepte Airporthaber’de yer alan, ‘ THK Başkanı’nın harcamaları dudak uçuklattı’, ‘THK gözaltılarında inanılmaz detaylar’ ve ‘ Osman Yıldırım’ın eşi ve oğlu da gözaltında’ başlıklı haberlerin kaldırılmasını istedi.

Aylardır tüyü bitmemiş yetim hakkının gasp edildiği ve THK’nın yolsuzluk batağına saplandığına yönelik haberleriyle kamuoyunu bilgilendiren ve polis operasyonu ile haklılığı bir kez daha kanıtlanan AirportHaber’in, müvekkilinin kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu iddia eden Koç’un talebi mahkemece kabul gördü. “Kişinin yaşadığı toplumda ilişki kurduğu çevrede şerefi ve saygınlığını sarsacak, onu küçük düşürecek, yanlış tanıtacak, zora sokacak, düşmanca bir ortama itecek her türlü davranış kişilik haklarına saldırıdır” denilerek söz konusu haberlerin kaldırılmasına hükmedildi. 

Mahkeme kararını değerlendiren AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, “ Halkın haber alma özgürlüğüne darbe olarak nitelendirebileceğimiz bu mahkeme kararı sonrası söz konusu haberleri yayından kaldırıyoruz. Ancak gerçeklerin üzerini hiçbir şekilde örtemeyecekler ve AirportHaber olarak sürecin her zaman olduğu gibi yakın takipçisi olacağız” dedi.

İşte o karar:

GERÇEKLERİN ÜZERİ ÖRTÜLMEYE ÇALIŞILIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Kıdık ~ 9 yıl önce
Alıştınız siz mahkeme kararıyla haber çekmeye tazmınat ödemeye!! Inşallah çıkkar Osman bey de tazminatı artık sayarsın tıkırtıkır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Size bakiyorum, kuruma bakiyorum... goruyorum ki hepinizin hali kurumdan beter. Yazik bu ulkeye, bu kuruma, bu ulkenin genclerine... Nasil bir yer oldu burasi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşver ~ 9 yıl önce
Bence fazla taraflısınız. Sizi takip ettiğimden beri yapmış olduğunuz tüm haberlerde sürekli bir yanlılık ve eleştiri var. Eleştirmeniz tabi ki normal, ama siz iyi yapılan şeyleri de yayınlamıyorsunuz. Mesela Türk Hava Kurumu Üniversitesinin kurularak burada havacılık sektörüne nitelikli eleman yetiştirilmesi yada ne bileyim üretilmiş olan insansız hava araçları gibi önemli gelişmeleri yayınlamadınız mesela. O üniversite hangi ortamda ne şartlarda kuruldu bu kısmını bilemem lakin yetiştirdiği nitelikli elemanlar ile emin olun havacılık sektörü büyük önem kazandı. Bunları neden yazmadınız peki? Açık konuşun kardeşim siz taraflı haber yapıyorsunuz. Eleştirilerinize saygı duyarım ve eleştiri yapmanız hoşuma gidiyor fakat TARAFLISINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airporthaber ~ 9 yıl önce
bence de taraflısınız. objektif olun biraz..
thksevdalisi ~ 9 yıl önce
ulan tutturmuşsunuz bi üniversite gidiyor ortalık! lanet olsun o üniversitenin acıldığı güne.Hani nerede ne iş yapıyor o nitelikli elamanlar ve pilotları hani neredeler? yok.Anca ostronot kendi yandaşlarına peşkeş cekti o üniversiteyi.
thk li ~ 9 yıl önce
Kaldirin sizde haberi aylardir kurumu ve baskani elestiriyorsunuz size bu hakki kim veriyor cok sukur başkan kisa zamanda cikacaktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk li ya ~ 9 yıl önce
cok sukur noooldu? hakki kim mi veriyormus dedin?
Yalakaya cevap ~ 9 yıl önce
O kurumda nelerin olduğu,ne dolapların döndüğü kısa zamanda ortaya çıkacak merak etme,ama senin gibi yalakalarında ekmeği belki kesilecek varsın kesilsin yetimlerin hakkı korubmuş olur.
thk lı ~ 9 yıl önce
ben hiç bir zaman yalakalık yapmadım sizin gibi koyunlar yuzunden bu memlket bu hale geldi bir ele geçmemiş THK vardı o da şimdi ele geçmek üzere..
thksevdalisi ~ 9 yıl önce
Seni kac paraya satın aldı ostronot sen onu burada kamuoyuna duyur ve daha sonra airport habere taraflı habercilik yapıyosun de tamam mı kocum.
fili ~ 9 yıl önce
Çaldı diyen uyanık çaldığı gordun mü gorduysen neden soylemedin yada neden ispat edemiyosun (klavye delikanlisi seni) !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fili ye ~ 9 yıl önce
ispat edemiyosun mu? niye soylemedin mi? baskan nerde? kim uyanik?
konusma ~ 9 yıl önce
fili sen kendi isine bak!!
thksevdalisi ~ 9 yıl önce
Peki calmadı da senin niye yok 20milyon luk gayrimenkulun ? kıcıkırık bir asker maaşıyla mı aldı.Asıl sen onu bunu boşverde sizleri bu ostronot kaca aldı yaa sen onu söyle kamuoyuna.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Padişahım çok yaşa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben akrabası değilim kimsede ıspatlayamaz Allah'a şükür biz çalışarak geldik buraya utanmıycaksında hakettmiyosun sen ekmek yediğin kaba ..... Edenlerdensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thksevdalisi ~ 9 yıl önce
Tabii,tabii kactaneee yetimin hakkını yiye yiye 20 milyonluk gayrimenkulu elde ettiniz.Bravo sizlere bravoo.. eh n diyelim darısı sizlerin başına.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Acaba siz hangi akrabasısınız bugün benim de maaşım çalındı hak ettiğim para çalındı zaten hakim karşısında görüşülecek bunlar davalar açıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yıldırım ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Maaşımı çaldı diyen cesaretin varsa hakim bey adliyede gitde derdini orda anlat klavyeden delikanlılık yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000