07 Mart 2010, Pazar 14:45:00

Genç Kanatlar Balıkesir'de...

Türk Hava Kurumu (THK) Balıkesir’in Edremit Şubesi tarafından ‘Genç Kanatlar’ topluluğu kuruldu.
  • keske bende katila bilsem:)
  • ama ne topluluk abi bir dal sigara versene der gibi bakiyorlar...

Ulu Önder Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir” emriyle 16 Şubat 1925 tarihinde kurulan Türk Hava Kurumu’nun genç ve dinamik yanının oluşturulması için ‘Genç Kanatlar’ topluluğunu oluşturan Türk Hava Kurumu yetkilileri, tüm şubelerde oluşumlar yapıyor. THK Edremit Şubesi’nde oluşturulan ‘Genç Kanatlar’ topluluğu, hafta sonu şube binasında bir araya gelerek ilk kongrelerini gerçekleştirdi.

THK Edremit Şube Temsilcisi Celal karası önderliğinde bir araya gelen topluluğun içinden başkan ve yönetim kurulu belirlendikten sonra görev dağılımı yapıldı. Her hafta bir araya gelecek olan topluluk, sosyal, kültürel, sportif ve eğitici çalışmalara imza atacak.

Genç Kanatlar’ topluluğu ile ilgili görüşlerini belirten Edremit Telsilcisi Celal Karasu, “Amacımız; yurduna ve ailesine bağlı, Atatürk ilke ve devrimlerinin ayrılmaz takipçisi, gökyüzüne sevdalı ve inanç dolu olarak geleceğin havacıları olmak, kendilerini ve çevresindeki gençleri havacılık konularında yetiştirmek, konusunda toplum kaynaklarını kullanılır hale getirmek ve yaşadığı yerleşim birimindeki THK şubelerine katkı sağlayacak çalışmalarda bulunmak, Türk Hava Kurumu’nun kurulduğu günlerdeki heyecanla havacılığın ve uzayın; askeri, siyasi, ekonomik, sportif ve turistik önemini anlamak, tanıtmak, havacılığı sevdirmektir. Gençleri kötü alışkanlıkların ve teknolojik gelişmelerin yaygın olarak çarpık kullanılma eğiliminin kötü etkilerinden kurtarmayı, onların Cumhuriyet kurumları ile barışık özgür birer birey olarak yetişmelerini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Genç Kanatlar Balıkesir'de...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
keske bende katila bilsem:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ama ne topluluk abi bir dal sigara versene der gibi bakiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000