06 Haziran 2011, Pazartesi 08:18:23

FUN FLY RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Türk Hava Kurumu (THK) Yüreğir Şubesi'nin ev sahipliğinde Fun Fly Türkiye Ligi 3'üncü etabını oluşturan Adana ayağı renkli bir görüntüyle başladı.
25 model uçak pilotunun yarıştığı etap öncesi, özel bir hastanenin Dış İlişkiler Sorumlusu Onur Şanıvar, restoran işletmecisi kız arkadaşı 27 yaşlarındaki Dilek Karabulut'a ilginç bir yöntemle evlilik teklif etti.

Şanıvar, önceden yaptığı organizasyonla kız arkadaşını, 'Yamaç paraşütü ve model uçakların yarışını izleme' bahanesiyle Fun Fly Türkiye Ligi 3'üncü Etabı'nın yapılacağı Sarıçam Model Uçak ve Helikopter Pisti'ne götürdü. Müsabakalar başlamadan birkaç dakika önce Mehmet Aydoğdu'nun kullandığı, 'Dilek benimle evlenir misin? Onur' yazılı paramotor pistin üzerinde görüldü. Şanıvar'ın gökyüzünden yaptığı, yanında iken de tekrarladığı evlilik teklifiyle şaşkına dönen Dilek Karabulut 'Evet' cevabını verdi. Bu cevabın hemen ardından Şanıvar, radyo kumandalı araç üzerinde taşınarak getirilen alyansı alkışlar arasında kız arkadaşının parmağına taktı.

ÖNCE KENDİSİNE OLDUĞUNU ANLAMAMIŞ
Evlenme teklifinin kendisi için hoş bir sürpriz olduğunu belirten Dilek Karabulut şunları söyledi:

"Gökyüzünde paramotoru izlerken üzerindeki yazıyla şaşırdım. Adımı gördüm ama, birinin kız arkadaşına sürpriz yaptığını sandım. Altında da Onur'un adını görüp, sonra da sözle evlenme teklif edince sürprizin benim için olduğunu anladım. Onur bana güzel bir sürpriz yaptı. Gökyüzünden yazıyla, yanımda ise sözle evlilik teklif etti. Ben de kabul ettim."

Onur Şanıvar da, "Yüzüğü model uçakla getirmeyi bile düşündüm. Ama, yarışmada olması ve bazı aksaklıklar nedeniyle bunu yapamadık" diye konuştu.

(Son Dakika)
FUN FLY RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000