25 Ekim 2010, Pazartesi 08:08:13

"FUN FLY" BAŞLADI

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından düzenlenen Model Uçak Fun Fly Şampiyonası Ankara'da başladı.
  • Fun fly nedir? nasıl bir yarışmadır. isminden pek birşey anlamadım.. pardon model okulu müdürü hayatında hiç model görmeden tepeden inme müdür (emekli ..... :) alışıldı bu duruma artık) olduğu için sanırım kendiside bilmiyor yarışmayı.. kimseninde anlamasını istememiş o yüzden TÜRKÇE yerine ingilizce bir isim seçmiş..
  • Bunların işi gücü oyun oynamak. Koskoca THK oyun yarışması düzenleyecek kadar düştümü. Milli takım gönderiyorlarmış. Önce kuralları öğrensinler. Artık bu işi federasyona bırakın. Bu iş eğlence değildir. Ciddi olalım beyler.
  • Güzel türkcemiz varken,neden ingilizce yazılır anlamıyorum. Fun Fly nedir allah aşkına kendinize gelin bu kadar yabancı hayranı olmayın.
  • fun fly ne ya??BenTürk üm tamam Türkçemi çokda iyi kullanamıyorum belki ama böyle bir şey ilk defa duyuyorum. Türkçe'de bunun manası yokmu varsa nedir? Bu şampiyonaya bu ismi verenler bulamamışlarmı Türkçe isim !!! Yarışmaya yabancı katılımcıda yok . Türk hava kurumu mu düzenliyor yoksa ingiltere kraliyetimi
Gölbaşı'nda bulunun uçuş sahasında başlayan şampiyona ile ilgili bir açıklama yapan THK Model Uçak Okulu Müdürü Yusuf Ziya Toker, Türk Kuşu Genel Müdürlüğü bünyesinde eğitim verdiklerini belirterek yarışmaya Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Merzifon'dan yarışmacıların katıldığını kaydetti.

THK Model Uçak Okulu Müdürü Yusuf Ziya Toker, Model Uçak Okulu'nda farklı sınıf ve kategorilerde çalışma yaptırıldığını belirterek, ''Okulumuz, yurt genelinde gösteri uçuşları yapıyor, birçok kulüp, kuruluş ve havacılık koluna THK Başkanlığı'nın onayıyla ücretsiz model uçak sevk ediyor, havacılık sergileri ve şampiyonaları düzenliyor ve bu yarışmalarda ilk üçe giren yarışmacılar, milli takımları oluşturarak yurt dışında yapılan yarışmalara katılıyor'' dedi.

Toker, yarışmacıların 3 ayrı etapta yarışacağını belirterek ilk üçe girenlere model uçak hediye edileceğini kaydetti
"FUN FLY" BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Fun fly nedir? nasıl bir yarışmadır. isminden pek birşey anlamadım.. pardon model okulu müdürü hayatında hiç model görmeden tepeden inme müdür (emekli ..... :) alışıldı bu duruma artık) olduğu için sanırım kendiside bilmiyor yarışmayı.. kimseninde anlamasını istememiş o yüzden TÜRKÇE yerine ingilizce bir isim seçmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunların işi gücü oyun oynamak. Koskoca THK oyun yarışması düzenleyecek kadar düştümü. Milli takım gönderiyorlarmış. Önce kuralları öğrensinler. Artık bu işi federasyona bırakın. Bu iş eğlence değildir. Ciddi olalım beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel türkcemiz varken,neden ingilizce yazılır anlamıyorum. Fun Fly nedir allah aşkına kendinize gelin bu kadar yabancı hayranı olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fun fly ne ya??BenTürk üm tamam Türkçemi çokda iyi kullanamıyorum belki ama böyle bir şey ilk defa duyuyorum. Türkçe'de bunun manası yokmu varsa nedir? Bu şampiyonaya bu ismi verenler bulamamışlarmı Türkçe isim !!! Yarışmaya yabancı katılımcıda yok . Türk hava kurumu mu düzenliyor yoksa ingiltere kraliyetimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000