25 Temmuz 2010, Pazar 16:13:38

Eskişehir için planlar yapıldı!

13 ülkeden 68 sporcunun katıldığı 2. Avrupa Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası Eskişehir'de başladı.
  • eskişehirde pılanlar yapılıyur ama adanamız için butür pılanlar yapılmıyur adana gibi 4buçuk melyon insanın yaşadı bir şehirdede niye olmasın diyurum.böyle yuksekol ve pisti adana gibi hava sevdalısı bir şehirde hakediyur.
  • Bir zamanlar İİBF fakültelerini de her yerde açmaya başlamışlar. Şimdi ise sokakta yürürken işsiz İİBF mezununa çarpıyorsun.
  • syo açılsa ne olucak açılmasa ne olucak..zaten yeteri kadar işsiz var.o okul mezun verince ordakilerde işsizler kervanına katılıcak...
  • vatana millete hayırlı olsun....
Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Osman Yıldırım, 13 ülkeden 68 sporcunun katıldığı 2. Avrupa Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Eskişehir'in İnönü ilçesine sivil havacılık yüksekokulu açılacağı ve pist yapılacağı müjdesini verdi.

Dün kent merkezinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başlayan ve Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Japonya, Bulgaristan, Litvanya, İngiltere, Slovenya, Sırbistan, Makedonya, Karadağ, Romanya ile Rusya'dan 15'i bayan 68 sporcunun katıldığı 2. Avrupa Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası'nda, bugün sabah THK İnönü Eğitim Merkezi'nde ilk atlayışlar yapıldı.

Bayan sporcuların ilgi çektiği şampiyonayla ilgili açıklama yapan THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, 2. Avrupa Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası'nın büyük bir organizasyon olduğunu, hem bölgenin turizminin daha da canlanmasına, ekonomisine katkıda bulunmasına sebep olurken, hem de havacılık sporuna gönül verenleri buluşturduğunu söyledi.

Türkiye Yamaç Paraşüt Milli Takımı'nın şampiyonada ilk 5 takım arasında yer almasını beklediklerini kaydeden Yıldırım, Türkiye'nin yamaç paraşütü konusunda mevcut tepeleriyle çok zengin bir ülke olduğunu vurguladı.

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, önemli eğitim merkezlerinden birinin olduğu İnönü'ye bir sivil havacılık yüksekokulu açılması ve pist yapılması için çalışma başlattıklarını sözlerine ekledi.

2. Avrupa Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası, 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek ödül töreniyle sona erecek.
Eskişehir için planlar yapıldı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
eskişehirde pılanlar yapılıyur ama adanamız için butür pılanlar yapılmıyur adana gibi 4buçuk melyon insanın yaşadı bir şehirdede niye olmasın diyurum.böyle yuksekol ve pisti adana gibi hava sevdalısı bir şehirde hakediyur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir zamanlar İİBF fakültelerini de her yerde açmaya başlamışlar. Şimdi ise sokakta yürürken işsiz İİBF mezununa çarpıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
syo açılsa ne olucak açılmasa ne olucak..zaten yeteri kadar işsiz var.o okul mezun verince ordakilerde işsizler kervanına katılıcak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vatana millete hayırlı olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000