24 Şubat 2012, Cuma 08:09:10

DÜZCE'DE HAVACILIK AŞKI TIRMANIYOR...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezinde Model Uçak kursuna olan katılım her geçen yıl çoğalıyor. 3 seneden beri devam eden kurslar sayesinde havacılığa olan ilgi artıyor...
Düzce Gençlik Merkezinin önemli kurslarından biri olan Model Uçak eğitimlerinde çalışmalar devam ediyor. Türk Hava Kurumunun havacılığın tanıtılmasına ve sevdirilmesine yardımcı olması amacıyla açılmasını istediği Model Uçak kursları 3 seneden bu yana Düzce Gençlik Merkezinde faaliyet gösteriyor. Düzce gençlik Merkezi Model Uçak Eğitmeni Vildan Ak önderliğinde başlatılan kurslara 16-18 yaş arasındaki gençler katılıyor.

Çarşamba ve Perşembe günleri Model Uçak yapımı kurslarının devam ettiğini kaydeden Model Uçak Eğitmeni Vildan Ak, “ Düzce Gençlik Merkezinde uygulama atölyemizde şu anda 15 öğrencimiz ile çalışıyoruz. Ücretsiz olarak verdiğimiz kurslarda malzemelerimiz THK'ndan gelmektedir. Model Uçak kursu ile kursiyerlerimizin el becerilerini geliştirmesiyle birlikte havacılığın tanıtılması, özendirilmesi ve boş zamanların verimli bir şekilde değerlendirmesini sağlayacağız.
 
Model Uçak Eğitmeni Vildan Ak, eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere Türk Hava Kurumu tarafından kurs sertifikası verileceğini sözlerine ekledi.

DÜZCE'DE HAVACILIK AŞKI TIRMANIYOR...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000