11 Aralık 2011, Pazar 20:34:30

Denizli'ye Havacılık Eğitim Merkezi Kurulacak

Denizli Valiliği ve Türk Hava Kurumu(THK) işbirliği ile Denizli'ye Havacılık Eğitim Merkezi kurulacak.
  • Türk Hava Kurumu'nun ilerleyişini göremiyorsak laf söylemeyelim.THK Üniversitesi kuruldu.Yangın uçakları hem ülkede hem de ülke dışında yangınlara müdahale edebiliyor.Birçok yerde havacılık eğitim merkezleri açılarak ücretsiz kurslar verilerek çocuklarda özgüven ve başarı sağlıyor.Lütfen bunları görmeye çalışalım.Lütfen düşünmeye çalışalım.
  • Uyanık Osman, Yine reklam başında.ortada birşey olmasada sanki Denizli ye temel atma törenine gitmiş de merkez açıyor sanki, yıllardır denizliyi yamaç paraşütcüler merkez edinmiş ilave olarak model kursu yada uçurtma şenliğimi yapacak. uyanık osman yine ne rant gördü acaba?
  • thk nun son çırpınışları bunlar..şuursuzca her yere postu sermeye çalışıyorlar...türkiyede he yeri havacılık merkezi yaptılar vallaaa...birğün uzaya giderler,birğün osmanot yetiştirirler,birğün uçak üretirler.....allah akıl fikir versin..yalandan kim ölmüş ki
Denizli Valiliği ve Türk Hava Kurumu(THK) işbirliği ile Denizli'ye Havacılık Eğitim Merkezi kurulacak.

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Osman Yıldırım ve beraberindeki heyet Vali Abdülkadir Demir'i makamında ziyaret etti. Ziyarete, THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı İsmet Kayhan, THK Denizli Şube Başkanı Hüseyin Köseoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, 2009 yılında bir tane olan havacılık eğitim merkezini bu yıl itibarıyla 5'e çıkardıklarını, 2012 yılında Denizli'de Eğitim Merkezi açmak için çalışma başlattıklarını duyurdu.

Vali Abdülkadir Demir ise, ziyaretlerinden dolayı THK Genel Başkanı Osman Yıldırım'a teşekkür ederek, Havacılık Eğitim Merkezi'nin Denizli'de açılacak olmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Ocak ayı içinde THK'dan teknik bir ekibin Denizli'ye geleceğini ve bu konuda ortak bir çalışma yapılacağını ifade eden Vali Demir," Valilik olarak yer temini için gerekli çalışmaları yapacağız. Üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Merkezimiz inşallah yaz aylarında hizmete açılacak" diye konuştu.





Denizli'ye Havacılık Eğitim Merkezi Kurulacak

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Türk Hava Kurumu'nun ilerleyişini göremiyorsak laf söylemeyelim.THK Üniversitesi kuruldu.Yangın uçakları hem ülkede hem de ülke dışında yangınlara müdahale edebiliyor.Birçok yerde havacılık eğitim merkezleri açılarak ücretsiz kurslar verilerek çocuklarda özgüven ve başarı sağlıyor.Lütfen bunları görmeye çalışalım.Lütfen düşünmeye çalışalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uyanık Osman, Yine reklam başında.ortada birşey olmasada sanki Denizli ye temel atma törenine gitmiş de merkez açıyor sanki, yıllardır denizliyi yamaç paraşütcüler merkez edinmiş ilave olarak model kursu yada uçurtma şenliğimi yapacak. uyanık osman yine ne rant gördü acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thk nun son çırpınışları bunlar..şuursuzca her yere postu sermeye çalışıyorlar...türkiyede he yeri havacılık merkezi yaptılar vallaaa...birğün uzaya giderler,birğün osmanot yetiştirirler,birğün uçak üretirler.....allah akıl fikir versin..yalandan kim ölmüş ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000