03 Kasım 2011, Perşembe 07:25:09

ÇEVİK KUVVETE RADYO KONTROLLÜ KURS...

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli 10 polis memuruna, "Radyo Kontrollü Model Uçak" kullanma kursu verildi...
  • Model uçakların yanında model helikopter ve model araba, yani "model araç" kullanımı, terörle mücadeleden istihbarata, birçok alanda kullanılabilir, bunların kullanım alanı "hayal gücü" ile sınırlıdır aslında.. Ama Yozgat İl emniyet Müdürlüğünün tam olarak ne şekilde faydalanacağını da izleyerek görmek lazım..
  • Peki hangi operasyonlarda veya hizmetlerde kullanılacakmış model uçaklar?
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türk Hava Kurumu (THK) Yozgat Şubesi Başkanı Hasan Çoşkun'un koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğünden 10 personelin katılımı ile 10 günlük "Radyo Kontrollü Model Uçak Kursu" düzenlendiği kursu başarıyla tamamlayan personele sertifika verildiği belirtildi.
 
Açıklamada, eğitmenliğini THK Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Başkanlığında görevli model uçak görevlileri Mehmet Arslan ve Mustafa Dişdiş'in yaptığı kursta, teorik eğitimi tamamlayan 10 polis memurunun, kursu başarı ile tamamlayarak "Radyo Kontrollü Model Uçak Sertifikası" almaya hak kazandığı ifade edildi.
ÇEVİK KUVVETE RADYO KONTROLLÜ KURS...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Model uçakların yanında model helikopter ve model araba, yani "model araç" kullanımı, terörle mücadeleden istihbarata, birçok alanda kullanılabilir, bunların kullanım alanı "hayal gücü" ile sınırlıdır aslında.. Ama Yozgat İl emniyet Müdürlüğünün tam olarak ne şekilde faydalanacağını da izleyerek görmek lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Peki hangi operasyonlarda veya hizmetlerde kullanılacakmış model uçaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000