08 Mart 2013, Cuma 10:18:43

BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLADI

Hızla gelişen ve değişen havacılık sektöründe yaşanan gelişmeleri takip edebilmek, uygulamaya geçirebilmek ve öğrencilere daha etkin ve güvenli eğitim olanakları sağlamak amacıyla Antalya’da kurulan Uçuş Okulları ve Eğitim Kurumları Derneği faaliyetlerine başladı.
  • Wow, fazla yoruma gerek yok demek ha! Burada cebini doldurmaktan ve para harcamaktan baska bir sey bilmeyen THK Baskanindan degil de, Charles Lindberg veya Neil Armstrong'dan falan mi bahsediyoruz da ben kacirdim? Havaciliginiz da bu kadar cehalet ile ilerliyor iste!
  • Bence fazla yoruma gerek yok.Fotograf herşeyi anlatıyor anlayana tabiki.Osman Paşa ile Cabioglu el ele verirse önlerinde kimse duramaz.
  • Demekkidirki thk yönetiminde birşeyler ters gidiyor.Sanırım son easa nedenli shgm denetimi birşeyleri çağrıştırmışki Oosman Yıldırım harekete geçmiş ve bu çözümü bulmuş ve Cabıoğlununda canına minnet, yani dernek çatısı altında( sadece ikisi thk ve er-ah,yani,galiba er-ah çalışanı ve thk Antalya şube başkanı Yüceliş çözümü ile) yetersizlikler ve ticari reputation için ve easa tarafı er-ah ve easa nın soruşturduğu- son iki yıllık kaza kırım raporları kahramanı thk nın (6 şehit ve iki gazi) ,birbirlerini kurtarma girişimlerinin medyatik yoldan beyazlanma çabalarının tiyatral görüntüsü .Aha bu fotoğraf ve haberin kendisidir.( Havacılık camiası uyanık ,ayakta ve içindeki herşeyi bilerek oluşumları yorumlamaktadır,biline)
  • Gülün geçin bu haberlere.Ciddiyetten uzak, komik işler bunlar. Zaman kaybından başka birşey değil. Körler sağırlar birbirini ağırlıyor işte..
  • THK uçuşlarına devam edebiliyor mu? Bilgisi olan var mı acaba? Yetkileri iptal edilmedi mi?
  • Bunlarda kendi kendilerine eğleniyor . Ne yaptıkları belli değil .
  • Bunlarda kendi kendilerine eğleniyor . Ne yaptıkları belli değil .
  • Osman paşam "her yönüyle liderliğe oynayan ülkemiz..." sözüyle düzene uymuş ve bir yerlere mesajını çakmış!!! :-))

THK'dan yapılan açıklamada:

Dernek sayesinde; tüzel kişilerin en yüksek seviyede havacılık emniyetine sahip olarak büyümesine ve rekabetin korunmasına destek olunacak, tüzel kişiler arasında teknik ve ticari işbirliği artırılacak ve havacılık alanındaki eğitim konuları ülke yararına geliştirilecek.

Derneğin başkanlığına THK Genel Başkanı, Uluslararası Havacılık Federasyonu Başkan Yardımcısı Osman YILDIRIM seçildi. Seçimin ardından konuşan Başkan Yıldırım; “Bir ülkedeki Kurumların gücü o ülke’nin gücünün yansımasıdır. Bugün Türkiye’nin geldiği noktaya baktığımızda gördüğümüz tablo bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Her yönüyle liderliğe oynayan ülkemiz bu zorlu coğrafyada dimdik ayakta duruyor ve geleceğe güvenle bakıyor.

Bu ülkenin önemli kurumlarından biri olarak, süregelen istikrarın korunması ve devamının sağlanması için üzerimize önemli görevler düştüğünün bilincindeyiz. Bu düşünceden hareketle faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Ülkemizin en önemli atılım konularından olan havacılık alanına bugün çok önemli bir imza atıldı. Gençlerimizin daha iyi koşullarda havacılık ve uçuş eğitimi almasını sağlayacak derneğimiz Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Dernek başkan yardımcılığına seçilen ER-AH Uçuş Okulu Sahibi ve Genel Müdürü M. Erdoğan Cabıoğlu ise yaptığı konuşmada ülkemizde eğitim ve okullar konusunda bir birlik ihtiyacının tespit edildiğini bunun sonucunda bu derneğin kurulmasında THK ile birlikte bir başlangıç yapıldığını ifade ederek; “Amacımız özellikle havacılık konusunda eğitim veren tüm kuruluşları aynı çatı altında toplamak ve sorunlarına çözümler üretmek, emniyetli ve kaliteli eğitimi sağlamak, ulusal ve uluslar arası standartlarda Türk Sivil Havacılığına katkıda bulunmaktır” dedi.

BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Her sey ortada ~ 11 yıl önce
Wow, fazla yoruma gerek yok demek ha! Burada cebini doldurmaktan ve para harcamaktan baska bir sey bilmeyen THK Baskanindan degil de, Charles Lindberg veya Neil Armstrong'dan falan mi bahsediyoruz da ben kacirdim? Havaciliginiz da bu kadar cehalet ile ilerliyor iste!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOMİK ~ 11 yıl önce
Bence fazla yoruma gerek yok.Fotograf herşeyi anlatıyor anlayana tabiki.Osman Paşa ile Cabioglu el ele verirse önlerinde kimse duramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ohoooo ~ 11 yıl önce
Demekkidirki thk yönetiminde birşeyler ters gidiyor.Sanırım son easa nedenli shgm denetimi birşeyleri çağrıştırmışki Oosman Yıldırım harekete geçmiş ve bu çözümü bulmuş ve Cabıoğlununda canına minnet, yani dernek çatısı altında( sadece ikisi thk ve er-ah,yani,galiba er-ah çalışanı ve thk Antalya şube başkanı Yüceliş çözümü ile) yetersizlikler ve ticari reputation için ve easa tarafı er-ah ve easa nın soruşturduğu- son iki yıllık kaza kırım raporları kahramanı thk nın (6 şehit ve iki gazi) ,birbirlerini kurtarma girişimlerinin medyatik yoldan beyazlanma çabalarının tiyatral görüntüsü .Aha bu fotoğraf ve haberin kendisidir.( Havacılık camiası uyanık ,ayakta ve içindeki herşeyi bilerek oluşumları yorumlamaktadır,biline)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ya ~ 11 yıl önce
Gülün geçin bu haberlere.Ciddiyetten uzak, komik işler bunlar. Zaman kaybından başka birşey değil. Körler sağırlar birbirini ağırlıyor işte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 11 yıl önce
THK uçuşlarına devam edebiliyor mu? Bilgisi olan var mı acaba? Yetkileri iptal edilmedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş işler ~ 11 yıl önce
Bunlarda kendi kendilerine eğleniyor . Ne yaptıkları belli değil .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş işler ~ 11 yıl önce
Bunlarda kendi kendilerine eğleniyor . Ne yaptıkları belli değil .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Osman paşam "her yönüyle liderliğe oynayan ülkemiz..." sözüyle düzene uymuş ve bir yerlere mesajını çakmış!!! :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000