15 Kasım 2011, Salı 11:20:43

BU ADAMI KİM DURDURACAK?

Anka Havacılık’ın sahibi Vedat Sarıkaya’yı tehdit etmesi ve gizli kayda alınan ses kayıtlarında bir çok kişi hakkında sarfettiği cüretkar sözlerle gündeme gelen THK Genel Müdür danışmanı Tayfun Pehlül Akbıyık bir kez daha ortaya çıktı... İşte ayrıntılar...
  • kurum emekli generallere ve cocuklarina hizmet etmek icin varligini surduryor.Yaziktir ki halkin havaciligi tanimasi icin kurulmus bu kurumun halkla uzaktan yakindan ilgisi yok.birakin kendilerini bu emekli generallerin pilotaj ogrencisi cocularini ve kurumda nasil oralarin sahibi dolastigini gorseniz inanamazsiniz.Elbette bu kadar yardim edilen bir kurumun su anda bu durumda olmasi kaynaklarin kotuye kullanilmasi ile aciklanabilir.yazik yazik
  • Durma Osman durma Vedat talimat öyle durmak yok yola devam.....
  • Osmanım çık airporthabere bir açıklama yap hatta GÖZÜN yiyorsa ulusal basına çık ve biz THK olarak bunları şunları yaptık de. Vatandaşta bağlansın. Ama sen bunları yapamazsın senin adamların var Tayfun gibi kurum savunucuları onların yapması lazım. yalakaların daha doğrusu. Bak foyaları ortaya çıkıyor. Sen hala sus pus oturacakmısın. Neden bir açıklık getirmiyorsun olaylara. Haklıysanız çıkar savunursunuz kendinizi. vatandaşta kimin ne olduğunu anlar demi... Ama açıklarınız o kadar çok ki hangi birine cevap vereceksin. Adamın Tayfunun hala sana çalıştığını bilmeyen yok. Kimi kandırıyorsunuz.
  • garip işler bu işler..
  • THK ödeyeceği tazminatların hesabını iyi yapmalı. Nasıl olsa ödeyecek bunları. Ama sorun şurda bu tazminatları THK mı ödeyecek yoksa Genel başkanın şahsımı..Bu adamdan ve diğer işten çıkarttığı kişilerden kaynaklanan özel sektörün kayıplarını nasıl tazmin edecek . Bunada mahkemeler karar verecek. CL215 lerin hesabıda sorulacak. işe aldığı akrabalarınında. Bu halk hesap sormasını iyi bilir.
  • Junior Süleyman Çakır. Kurtlar vadisi terk.
  • sorulan soru yanlış Osman paşanın kac akrabası çalışıyor kurumda bir araştırın. Malum sahisi da Osman pasa almıştır ise. Vedat sarıkayaya teşekkür yerine kan davası güder.
  • THK ne tarz adamlarla iş yaptığı ortaya çıktı.... Bu arada da adam ünlü oldu. Bu tarz adamlarla iş yapan THK nereye gider. Kim bilir ne kadar maaş almıştır bu adam. Dağıtın halkın parasını umarsızca... Yazık yazık.
  • Sayın Osman YILDIRIM'a soruyoruz şimdi böyle bir adamın THK da ne işi vardı. Bu adamı işe kim aldı, ortaya çıkmasaydı kim bilir işe alan kişiyle neler yaptı ve daha neler yapacaklardı. Bu şahsın ortaya çıkartılmasında Vedat Sarıkaya'nın verdiği çaba bence THK ya ve Türk halkına yapılmış en büyük hizmettir. Şimdi bu adamın geçmişe yönelik yaptığı her şey yetkililer tarafından incelenmeli ve sorumlular tespit edilmelidir.Airport haberi de tebrik ediyoruz. yaptıkları haberin takipçisi olmuşlar. İşte tarafsızlık budur.
Türk Hava Kurumu Genel Müdürü Osman Yıldırım’ın danışmanı olarak bilinen Tayfun Pehlül Akbıyık’ın marifetleri bitmek bilmiyor!

Daha önce Anka Havacılık’ın sahibi Vedat Sarıkaya’yı tehdit ettiği iddia edilen Akbıyık’ın toplantılarda Türk Hava Kurumu çalışanlarını sorguya aldığı üstelik toplantılara belinde silahla katıldığı  öne sürülüyordu.
 
THK içinde adeta terör estiren Akbıyık’ın bu iddiaları doğrulayacak türdeki ses kayıtlarını da Airporthaber gündeme taşımıştı. Bir süre önce Airporthaber’de yer alan ses kayıtlarında Tayfun Pehlül Akbıyık, THK alacaklarının tahsil edilmesi konusunda kurum çalışanları ile yaptığı toplantıda tehditvari konuşmaları ile dikkat çekiyordu.
Bütün bu iddialar sonrası THK’nin bir açıklama yaparak Tayfun Pehlül Akbıyık’ın işine son verildiğini açıklamasına rağmen Akbıyık’ın fiilen icraatlarına devam ettiği biliniyordu. 
 
THK’daki skandal isimle ilgili haberlerin üzerinden çok geçmeden Akbıyık bir kez daha ortaya çıktı. Bu kez Tayfun Pehlül Akbıyık’ın hedefinde Mersin’deki okullar ve belediyeler vardı.
 
Mersin’deki bazı belediyelerde, okullarda, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında Türk Hava Kurumu’nun adını kullanarak iş takipçiliği yaptığı kaydedilen Akbıyık, Milli Eğitim Bakanlığı’nı harekete geçirdi.
 
Bakanlık’tan Mersin Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilen yazıda, Tayfun Pehlül Akbıyık ile ilgili uyarıda bulunuldu. 
 
Konuyla ilgili olarak Türk Hava Kurumu’na bir yazı ile başvuran Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü, Tayfun Pehlül Akbıyık’ın THK ile bağlantısının bulunup bulunmadığını sordu.
 
THK ise cevabi yazıda Tayfun Pehlül Akbıyık’ın kurumla hiçbir bağlantısının bulunmadığını ifade ede yazı özel kodlu bildiri ile bütün bakanlıklara gönderildi. 
 
BU ADAMI KİM DURDURACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 12 yıl önce
kurum emekli generallere ve cocuklarina hizmet etmek icin varligini surduryor.Yaziktir ki halkin havaciligi tanimasi icin kurulmus bu kurumun halkla uzaktan yakindan ilgisi yok.birakin kendilerini bu emekli generallerin pilotaj ogrencisi cocularini ve kurumda nasil oralarin sahibi dolastigini gorseniz inanamazsiniz.Elbette bu kadar yardim edilen bir kurumun su anda bu durumda olmasi kaynaklarin kotuye kullanilmasi ile aciklanabilir.yazik yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Durma Osman durma Vedat talimat öyle durmak yok yola devam.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Osmanım çık airporthabere bir açıklama yap hatta GÖZÜN yiyorsa ulusal basına çık ve biz THK olarak bunları şunları yaptık de. Vatandaşta bağlansın. Ama sen bunları yapamazsın senin adamların var Tayfun gibi kurum savunucuları onların yapması lazım. yalakaların daha doğrusu. Bak foyaları ortaya çıkıyor. Sen hala sus pus oturacakmısın. Neden bir açıklık getirmiyorsun olaylara. Haklıysanız çıkar savunursunuz kendinizi. vatandaşta kimin ne olduğunu anlar demi... Ama açıklarınız o kadar çok ki hangi birine cevap vereceksin. Adamın Tayfunun hala sana çalıştığını bilmeyen yok. Kimi kandırıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
garip işler bu işler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THK ödeyeceği tazminatların hesabını iyi yapmalı. Nasıl olsa ödeyecek bunları. Ama sorun şurda bu tazminatları THK mı ödeyecek yoksa Genel başkanın şahsımı..Bu adamdan ve diğer işten çıkarttığı kişilerden kaynaklanan özel sektörün kayıplarını nasıl tazmin edecek . Bunada mahkemeler karar verecek. CL215 lerin hesabıda sorulacak. işe aldığı akrabalarınında. Bu halk hesap sormasını iyi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Junior Süleyman Çakır. Kurtlar vadisi terk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sorulan soru yanlış Osman paşanın kac akrabası çalışıyor kurumda bir araştırın. Malum sahisi da Osman pasa almıştır ise. Vedat sarıkayaya teşekkür yerine kan davası güder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THK ne tarz adamlarla iş yaptığı ortaya çıktı.... Bu arada da adam ünlü oldu. Bu tarz adamlarla iş yapan THK nereye gider. Kim bilir ne kadar maaş almıştır bu adam. Dağıtın halkın parasını umarsızca... Yazık yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın Osman YILDIRIM'a soruyoruz şimdi böyle bir adamın THK da ne işi vardı. Bu adamı işe kim aldı, ortaya çıkmasaydı kim bilir işe alan kişiyle neler yaptı ve daha neler yapacaklardı. Bu şahsın ortaya çıkartılmasında Vedat Sarıkaya'nın verdiği çaba bence THK ya ve Türk halkına yapılmış en büyük hizmettir. Şimdi bu adamın geçmişe yönelik yaptığı her şey yetkililer tarafından incelenmeli ve sorumlular tespit edilmelidir.Airport haberi de tebrik ediyoruz. yaptıkları haberin takipçisi olmuşlar. İşte tarafsızlık budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 4 yıl önce
Tarih 28.Mayıs.2020 Tayfun Behlül Akbıyık su an tv kanalında canlı yayında... Yaptığı ahlaksızlıklara yalanlara kılıf bulmaya çalışıyor... Bir kızı kandırıp alıkoymakla suçlanıyor. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor ilahi adalet şaşmaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000