07 Mayıs 2012, Pazartesi 13:57:53

BİR İLKE İMZA ATACAK

Side semalarını renklendiren “Airshow SİDE”, 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde yine harikalar yaratacak...

 

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Airshow SİDE”; hem kadrosunu, hem de hızını arttırarak daha da renkli ve heyecanlı bir programla devam edecek. “Airshow SİDE”nin bu yılki sürprizi ise; nefes kesen gösterileri ile F-16 Solo Türk ve Türkiye’nin büyük gururu Türk Yıldızları!
 
Side Belediyesi tarafından, dünyanın sayılı akrobasi pilotlarından Ali İsmet Öztürk önderliğinde düzenlenen “Airshow SİDE”; bu sene programına Türk Hava Kuvvetleri F-16 Solo Türk ve Türk Yıldızları’nı da ekleyerek Akdeniz’de bir ilke daha imza atacak.
 
Türkiye’de düzenli yapılan tek havacılık gösterisi “Airshow SİDE”, Ali İsmet Öztürk’ün solo akrobasi uçuşu, Türk Hava Kuvvetleri F-16 Solo Türk ve Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterilerinin yanı sıra; THK Ayjet Airshow, model uçak ve helikopter gösterileri, yangın uçağı gösterisi, paraşüt atlayışları ve paramotor gibi etkinliklerle renklenecek.
 
Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar; tüm pilotların G kuvvetine karşı üstün dayanıklılıklarını sergileyecekleri bu görsel şölene tüm Sidelilerin ve misafirlerin davetli olduğunu belirtiyor. Side Batı sahilinde gerçekleşecek “Airshow SİDE” kapsamındaki akrobasi uçuşları ve gösteriler, 3,7 km uzunluğundaki Side sahilinin her yerinden izlenebilecek.
 
Heyecan verici ve göz alıcı birçok gösterinin tüm havacılık sevdalılarıyla Side sahilinde buluşacağı “Airshow SİDE”; 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleşecek. Side ve çevre beldelere gelen tüm tatilcilerin de hevesle beklediği “Airshow SİDE”nin izleyici sayısının bu sene 100 bine ulaşması bekleniyor.
BİR İLKE İMZA ATACAK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000