16 Şubat 2009, Pazartesi 14:10:22

Başbakan'dan THK'ya kutlama mesajı

Türkiye'de havacılığı geliştirmek amacıyla Büyük Önder Atatürk tarafından kurulan Türk Hava Kurumu'nun (THK) kuruluşunun 84. yıldönümü kutlanıyor.
  • Akparti düşmanı elinden gelse sizleri bir kaşık suda boğacak zihniyetteki kişiler birde kutlama mesajı gönderiyorsun yaranamazsın bana sorarsan onlar chp zihniyetinde laik amcalar.
  • 84 yıldır bir arpa yol almışmı senin bildiğin THK bizim bilmediğimiz başka bir kurummu yoksa emekli askerlerin iş bulma kurumumu bunca yapilan bağışların üstüne yatıp hala yardıma muhtaç olan Thk mı yoksa yapılan icraatların parasız yapıldığınımı sanıyorsun yangın ilaçlama pilotaj parasını zaten alıyor yardımlar bağışlar ne demek oluyor hemde zorla milletin elinden almalar senin bildiğin THK bizim bildiğimizden farklı bir Thk galiba yazacak o kadar şey sayarım sanada değmez THK için.
  • lütfen yazdıklarınızı önce beyin süzgecinden geçirin .Siz olsaydınız kuruluş yıldönümü için nereyi seçerdiniz alın derinizi çöpe atın ama 84 yıllık tarihi olan güzide bir kurumla olmayan beyninizle leke atmayın.thk sitesine girin yapılanları önce bilin sonra anlayabilirseniz yorum yazın
  • biz deri bagisliyalim kendileri balo yapsin zihniyet degismedikce bu kurum planor balon ucurur sadece yazik o kadar deriye seneye cope atacam deriyi onlarin balodaki saraplari icin vermiyecem.
  • yanan ormanların uçağı yerel seçimlerle ebedileşiyor, kutlarız. kutlu ve mutlu olsun
  • kavrulan ormanlara hamd, kurban derileri ile yangın uçağı ham ham, yam yam.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Kurumu'nun (THK) kuruluş yıldönümü sebebiyle kurumun Genel Başkanı Emekli Hv. Plt Tümgeneral Yusuf Güngör'e bir kutlama mesajı gönderdi.

Erdoğan mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün direktifleri doğrultusunda kurulan kurumun sivil havacılığın gelişmesinde büyük katkı sağladığını belirterek, şöyle dedi:

"Bu güzide kurumumuz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada ülkemizde, sivil havacılığın gelişimine öncülük görevini başarıyla yerine getirmeye devam edecektir. Türk Hava Kurumu'nun kuruluş yıldönümünü kutluyor, size ve tüm değerli mensuplarınıza çalışmalarınızda başarılar diliyorum"

Başbakan'dan THK'ya kutlama mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Akparti düşmanı elinden gelse sizleri bir kaşık suda boğacak zihniyetteki kişiler birde kutlama mesajı gönderiyorsun yaranamazsın bana sorarsan onlar chp zihniyetinde laik amcalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
84 yıldır bir arpa yol almışmı senin bildiğin THK bizim bilmediğimiz başka bir kurummu yoksa emekli askerlerin iş bulma kurumumu bunca yapilan bağışların üstüne yatıp hala yardıma muhtaç olan Thk mı yoksa yapılan icraatların parasız yapıldığınımı sanıyorsun yangın ilaçlama pilotaj parasını zaten alıyor yardımlar bağışlar ne demek oluyor hemde zorla milletin elinden almalar senin bildiğin THK bizim bildiğimizden farklı bir Thk galiba yazacak o kadar şey sayarım sanada değmez THK için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lütfen yazdıklarınızı önce beyin süzgecinden geçirin .Siz olsaydınız kuruluş yıldönümü için nereyi seçerdiniz alın derinizi çöpe atın ama 84 yıllık tarihi olan güzide bir kurumla olmayan beyninizle leke atmayın.thk sitesine girin yapılanları önce bilin sonra anlayabilirseniz yorum yazın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
biz deri bagisliyalim kendileri balo yapsin zihniyet degismedikce bu kurum planor balon ucurur sadece yazik o kadar deriye seneye cope atacam deriyi onlarin balodaki saraplari icin vermiyecem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yanan ormanların uçağı yerel seçimlerle ebedileşiyor, kutlarız. kutlu ve mutlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kavrulan ormanlara hamd, kurban derileri ile yangın uçağı ham ham, yam yam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000