08 Ekim 2012, Pazartesi 09:15:44

ASKERİ TÖRENLE UĞURLANDI

İzmir'in Beydağ ilçesinde Türk Hava Kurumu'na ait eğitim uçağının düşmesi sonucu yaşamını yitiren öğretmen pilot emekli yüzbaşı Ahmet Can Damarsardı, askeri törenle toprağa verildi.
  • Çok güzel güzel. mekanın cennet olsun. Rabbbim de sana iyi kulum desin inşaallah mekanın cennet olsun
  • Canım kardeşim goklere yukseldi. Nur içinde yatasın.
  • Ruhun ŞAD olsun değerli hocam...huzur içinde uyu...
  • Bir delikanlıyı kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Havacılığı tırnaklarıyla yapan bir ağabeyimizdi. Ruhu şad olsun, sevdiklerine sabırlar diliyoruz.
  • Gelin su kuruma artik bir el atin. Ataturk'un ve Cumhuriyetin kurumu olsun yine. Cikarin su emekli pasalari oradan artik. Ozel sektorden yoneticiler getirin.
  • allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun...kokuşmuşluğun ve aymazlığın ne ilk nede son kurbanı..
  • Işıklar içinde yat Hocam..Mekanın cennet olsun...
  • Kendisi ile THY'de dispeç olarak çalıştığı zaman tanışmıştım. Hava Kuvvetlerinde F-5'lerde uçarken geçirdiği ölümcül bir hastalığı sağ salim atlatmış fakata bu hastalık neticesinde jet kullanamayacağı için üsteğmen rütbesinde iken emekli edilmiş, sonra sırası ile Onur Air, THT ve son olarakta THY'de uçtuktan sonra emekliye ayrılmıştı. Hayatı boyunca uçaklarla iç içe olmuş ve yıllardır uçuyor olmasına rağmen azmini ve hevesini yitirmeden uçmaya devam eden bir pilottu. İhtiyarlayıpta yatağında ölmek yerine bir cengaver gibi Rabb'ime uçarak gitti. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Rabbim geride kalanlarına sabırlar ihsan etsin.

Damarsardı için dün ikindi vakti Balçova Uğur Cami'sinde cenaze namazı kılındı ve sonrasında askeri tören düzenlendi.

Cenaze namazı ve askeri törene Ahmet Can Damarsardı'nın eşi Tülay, çocukları Deniz ve Derya Damarsardı'nın yanı sıra Türk Hava Kurumu yetkilileri ile Damarsardı'nın Hava Harp Okulu'ndan devre arkadaşları katıldı.


Çocuklarıyla taziyeleri kabul eden Tülay Damarsardı, gözyaşları içinde eşinin son uçuşunda giydiği belirtilen tişörte sarıldı.

Damarsardı'nın cenazesi daha sonra Narlıdere Mezarlığı'nda defnedildi.

İzmir Selçuk Efes Havaalanı'ndan dün saat 11.15'te kalkan Türk Hava Kuruma'na ait eğitim uçağının Beydağ ilçesine bağlı Çomaklar köyü yakınlarında düşmesi sonucu pilot öğretmen Ahmet Can Damarsardı hayatını kaybetmiş, pilot adayı öğrenci Volkan Umudum ağır yaralanmıştı.

ASKERİ TÖRENLE UĞURLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Üzgünüm. ~ 12 yıl önce
Çok güzel güzel. mekanın cennet olsun. Rabbbim de sana iyi kulum desin inşaallah mekanın cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ufuk Midilliç ~ 12 yıl önce
Canım kardeşim goklere yukseldi. Nur içinde yatasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 12 yıl önce
Ruhun ŞAD olsun değerli hocam...huzur içinde uyu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
80ler ~ 12 yıl önce
Bir delikanlıyı kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Havacılığı tırnaklarıyla yapan bir ağabeyimizdi. Ruhu şad olsun, sevdiklerine sabırlar diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzgunuz ~ 12 yıl önce
Gelin su kuruma artik bir el atin. Ataturk'un ve Cumhuriyetin kurumu olsun yine. Cikarin su emekli pasalari oradan artik. Ozel sektorden yoneticiler getirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 12 yıl önce
allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun...kokuşmuşluğun ve aymazlığın ne ilk nede son kurbanı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 12 yıl önce
Işıklar içinde yat Hocam..Mekanın cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can abimiz... ~ 12 yıl önce
Kendisi ile THY'de dispeç olarak çalıştığı zaman tanışmıştım. Hava Kuvvetlerinde F-5'lerde uçarken geçirdiği ölümcül bir hastalığı sağ salim atlatmış fakata bu hastalık neticesinde jet kullanamayacağı için üsteğmen rütbesinde iken emekli edilmiş, sonra sırası ile Onur Air, THT ve son olarakta THY'de uçtuktan sonra emekliye ayrılmıştı. Hayatı boyunca uçaklarla iç içe olmuş ve yıllardır uçuyor olmasına rağmen azmini ve hevesini yitirmeden uçmaya devam eden bir pilottu. İhtiyarlayıpta yatağında ölmek yerine bir cengaver gibi Rabb'ime uçarak gitti. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Rabbim geride kalanlarına sabırlar ihsan etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000