28 Ekim 2009, Çarşamba 07:09:34

Artık ev hanımları da model uçak yapabilecek...

İSMEK‚ Türk Hava Kurumu (THK) ile işbirliği içerisinde model uçak/maket yapımı branşı açıyor.
  • çok güzel bi çalışma ellerine sağlık ancak adresleri bulamıyorum sefaköy de yeri neresi

Haftada 2 gün 3’er saat sürecek olan eğitimler‚ Türk Hava Kurumu’nun uzman usta öğreticileri tarafından İSMEK kurslarında verilecek.

Gerçek ölçülerinde bir plan üzerinde çalışarak ATA model uçağı imal edip‚ bu model üzerinde uçuş ayarlarını ve bu ayarların etkilerini göstermek amacıyla İSMEK-Türk Hava Kurumu (THK) işbirliği ile açılan model uçak/maket yapımı branşı bu alana ilgi duyan tüm İstanbulluların katılımını bekliyor.

Türk Hava Kurumu’nun uzman usta öğreticileri tarafından haftada 2 gün 3’er saat verilecek olan eğitime katılacak olan kursiyerlerin tüm malzeme ihtiyaçları da Türk Hava Kurumu tarafından karşılanacak.

Model uçak/maket yapımı eğitimlerine ilk etapta Bakırköy Yenimahalle (Hafta Sonu)‚ Bağcılar Güneşli (Hafta Sonu) Bahçelievler Çalışlar (Hafta Sonu)‚ Şişli Halide Edip (Hafta Sonu)‚ Eyüp Sultancenter (Hafta İçi  Perşembe –Cuma)‚ GOP Küçükköy (Hafta Sonu)‚ Fatih Çukurbostan (Hafta İçi  Perşembe – Cuma)‚ Ümraniye Merkez (Hafta Sonu)‚ Kartal Uğurmumcu 1 (Hafta İçi Pazartesi –Salı)‚ Kadıköy Merkez (Hafta Sonu)‚ K.Çekmece Sefaköy (Hafta İçi Pazartesi –Salı)‚ Beylikdüzü Merkez (Hafta İçi Pazartesi –Salı)‚ Üsküdar Merkez (Hafta Sonu)‚ Güngören Erdem Beyazıt (Hafta Sonu) kurs merkezlerinde başlanması planlanıyor. İsteğe göre diğer kurs merkezlerinde de eğitimler verilebilecek.

Eğitim almak isteyen kursiyer adaylarının en kısa zamanda ilgili kurs merkezlerine başvurmaları gerekiyor.

Artık ev hanımları da model uçak yapabilecek...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
çok güzel bi çalışma ellerine sağlık ancak adresleri bulamıyorum sefaköy de yeri neresi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000