06 Eylül 2010, Pazartesi 08:18:03

"Amacımız havacılığı sevdirmek"

Türk Hava Kurumu Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Özboz, havacılığı sevdirmek amacıyla düzenledikleri bütün kursların ücretsiz olduğunu açıkladı.
  • T.H.K. buranin torpil yatagi oldugunu herkes bilir. Sadece 6 ay calisan kisinda 6 ay yatan bu kurum calisanlarina neden 12 ay maas verildigini kendileri bile bilmez. Gecen THK ya gittim agzina kadar personel dolu. 1 odada 3 masa.herkes internette. MASALLAH devam edin.. Garibana parali havacilik sporlari,Asker ve torpilli cocuklarina bedava...
  • Duyduğumuza göre geçen ay planör pilot lisansı olmayan birinide planör hocası olmak üzere işe almışlar.Bilin bakalım kimin oğluymuş? Kurumdakiler maalesefki kendi akrabalarını istihdam etmekten başka birşey yapmıyorlar. Şimdi ben bu kuruma neden fitre, zekat, deri vs yardımda bulunayımki? Hangi normal vatandaşın oğlu kızı ücretsiz pilot olmuş? Biraz araştırma yetiyor durumun görülmesine. Acıyorum bu güzel kurumun bu hallere düşürülmesine.
  • thk ismi artık fitre ve zekatlarla anılmaktan bıkmadımı acaba yeni başkan bu konuda ne düşünüyo merak ediyoruım topla fitre zekatı sonrada ücretsiz eğitim veriyorum diye cık milletin karşısına kime üçretsiz eğitim verdin kaç kişi ücretsiz pilot oldu iş sahibi oldu gelir getiren bir meslek sahibi oldu thk sayesinde

Ramazan ayı dolayısıyla bütün köy muhtarlarına fitre ve zekat zarflarını dağıttıklarını belirten THK Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Özboz, okullar açıldığında öğrencilere de fitre ve zekat zarfları dağıtılacağını söyledi.

Kurban Bayramı’nda ise deri toplama çalışmalarında THK’nın her yerde olacağını ifade eden THK Şube Başkanı Özboz, Türk Hava Kurumu Gaziantep Şubesi’nin havacılık faaliyetlerine de ağırlık vereceklerini ve Gazianteplilerin bu etkinliklerden tamamen ücretsiz yararlanabileceği açıkladı. 

“THK, SEMPATİYLE KARŞILANIYOR”

Türk Hava Kurumu’nun Gaziantep’te oldukça sempatiyle karşılandığını vurgulayan Özboz, THK’nın havacılık faaliyetleri başta olmak üzere, yangın söndürme uçakları ve birçok hava yolu şirketine pilot yetiştirdiklerini açıkladı. Türkiye’de uluslar arası havacılık faaliyetlerinin düzenlenmesinde önemli projelere imza attıklarını ifade eden THK Şube Başkanı Gökhan Özboz şöyle konuştu: “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi etkinliklerde paraşüt gösterileri yapıyoruz. Gaziantep’teki şehit ailelerini uçak turuyla gezdirdik. Türk Hava Kurumu olarak gençlere yönelik olarak düzenlediğimiz kurslardan yararlanmalarını amaçlıyoruz. Bünyemizde ve pilotluk alanında yamaç paraşütü de dâhil olmak üzere bütün kurslarımız ücretsizdir.”  
 

"Amacımız havacılığı sevdirmek"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
T.H.K. buranin torpil yatagi oldugunu herkes bilir. Sadece 6 ay calisan kisinda 6 ay yatan bu kurum calisanlarina neden 12 ay maas verildigini kendileri bile bilmez. Gecen THK ya gittim agzina kadar personel dolu. 1 odada 3 masa.herkes internette. MASALLAH devam edin.. Garibana parali havacilik sporlari,Asker ve torpilli cocuklarina bedava...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Duyduğumuza göre geçen ay planör pilot lisansı olmayan birinide planör hocası olmak üzere işe almışlar.Bilin bakalım kimin oğluymuş? Kurumdakiler maalesefki kendi akrabalarını istihdam etmekten başka birşey yapmıyorlar. Şimdi ben bu kuruma neden fitre, zekat, deri vs yardımda bulunayımki? Hangi normal vatandaşın oğlu kızı ücretsiz pilot olmuş? Biraz araştırma yetiyor durumun görülmesine. Acıyorum bu güzel kurumun bu hallere düşürülmesine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thk ismi artık fitre ve zekatlarla anılmaktan bıkmadımı acaba yeni başkan bu konuda ne düşünüyo merak ediyoruım topla fitre zekatı sonrada ücretsiz eğitim veriyorum diye cık milletin karşısına kime üçretsiz eğitim verdin kaç kişi ücretsiz pilot oldu iş sahibi oldu gelir getiren bir meslek sahibi oldu thk sayesinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000