25 Şubat 2010, Perşembe 07:46:00

Amaç, bilimsel havacılığa destek...

Türk Hava Kurumu yetkilileri ile Model Uçak Kulübü ve Yamaç Paraşütü Kulübü yöneticileri bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
  • Best Air çok severdi yabancı Pilottan Para almayı.Çok değil daha iki ay önce İtalyan asıllı Pilottan Şirkette uçak olmamasına rağmen 20 bin Euro alıp iki günde eğitim verdiklerini ancak Pilot üçüncü gün uyanabildin Tuzak içinde olduğunu anladı ancak Para gitmişti.

Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Semir Bulut, yaptığı açıklamasında, “THK gücünü halktan almaktadır. THK Genel Başkanlığı öncülüğünde bazı kurumlarla yürütülen proje kapsamında, ülke genelinde model uçak kursları düzenlenmektedir. Halkımızın kurslara gösterdiği ilgiden memnunuz. Atatürk kurumunun yöneticileri olarak, gözleri, gönülleri ve beyinleri her zaman yüksekleri ve ileri hedefleyen bireyler yetiştirilmesine katkı sağlayacağız” diye konuştu.

Ardından konuşan Yamaç Paraşütü Kulübü Şube Başkanı Mehmet Karaömer, yamaç paraşütünün son derece eğlenceli ve heyecanlı bir spor olduğunu söyleyerek, bu sporun eğitiminin mutlaka uzman kişiler tarafından alınması gerektiğini kaydetti.

Ardından konuşan Yamaç Paraşütü Şube Yönetim Kurulu Üyesi Handan Yücedal da, ülke genelinde yamaç paraşütçülüğünün hızla gelişmekte olduğuna işaret ederek, “Ülkemiz uçuşa çok elverişli noktalara sahiptir. Bölgemiz de bu kapsamda değerlendirildiğinde yamaç paraşütü açısından ideal bir bölgedir. Yamaç paraşütü diğer hava araçlarıyla kıyaslarsak öğrenmesi en kolay olanıdır. Belli sağlık koşulları içerisinde hemen herkes yapabilir. Bunun için derneğimize başvuruda bulunan herkes değerlendirme kapsamına alınacaktır” diye konuştu.

Amaç, bilimsel havacılığa destek...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Best Air çok severdi yabancı Pilottan Para almayı.Çok değil daha iki ay önce İtalyan asıllı Pilottan Şirkette uçak olmamasına rağmen 20 bin Euro alıp iki günde eğitim verdiklerini ancak Pilot üçüncü gün uyanabildin Tuzak içinde olduğunu anladı ancak Para gitmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000