18 Temmuz 2008, Cuma 16:37:28

Abant'ta yamaç paraşütü çalışması

Türk Hava Kurumu (THK) Hedef Milli Takımı, Sırbistan'da yapılacak Avrupa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'na, Bolu Abant'ta bulunan Çepni Yaylası'ndaki tepelerden atlayarak hazırlanıyor.
  • Milli Takımımıza can-ı gönülden başarılar diliyorum,DHMİ personeli Milli Sporcumuz, arkadaşımız Mustafa ÜRİ'yi tanıyoruz, diğer arkadaşlarda eminim en az o nun kadar iyidir...
  • kendi olanaklarınızla bu başarılara imza attığınız için sizinle gurur duyuyor başarılar diliyorum.önünüze çıkan engellerle yılmayın devam edin ve kuruma yeni alt yapılar oluşturun.
  • Başarılar milli takımımıza tüm pozitif düşüncelerimiz sizinle...

THK Hedef Milli Takımı, 3-10 Ağustos tarihleri arasında Sırbistan'da yapılacak olan Avrupa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası hazırlıklarını Abant'ta bulunan Çepni Yaylası'nda sürdürüyor. Paraşütçüler, Çepni Yaylası'nda bulunan tepelerden havalanarak yerde bulunan hedefe iniş yaptılar. Milli takım, şampiyonaya biri bayan 4 sporcu ile katılacak. THK Yamaç Paraşütü Hedef Milli Takımı Kaptanı 30 yaşındaki Hakan Cici, "Çepni Yaylası yamaç paraşütü bakımından kıyaslanamaz bir yer. Türkiye'de yamaç paraşütü yapmak için en ideal yer" dedi.

Geçtiğimiz yıl Litvanya'da düzenlenen Dünya Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nda, Dünya Şampiyonu olan Hakan Cici'nin eşi 29 yaşındaki Funda Durusu Cici, Avrupa Şampiyonası ve önümüzdeki yıl Hırvatistan'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda başarısını tekrarlayacağını söyledi.

Abant'ta yamaç paraşütü çalışması

Yorumlar

ozzyishere ~ 16 yıl önce
Milli Takımımıza can-ı gönülden başarılar diliyorum,DHMİ personeli Milli Sporcumuz, arkadaşımız Mustafa ÜRİ'yi tanıyoruz, diğer arkadaşlarda eminim en az o nun kadar iyidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKY ~ 16 yıl önce
kendi olanaklarınızla bu başarılara imza attığınız için sizinle gurur duyuyor başarılar diliyorum.önünüze çıkan engellerle yılmayın devam edin ve kuruma yeni alt yapılar oluşturun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
STK ~ 16 yıl önce
Başarılar milli takımımıza tüm pozitif düşüncelerimiz sizinle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000