10 Aralık 2011, Cumartesi 14:31:56

A HAVACILIKTA YENİ YAPILANMA

Ankara THK Üniversitesi Etimesgut kampüsünde Türk havacılığı için yeni bir yapılanma hayata merhaba dedi.
  • insanları bir araya toplamak onların üretimde bulunması sağlamak güzel... fakat bunu özel üniversite yada kişilerin reklamına dönüştürmemek lazım... bu bi gençlik örgütlenmesinden çok thk nın reklam birliği olarak algılıyorum... sonuç yine ortalıkta ben havacıyım diye dolaşan insanlar dışında bir şey olmayacaktır... üniversitemdeki sorumlu kim onu bile duymadım daha ki benim havacılık kulübü başkanıyım 4 yıldan beri.. facebookta grup kurmakla olmuyor bu işler...
  • komediye devam...osmanım ekibi salmış piyasaya çin malı maket uçak satacağız diye gençlerin dibi düşüyor...durmak yok uzay yolculuğu için atmaya devam :))
  • A HAVACILIK-THK-ÜNİVERSİTE-BİRLİK-TÜRKKUŞU ETİMESGUT TESİSLERİ- A NIN KURUCUSU THK ÜNİVERSİTE REKTÖRÜ BAN- YAPILACAK UÇAK-BİRARADA ÜNİVERSİTELER- HER YER TOZ DUMAN-OLUYOR GENE BİRŞEYLER HABERLER YAMAN-PARMAK BAL VE YENECEK BAL KALACAK YİNE PARMAK BAK KAL- AHHH MEMLEKETİM BENİM KIRMIZI AL.
Ali Emre Akgüneş tarafından 2011 yılı yaz aylarında hayata geçirilen A Havacılık yapılanması 9 Aralık 2011'de THK üniversitesi tesislerinde yaptığı temsilciler toplantısında üzerindeki kabuğu yırtarak yeni adıyla ortaya çıktı.

Türkiye Üniversiteler Havacılık Birliği adını alan yapılanma öncelikle üniversitelerin havacılık konusundaki farkındalıklarını arttırma bu konuda bilgi ve becerilerini kullanmaya teşvik etmek ve Türk halkında havacılık konusunda farkındalık yaratmayı planlayan yapılanma ilk toplantısı ile bu yönde somut adım atmış oldu.

1001. Yılında Türk Havacılığı Konferansı ile başlayan progrm çerçevesinde Ali Emre Akgüneş hazırlamış olduğu sunumu katılımcı temsilcilerin görüşlerini alarak geçmişten günümüze Türk havacılığında neler olmuş ne gibi çalışmalar yapılmış sorularına yanıt olmaya çalıştı.

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban'ın temsilcileri ziyaret etti ve kısa bir konuşma ile üniversitesini neler yaptıklarını ve yapmak istediklerini anlattı. Özellikle gelecek yıllarda THK Üniversitesi bünyesinde yer almak isteyen öğrencilerin çeşitli sorularına yanıt veren Ban Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelerek toplantıya katılan öğrencilere teşekküre ederek konuşmasını sonlandırdı.

A havacılığın kurulmasını sağlayan ve aynı zamanda THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban'ın sanayi danışmanlığını yürüten Ali Emre Akgüneş havacılık sanayisinde biz neredeyiz ve dünyada neler olduğuna dair çeşitli ve ilginç örneklerle Türk havacılık sanayisinin durumunu özetledi.

Özellikle havacılığın bir sektör olarak ülkemize sağlayabileceği katma değerin büyüklüğü göz önüne seren Akgüneş bir uçağın yapılması için çalışan yan sanayi kollarındaki şirketler ve nelerin yapılması gerektiğini açıkladı.

Uluslararsı projelerde çalışan ve alt yüklenicilik yapan firmalarımızın neler yaptığına değinen Akgüneş özellikle Türk uçağının yapılması için tüm Türkiye'nin havacılık sanayisi ile bütünleşmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Türkiye Üniversiteler Havacılık Birliği yönetim kurulu üyelerinin kendilerini ve birimlerinin tanıtması ile toplantının ilk bölümü sona erdi. Öğle yemeği sonrasında temsilcilerin kendilerini tanıtmasından sonra THK Üniversitesinide içinde barındıran THK Etimesgut tesislerinin gezilmesi ve 24 temsilcinin Ankara üzerinde uçması sırasında diğer temsilcilerde THK uçuş okulunun imkanlarını görerek öğrendiler.

Türkiye Üniversiteler Havacılık Birliği'nin bundan sonra nasıl adımlara atacağı üzerine görüş alışverişi yapılması ile devam eden toplantı temsilcilere katılım sertifikası verilmesi ile son buldu.


A HAVACILIKTA YENİ YAPILANMA

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
insanları bir araya toplamak onların üretimde bulunması sağlamak güzel... fakat bunu özel üniversite yada kişilerin reklamına dönüştürmemek lazım... bu bi gençlik örgütlenmesinden çok thk nın reklam birliği olarak algılıyorum... sonuç yine ortalıkta ben havacıyım diye dolaşan insanlar dışında bir şey olmayacaktır... üniversitemdeki sorumlu kim onu bile duymadım daha ki benim havacılık kulübü başkanıyım 4 yıldan beri.. facebookta grup kurmakla olmuyor bu işler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
komediye devam...osmanım ekibi salmış piyasaya çin malı maket uçak satacağız diye gençlerin dibi düşüyor...durmak yok uzay yolculuğu için atmaya devam :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
A HAVACILIK-THK-ÜNİVERSİTE-BİRLİK-TÜRKKUŞU ETİMESGUT TESİSLERİ- A NIN KURUCUSU THK ÜNİVERSİTE REKTÖRÜ BAN- YAPILACAK UÇAK-BİRARADA ÜNİVERSİTELER- HER YER TOZ DUMAN-OLUYOR GENE BİRŞEYLER HABERLER YAMAN-PARMAK BAL VE YENECEK BAL KALACAK YİNE PARMAK BAK KAL- AHHH MEMLEKETİM BENİM KIRMIZI AL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000