09 Eylül 2013, Pazartesi 08:01:16

1 KANATTA 1111 UÇAN İSİM 1 ARADA

Antalya’da Türk Hava Kurumu (THK) tarafından düzenlenen ‘Bir Kanada 1111 İsim’ gösterisinde akrobasi pilotu, 1111 fanının ismini uçağın kanatlarına yazdı. Fanların ay şeklini yaparak Mor Menekşe isimli uçağın yıldız olarak kullanılması ilginç görüntü oluşturdu.
  • Maasallah.ulkemiz icin gurur olan bir faaliyet.orada bulunmak o hazzi yasamak cok guzeldi.basarilarinizin devamini temenni ederim.saygi ve sevgilerimizle.
  • Bizler havacılık tarihinde bir ilke tanıklık etmekle, onur duyduk....Bir kanatta 1111 kişi 1 Arada & Mor Menekşe Kanattaşlarından birisi olarak ,çok sevinçliyiz.Tarif edilemez,çok güzel bir duygu bu...Organizasyonu çok başarılı hazırlayan ve sunan sayın Ali İsmet Öztürk'e sonsuz teşekkürler. Kendisine katkılarını esirgemeyen THK Yetkililerine ve haber yapan tüm medya sitelerine de teşekkürler...
  • çok güzel bir gündü ailecek ordaydık
  • THK'nin bugüne kadar faydalı ne yaptığını gördünüzde bu etkinliği düzenlediğine inanıyorsunuz. Ev sahibi olmak ayrıdır, etkinliğin sahibi olmak apayrıdır. Bırakın bu içten içe yaşadığınız Ali İsmet kıskançlığını.
  • Ulkemizin yeni akrobasi pilotuna da basarilar...
  • helal olsun ali ismet beye.. bunca zorluga ragmen yolunda ilerliyor.ileride kendisi gibi bir cok genci yetistirmesi dilegiyle, herdaim emniyetli ucuslari olsun.

THK tarafından Karain Havalimanı’nda ‘Bir Kanatta 1111 İsim’ gösterisi düzenlendi. Uçuş gösterileri öncesinde fan üyeleri tarafından oluşturulan hilal için ‘Mor Menekşe’ isimli gösteri uçağı yıldız olarak kullanıldı. İnsanlardan oluşturulan hilalin havadan görüntü ve fotoğrafları çekildi.

Gösteri öncesi açıklama yapan akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, ‘Bir Kanatta 1111 İsim’ adlı projenin yaklaşık 6-7 ay önce başladığını belirtti. ‘Mor Menekşe’ isimli gösteri uçağının kanatlarında 1111 kişinin isminin yer aldığını kaydeden Öztürk, “Bugün onlar buradalar ve birlikte bir hatıra fotoğrafı çekeceğiz. Bir hilal şeklinde olacaklar. Yıldız olarak da uçağımızı kullanacağız. Bu özellikle gençlere hitap eden bir projeydi. Bu uçağın üzerinde onların isimlerinin de yer alması ve bu uçak havada uçarken ‘Benim de bu uçak üzerinde ismim var’ demeleri çok güzel bir ilişki kurar diye düşündüm. Hakikaten de öyle oldu. Onları da bu işin içerisine dolaylı şekilde katmış olduk” şeklinde konuştu.

Bugünün özelliklerinden birinin de profesyonel bir gencin bir akrobasi uçağı ile ilk defa gösteri yapıyor olması ile ilgili olduğunu kaydeden Öztürk, “Ancak hatıra fotoğrafı güne damgasını vuracak. Bu bir defa yapılacak ve bir daha yapılmayacak. Öyle planladık. Onun dışında da mini şovlarımız var. Bir takım uçak gösterileri ve model uçak gösterileri, paraşüt atlayışları. Bir mini şov düzenledik. Mühim olan birlikte olmak” ifadelerini kullandı.

İzleyicilerden oluşturulan hilalin havadan fotoğraflarının çekilmesinin ardından paraşütle atlama ve mini uçak gösterileri yapıldı. Daha sonra Oğuzhan Yararcan (29) isimli pilot ilk akrobasi gösterisini gerçekleştirdi.

1 KANATTA 1111 UÇAN İSİM 1 ARADA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

suat can olvum ~ 11 yıl önce
Maasallah.ulkemiz icin gurur olan bir faaliyet.orada bulunmak o hazzi yasamak cok guzeldi.basarilarinizin devamini temenni ederim.saygi ve sevgilerimizle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kazım ~ 11 yıl önce
Bizler havacılık tarihinde bir ilke tanıklık etmekle, onur duyduk....Bir kanatta 1111 kişi 1 Arada & Mor Menekşe Kanattaşlarından birisi olarak ,çok sevinçliyiz.Tarif edilemez,çok güzel bir duygu bu...Organizasyonu çok başarılı hazırlayan ve sunan sayın Ali İsmet Öztürk'e sonsuz teşekkürler. Kendisine katkılarını esirgemeyen THK Yetkililerine ve haber yapan tüm medya sitelerine de teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duhan ışıkalan ~ 11 yıl önce
çok güzel bir gündü ailecek ordaydık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shark ~ 11 yıl önce
THK'nin bugüne kadar faydalı ne yaptığını gördünüzde bu etkinliği düzenlediğine inanıyorsunuz. Ev sahibi olmak ayrıdır, etkinliğin sahibi olmak apayrıdır. Bırakın bu içten içe yaşadığınız Ali İsmet kıskançlığını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ulkemizin yeni akrobasi pilotuna da basarilar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kenny ~ 11 yıl önce
helal olsun ali ismet beye.. bunca zorluga ragmen yolunda ilerliyor.ileride kendisi gibi bir cok genci yetistirmesi dilegiyle, herdaim emniyetli ucuslari olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000