30 Kasım 2011, Çarşamba 10:10:57

YENİ TGS NEFES ALDIRIYOR

AirportHaber TGS'nin aprondaki yeni binasını gezdi, son halini görüntüledi...
  • Sayın Genel Müdürüm Bayram Bey Apronda Kordinasyon Şefi Özcan Beyaz Bey Rizeli çalışanlarının birçoğunu ofislerde,vip ve cip`de ekip araçlarında,barkod ofislerinde,apron çay ocaklarında görevlendirdi. Sağolsun şirkette huzursuzluk,fitne ve fesat ve çoğu tatsız olay onun sayesinde oluştu.Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor.Her konuştuğu kişiyede bu talimatları sizden aldığını söylüyor. Durumu bilgilerinize arz ederim.
  • bayram bey, etrafınızdaki insanlar şirkette çalışanları hamdi bey ile korkutuyor.biz söyle yakınız böyle söyleriz böyle karar aldırırız diye.sirkette çalışanlar sindi mutsuz.hamdi bey bayram beyin yanındaki insanlar sizin vekiliniz mi,ben bayram beyin zel kalemiyim diye erör estiren insanı siz mi görevlendirdiniz gerçekten,itibarınız ne halde haberiniz var mı
  • uğur beye ne yükleniyorsun. üşüyoruz diyen kardeş kıyafetler şişman lojistik müdürüyken geç verildi bundan gelmedi.kendisine sormak lazım pdks sisteminide metin efendiye ve kamil efendiye sor Uğur beye sormadan danışmadan doğrudan şişmana ve bayram beye sorarak iş yaparsan böyle olur TGS deki tüm bu olumsuzluklar tamamen bayram bey ve onunla gelen ekipten kaynaklı... bunu böyle bilesiniz...
  • Esas önemli 20 yıldır başmüdür olan Aras bey Allah yar ve yardımcın olsun…..kimin baş müdürüsün bilmiyoruz…. Sn genel müdürümüz işiniz zor…..
  • Uçak altında tim yok uçağı boşalacak adam yok bu ofislerde bir ışi 4 kişi yapıyor çiftlik…..devamı aralık 20 oldu kışlık kıyafetler halen yok personel donuyor…..gece -5 derece ne olacak sonumuz UĞUR bey…. Devamı kartal bey oda yaradan acımammış kilo vermiş koltuğundan kalkıpta aprona bir gelse Tanaycağız sevgili mudur yard. Aprona yüzünüze hasret.. Esat beyi söylemiyorum 500 kişiyle günde 4,5 uçağa hizmet veriyor süper…. Esas önemli 20 yıldır başmüdür olan Aras bey Allah yar ve yardımcın olsun…..kimin baş müdürüsün bilmiyoruz…. Sn genel müdürümüz işiniz zor…..
  • TGS Neler oluyor…… Evet tgs de bir şeyler oluyor perdeyi aralıyoruz arkasında genel mudur yard. UĞUR AKSOY çıkıyor… 2 yılda aprona 2 kez inen bu zatı muhterem…kadrolaşmayı da iyi yapmıştır 300 kişi yığdığı kendi birimlerinde şimdi onları gönderecek yer arıyor…örnek satın almada 16 kişi var 8 şef var bu nasıl zihniyet….hakeza muhasebede öyle söylenecek bır şey yok Uçak altında tim yok uçağı boşalacak adam yok bu ofislerde bir ışi 4 kişi yapıyor çiftlik…..devamı aralık 20 oldu kışlık kıyafetler halen yok personel donuyor…..gece -5 derece ne olacak sonumuz UĞUR bey…. Devamı kartal bey oda yaradan acımammış kilo vermiş koltuğundan kalkıpta aprona bir gelse Tanaycağız sevgili mudur ya
  • kartal bey ilgilenmiyor sende satın almıyoruz sabotemı edıyosunuz hamdı beye maıl atacağız gece donuyoruz utanmadan sıkılmadan gec gelın bir görüşelim kışlık elbıseler nerde... uğur bey PDKS çalışmıyor galıba milllet bir bir yerine kart basıyor.... yazık vallahı yazık.....
  • beyler şirket genel müdür yard. unutmayın..... odasında yumuşak koltuğundan kalkarsa bu işleri bitirir...ercan detay...merak ediyorum genel müdür olcakmış ...şirkete ne faydası olmuş hayatında 2 yılda aprona 3 kez indi ve havcılık bilgisi yok en önemlisi 40 kişin yapcaği işi 225 kişiye teslim etti şimdi onlara yer arıyor apronda oda oda gezip ve yer bakıyor yazık....... beyler uyanın aralık 20 oldu kışlık elbise gelmedi sn genel müdürü görev davet ediyoruz uğur beye ve satınalma muduurne sormasını ıstıyopr kışlık elbıseler nerde donuyoruz...gece 1 derce sıka
  • Yenilenmesi gereken öncelikli hedef 'beyinsiz yönetici beyinler' olmalıydı......
  • neymiş tgs nin yeni binası işci için ne yapmış onu sorun, milletin anası aglıyo uçak altında , şout bölgesinde, maaşlar desen yalan zaten sorun bi 2 senede ne kadar zam yapmışlar,herkes almış başını gidiyo tuzu kuru olanlar tşk de eder.. biz gerçekten havacılık söktörünün bi parçası olarak,verdigimiz emegin karşılıgını alabiliyormuyuz acaba. onu sorun ama işciye.. iş ya nasıl olsa çalışmaya mahkum,nasıl olsa çalışıyorlar,bilmiyorlar ki milletin içi nasıl, işci gariban işde seside çıkmıyo,, kovulurum diye.. vurun semeri gitsin millete ALLAH yukarda görüyo bu milletin çok ahını alıyorsunuz , sonra kalkıp yok yeni bina v.s. atıp durun işciye ne karı var kardeşim ,, onu söleyin ...

Yaklaşık iki yıl önce hizmete başlayan Havaş-THY ortaklığındaki TGS'nin (Turkish Ground Services) aprondaki yeni binasını AirportHaber görüntüledi.
 

4 ay önce yapımı sona eren binanın son hali çalışma ortamı, ofisleri, dinlenme alanları ve eğitim sınıflarıyla oldukça ferah bir görüntü sergiliyor. Daha önceki binaya oranla oldukça büyütülen TGS'nin yeni binası, çalışanların rahatı düşünülerek yapılmış görüntüsü veriyor.
 
Her birimin çalışma ortamının geniş ve kullanılabilir olması iş verimliliğini artırması açısından da dikkat çeken unsurlardan.

TGS’nin göz dolduran yeni binası 550 metrekarelik alan kuruldu. 70 tane ofisin bulunduğu yeni yapımın tamamlanması yaklaşık 5 ay sürdü.
 
AirportHaber'e eşlik eden Harekat Koordinasyon Müdürü Osman Aktaş, 'binamız eskisine göre çok daha ferah ve kullanılır hale getirildi. Departmanlardaki arkadaşlarımız artık daha rahat çalışma ortamı buluyorlar. Ramp departmanı ve harekât kısmı TGS'nin en kritik noktaları. Özellikle harekât kısmındaki arkadaşlarımız ne kadar kritik bir noktada olduklarının bilinci ile hareket ediyorlar. Harekat departmanı uçakların denge, yükleme ve pilota sunulacak raporları hazırlayan ekipten oluşuyor. Bu birimdeki başarımız uçakların zamanında kalkmasındaki en büyük etkenlerden' dedi.


 
Harekat Müdürü Semih Özgen ise 'Ofislerimiz ve çalışma alanlarımızın yanı sıra dinlenme sahalarımız da gayet güzel oldu. Çalışan arkadaşlarımız bu durumdan son derece memnun' şeklinde konuştu.


 
Ramp Departmanı Müdürü Töresim Güler ise uçaklara verilen hizmette lider olduklarını, bunun karşılığını da uçakların kalkış oranlarındaki başarıyla aldıklarını belirtti. Güler, 'Bizim kontrolümüzdeki uçakların bu hafta kalkış oranı yüzde 98'i geçmiş durumda. Sadece bir uçak 5 dakikalık bir gecikme ile kalktı. Onun dışındaki tüm uçaklar zamanında kalkarak bizim de başarımızı adeta tescilliyor. Bizim hizmetimizin bitmesinin ardından rötar yapan uçakların bizimle kesinlikle alakası yok. O tamamen Atatürk Havalimanı'nın hava trafiği ile ilgili bir durum' şeklinde konuştu.
 
TGS binasında modern bir yemekhane de bulunuyor. Çalışanlar gün ışığı altında adeta modern bir restaurant havasında yemeklerini yiyorlar. Öte yandan TGS’nin yeni binasının önünde yapılan kafeteryada mesai saatlerine göre ücretsiz sabah kahvaltısı veriliyor. Bazı şirketlerde çay, kahve gibi içecekler ücretli dağıtılırken TGS’de bu tip içecekler ücretsiz olarak personele veriliyor.
 
İşte AirportHaber'in objektifinden TGS ve yeni binası:

YENİ TGS NEFES ALDIRIYOR