27 Eylül 2014, Cumartesi 11:38:12

TGS'DEN ÖZEL UÇAKLARA DA VIP HİZMET

Turkish Ground Services (TGS), faaliyette olduğu tüm istasyonlarda özel uçaklara da yer hizmeti vermeye başladı.
  • Tgs kalitesini herkez tadacak ha birde yabanci dil bilmiyen personel ben gormedim universite mezunu mimamar muhendis yabanci dil ogretmenligi bitiren arkadas var tgs handling ilke degildi lakin yeni bir devr acdi Turkiyede
  • Ne kadar bir baltaya sap olamamis adam varsa hepsi tgs'de. Bizde bunlari adam yerine koyuyoruz ona dua etsinler.. Hicsiniz.
  • TGS ile çalışan özel uçaklara allah kolaylık versin. Buşirket daha normal uçaklara hizmet veremiyor size nasıl özel hizmet verecek.
  • Bize her yer rize koçum ister siyah olur ister yeşil mavili boş boş konusmayinn işinize bakın
  • Siyah arac yasak diyen arkadas , varki arkamiz istedigimiz rengi kullaniyoruz itirazi olan gitsin sikayet etsin.cekememezlige gerek yok. Guvenlik ile ilgili cevap atan arkadas sizi ilgilendirmez aracin ozellikleri. Kirmizi koltuk yorumu atan arkadas sende git bi ogren bakalim nasil hizmet veriyoruz.calistimiz firmalara sor.Yakinda havasi temizlicez merak etmeyin.Yorumu atan cogu kisi disardan cekemeyenler sahislar.
  • Beyler büyük bir projeye imza attınız bütün yorum yapanların tamamı nasıl alkollü olur meyhanede aynı masadasınızda bizimi işletiyorsunuz birinizde az için bari bir kişi doğruları yazabilsin ayıp ayıp bikaçınız belliki tgsde çalışıyor yediğiniz yemeğe hiyanet etmeyin konuştuğunuzu da yazdığınızıda bilin mrk
  • THY ye hizmefte mükemmel olan TGS şimdi de VIP uçaklarında !!!!!
  • Birazda calisanlari dusunseler
  • Bizim sirket zaten her işi halletti vip kaldi. Iki ucaga bir adam yazilmayacak diyolar business jet ucagini yazip pesine anadolujet, tk ve germanwings yazarlar. Bas mudurede soyledigin zaman sayisal olarak harekatci fazla der. Para diyince ne parasi dışarıda bekleyen cok adam var diye de tehdit ediyorlar.
  • TGS VIP... heee hani su gercek emekci calisanlar butun gun apronda terden su olurken , LCD ekran basinda dizi izleyen arkadaslar, suslu kizlar, kirmizi koltuklar.. Dogru.. kolay gelsin.. birileri gorur belki.onlari birgun

Turkish Ground Services (TGS), faaliyette olduğu tüm istasyonlarda özel uçaklara da yer hizmeti vermeye başladı.

TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik, 120’den fazla havayoluna hizmet veren şirketin, 30’un üzerinde temsilci kuruluşun özel uçaklarına handling hizmeti sağladığını söyledi.

Özçelik, “Son yıllarda sayısı ciddi biçimde artan özel uçak sahiplerinden ve temsilci kuruluşlardan hizmet konusunda yoğun talep geldi. Biz de personel ve ekipman açısından gerekli yatırımlarımızı yapıp özel uçaklara da hizmet vermeye başladık.” dedi. Özel jetlerin yoğun olarak kullandığı istasyonlar arasında başta Milas-Bodrum, İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Atatürk, Antalya ve Dalaman havalimanlarının bulunduğunu ifade eden Özçelik, tüm istasyonlarda özel olarak tasarlanmış VIP araçların alındığını, son teknoloji ile donatılmış operasyon kontrol merkezleri ve iletişim ağlarının kurulduğunu böylece özel uçaklara hizmet sağlayabilecek tüm ekipman yatırımlarının yapıldığını ifade etti.

Personelin de bu iş için özel olarak eğitim aldığını belirten Özçelik, Business Jet servisinin asla hata kabul etmeyeceğini, bu nedenle özel uçaklara hizmet veren personeli de VIP hizmet konusunda ciddi bir eğitim sürecinden geçirdiklerini söyledi.

Dünyanın dört bir yanından müşterisi var

TGS’nin hizmet verdiği Türk özel uçaklarının dışında Azerbaycan, Rusya ve Kazakistan menşeili şirketler TGS’nin müşterileri arasında yer alıyor. Bunları; Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün ve Avrupa ülkeleri takip ediyor.

10. Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı İstanbul Airshow’da da bir stant açarak VIP Handling’in tanıtımını yapan TGS, 10 ayda 5 binden fazla özel uçağa hizmet verdi. Şirketin 2015 yılı hedefi bu sayıyı iki katına çıkarıp, pazardaki payını %40’ın üzerine taşımak olduğu ifade edildi.

TGS'DEN ÖZEL UÇAKLARA DA VIP HİZMET

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

dlm ~ 10 yıl önce
Tgs kalitesini herkez tadacak ha birde yabanci dil bilmiyen personel ben gormedim universite mezunu mimamar muhendis yabanci dil ogretmenligi bitiren arkadas var tgs handling ilke degildi lakin yeni bir devr acdi Turkiyede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma ~ 9 yıl önce
Çok komiksin Rizzeli kardeş... Hangisi ulan o Rizeli şef ve müdürlerin yabancı dili varmış da yaz bakalım.. Üfürme barii.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne kadar bir baltaya sap olamamis adam varsa hepsi tgs'de. Bizde bunlari adam yerine koyuyoruz ona dua etsinler.. Hicsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TGS ile çalışan özel uçaklara allah kolaylık versin. Buşirket daha normal uçaklara hizmet veremiyor size nasıl özel hizmet verecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senozz ~ 10 yıl önce
Bize her yer rize koçum ister siyah olur ister yeşil mavili boş boş konusmayinn işinize bakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Siyah arac yasak diyen arkadas , varki arkamiz istedigimiz rengi kullaniyoruz itirazi olan gitsin sikayet etsin.cekememezlige gerek yok. Guvenlik ile ilgili cevap atan arkadas sizi ilgilendirmez aracin ozellikleri. Kirmizi koltuk yorumu atan arkadas sende git bi ogren bakalim nasil hizmet veriyoruz.calistimiz firmalara sor.Yakinda havasi temizlicez merak etmeyin.Yorumu atan cogu kisi disardan cekemeyenler sahislar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkol ~ 10 yıl önce
Beyler büyük bir projeye imza attınız bütün yorum yapanların tamamı nasıl alkollü olur meyhanede aynı masadasınızda bizimi işletiyorsunuz birinizde az için bari bir kişi doğruları yazabilsin ayıp ayıp bikaçınız belliki tgsde çalışıyor yediğiniz yemeğe hiyanet etmeyin konuştuğunuzu da yazdığınızıda bilin mrk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY ye hizmefte mükemmel olan TGS şimdi de VIP uçaklarında !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birazda calisanlari dusunseler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizim sirket zaten her işi halletti vip kaldi. Iki ucaga bir adam yazilmayacak diyolar business jet ucagini yazip pesine anadolujet, tk ve germanwings yazarlar. Bas mudurede soyledigin zaman sayisal olarak harekatci fazla der. Para diyince ne parasi dışarıda bekleyen cok adam var diye de tehdit ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo1234 ~ 10 yıl önce
TGS VIP... heee hani su gercek emekci calisanlar butun gun apronda terden su olurken , LCD ekran basinda dizi izleyen arkadaslar, suslu kizlar, kirmizi koltuklar.. Dogru.. kolay gelsin.. birileri gorur belki.onlari birgun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000