16 Eylül 2010, Perşembe 10:47:04

TGS'DEN "MOLDAVIAN" ÇIKARMASI

Geçtiğimiz Temmuz ayında beş büyük havalimanının ardından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da faaliyete başlayan TGS Yer Hizmetleri A. Ş., bu havalimanındaki müşteri sayısını dörde çıkardı.
  • açıklarmısınız kelimesindeki mısınız ayrı yazılır. ama açıklamanızı istiyorum birleşik yazılır. sanırım okuma-yazmayı yeni öğreniyosunuz sayın misafir. sanırım bu konuda mutabakat sağlandı. şimdi bodrum balansı ile ankara uçağını kapatma olayını detaylı olarak anlatın biz de okuyalım.
  • Bu gidişle TGS nin ömrü kısadır.
  • "Açıklarmısınız" kelimesindeki "mısınız" ayrı yazılıyor. Önce bu konuda bir mutabakat sağlayalım. Oldu mu? Bkz. "mu" da ayrı; misal!
  • en üst düzeyde bunu açıklamanızı istiyorum. bodrum balansı ile ankara uçağını kapatmak ne demektir... savcılar göreve..
  • TGS CALISANLARINA COK TESEKKUR EDERIM GECMIS YILLARA GORE ROTARLAR DAHA AZA İNDİ HERSEY DERLI TOPLU OLDU BEN KADROLUYUM MANTIGI YOK EN AZINDAN GECMISTEKI PERSONEL GIBI KAFASNA GORE UCAK KAPATMADI TGS YATMIYO TK GIBI. TGS TER DOKEREK YOLCUSUNA GULER YUZLE DAVRANIP UCAKLARINI DUA EDEREK KAPATIYO ŞU UCAK GITSEDE CAY ICMEYE GITSEM MANTIGI YOK TK DAKI SORUMSUZLAR GIBI..HER SEY DAHA GUZEL OLACAK HIC ROTARSIZ UCAK KAPATILACAK GUNLER COK YAKINDA..HERKES ALDIGI UCRETIN HAKKINI VERSIN TGS DE CALISAN PERSONELLER GIBI..
  • bu olaylar tabiki güzel olumlu olaylar ama evvela TGS birincil görevi olan THY ucaklarını sorunsuz zamanında kapatsın sonra başka şirketlere hizmet versin kontuarda kart p lemeyı baska seferın yolcusunu baska sefere check ın yapmayı vızesız yolcu gondermeyı baska yolcuyu baska ucaga almayı bodrum balansıyla ankara ucagını kapatıp havada kaptana yenı degerler vermeyı bırakıp dogru duzgun iş yapsınlar THY ucaklarına sorunsuz kaptsınlar yeter
  • oooo esat efendi
  • gurur duyduk.başarıları herdaim olsun.Bizim şirketimiz sonuçta...
  • TGS YEDE YAKIŞAN BU İNŞALLAH ŞİRKETİMİZ DAHA İLERLERE GİDİCEK HERKESE BAŞARILAR.
Ağırlıklı olarak Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçaklarına yer hizmeti sağlayan TGS, Transavia, Cairo Avivation ve Nemsa’nın ardından dün Moldavian Havayolları’nı müşterileri arasına kattı.

Dünyanın önde gelen handling şirketlerinden TGS Yer Hizmetleri A. Ş., hizmet verdiği havayolu şirketi sayısını her geçen gün artırıyor. Beş büyük havalimanından sonra İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da 13 Temmuz’da faaliyete başlayan TGS, bu sürede müşteri sayısını dörde çıkardı. Transavia, Cairo Avivation ve Nemsa’nın ardından Moldavian Havayolları’na yer hizmeti sağlayan TGS, Sabiha Gökçen’e inen ilk uçağını törenle karşıladı. Uçuş ekibiyle, yolcularını çiçeklerle karşılarken, TGS çalışanları da yolculara lokum ikram etti. Uçağın havalimanında teker koyduğu dakikalarda, yeni müşterisini bir havacılık ritüeli olan su kemeriyle selamladı.

CEO, ilk operasyona 30 gazeteciyle geldi
Sabiha Gökçen’e ilk uçuşla gelen 72 yolcu arasındaki Moldavian Airlines’ın CEO’su Nikolas Petrov’a 30’a yakın Moldavyalı gazeteci de eşlik etti.

İlk uçuşu kalabalık bir ekip karşıladı
TGS’nin yeni müşterisi Moldavian Airlines’ı karşılayan ekip arasında TGS İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kartal Özçakır, SAW İstasyon Başmüdürü Metin Esat Erensoy, Yolcu Hizmetleri Koordinasyon Müdürü Atanur Baydar ve Genel Müdür Danışmanı Mustafa Karaman’ın yanısıra çok sayıda TGS çalışanı hazır bulundu.

TGS'DEN "MOLDAVIAN" ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
açıklarmısınız kelimesindeki mısınız ayrı yazılır. ama açıklamanızı istiyorum birleşik yazılır. sanırım okuma-yazmayı yeni öğreniyosunuz sayın misafir. sanırım bu konuda mutabakat sağlandı. şimdi bodrum balansı ile ankara uçağını kapatma olayını detaylı olarak anlatın biz de okuyalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu gidişle TGS nin ömrü kısadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Açıklarmısınız" kelimesindeki "mısınız" ayrı yazılıyor. Önce bu konuda bir mutabakat sağlayalım. Oldu mu? Bkz. "mu" da ayrı; misal!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
en üst düzeyde bunu açıklamanızı istiyorum. bodrum balansı ile ankara uçağını kapatmak ne demektir... savcılar göreve..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TGS CALISANLARINA COK TESEKKUR EDERIM GECMIS YILLARA GORE ROTARLAR DAHA AZA İNDİ HERSEY DERLI TOPLU OLDU BEN KADROLUYUM MANTIGI YOK EN AZINDAN GECMISTEKI PERSONEL GIBI KAFASNA GORE UCAK KAPATMADI TGS YATMIYO TK GIBI. TGS TER DOKEREK YOLCUSUNA GULER YUZLE DAVRANIP UCAKLARINI DUA EDEREK KAPATIYO ŞU UCAK GITSEDE CAY ICMEYE GITSEM MANTIGI YOK TK DAKI SORUMSUZLAR GIBI..HER SEY DAHA GUZEL OLACAK HIC ROTARSIZ UCAK KAPATILACAK GUNLER COK YAKINDA..HERKES ALDIGI UCRETIN HAKKINI VERSIN TGS DE CALISAN PERSONELLER GIBI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu olaylar tabiki güzel olumlu olaylar ama evvela TGS birincil görevi olan THY ucaklarını sorunsuz zamanında kapatsın sonra başka şirketlere hizmet versin kontuarda kart p lemeyı baska seferın yolcusunu baska sefere check ın yapmayı vızesız yolcu gondermeyı baska yolcuyu baska ucaga almayı bodrum balansıyla ankara ucagını kapatıp havada kaptana yenı degerler vermeyı bırakıp dogru duzgun iş yapsınlar THY ucaklarına sorunsuz kaptsınlar yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oooo esat efendi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gurur duyduk.başarıları herdaim olsun.Bizim şirketimiz sonuçta...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TGS YEDE YAKIŞAN BU İNŞALLAH ŞİRKETİMİZ DAHA İLERLERE GİDİCEK HERKESE BAŞARILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000