01 Şubat 2012, Çarşamba 17:21:19

TGS'DE BAGAJ KRİZİ BÜYÜYOR. YOLCULAR KAYIP BÜROSUNU BASTI

Atatürk Havalimanı’nda iptal edilen seferlerin ardından bu sefer de yolcular kayıp bagajlar nedeniyle çileden çıktı.
  • uçaklar kalmıyor yada iptal olmuyorki slot alıyor ondan bagaj gelmiyor bunu kimse anlamıyor uçağın içinde bagajlar yatıyor kayıp eşya çıldırıyor ee bu tgs nin harekat yolcu memurları sonradan geldi torpilli tayfası havacılık bilmezler havaş kökenliler uçak altında işçi işçi şöför onlarda olmasa isyan cıkartsalar otalık karışır zaten ulaştırma bakanı tıpış tıpış şutta bagaj atar
  • apronun kralı ya onlar. ne oldu pisti açamadılar. milyon dolarlık araçlar orda yattı. taşeron işçi çalıştıramadı. rusya kışın havaalanlarını kapatıyormu. romanya kapatıyormu. bırakın yaa. 1100 sefer iptal oldu. çoğu THY. gelsin kralınız bulsun bagajları. şu altı dedikleri yer koridor gibi yer. rüzgar esince orası fırtına oluyor. veee aşırı soğuklar veee karr. işçinin eli tutmuyor. bagajda bagaj. don gömlek bagajınızı kim napsiın. DHMİ önce pist temizlemeyi öğrensin. IBB olmasa 3 daha ucak inemezdi.
  • çaktırmadan siyasi eğilimlerinizle yazıyorsunuz. TGs aslanlar gibi mücadele vermeye devam ediyor. şu an olumsuz yazanlar egs 15 nci katta çocukları alınsın diye dil döküyorlar. bu işin tantuni ile felan ile ilgisi yok. TGSnin gelişi yan gelip yatanları rahatsız etti. 15 16 saat çalıştılar. bahaj unutulması yanlış lakin tgs yeni devraldı orayı. orda çalışanlarda THY den gelme. müşteri ofisi basmış. müşteri sanki laftan anlıyorda. kontuarda memura el hareketi yapan ve fuck diyen müşterilerden mi bahdesiyorsunuz. çocuk napsın kadın bide bunu diyen. sebebi de kendini ingiltere kraliçesi ve uçmayı burjuvazi zannetmesidir. tgs yi iyi günler bekliyor. siz klavye erkekleri biraz adamlık yapsanız bitecek dertler. 62 yaşında 3 ncü emekli olan gitsin
  • gördüm de tgs işçisi kadar nankörünü görmedim. kaç yıldır firmalarda çalışırım. tgs kadar pahalı kıyafet veren yok. kabanları şahane, pantolonlar şahane, her hava şartına uygun malzeme verilmiş. biraz ramp şefleri hanzo ama olsun. tgs de çalışıp da firmasını bu kadar kötüleyenlere yuh olsun. şirket kapansın 6500 kişi kapıdamı kalsın. malzemesini geç almış olan olabilir ama hiç alamayan yok. yalan söylemeyin. ben gittim büyük bedende olsa verdiler aldım. daha napacaklardı.
  • gelsin 1 saat thy uçaklarına hizmet versin çelebicik bakalım özverinin ''ö''sü kalıyormu aç susuz dayanabiliyorlarmı günde 2 uçağa bizde hizmet verip yemeğimizi yiyebilsek bizdende özveri fışkırır...
  • kış bıtıyor elbisemi alamadım botum gelmedı çizmem yok bu ne salata bunne turşu ...ya ınsanlık namına bır aprona gel halımızı gor ...aldığın paar helalmı...kaç kere aprona geldin.....sebeb arıyorsan bu şahıs işte Uğur AKSOY
  • THY GIBI 3 4 MILYAR ALIPDA CALISMIYORUZ YEMEGE CIKMADAN CALISIORUZ BIZ 1 GUNE 80 ARACA BAKIOUZ APRONDA CELEBI GIBI 2 3 KALMIORUZ TGS KISKANMAKDAN VAZGECELİM
  • çelebi hava servisi anlaşmalı bir uçağa bindim camdan izliyorum yüklemeyi o çocuklar nasıl öz verili çalışıyor bagajım zamanında geldi terminalde bagajımı teslim alırken oradaki çelebi çalışanlarının özverili çalışmasını tebrik ediyorum.42 yıllık tecrübe işte.
  • almasınlar mazlumların ahını cıkar aheste aheste dıycem ama.....tgs calısanlarıda mazlum fakat bısey eksık onlarda...azim, işine sarılma, ve işini sevme gibi...THY personelini cek sen aprondan yer ısletmeden AL SANA global yours...:)))
  • evet değerli okuyucular birçok yorumları okudum evet isabetli yazan arkadaşlarda var ama kendi düşüncesine göre atanlarda var gerçek olan şuki önce hak yemiyiceksin sonrada adil olucaksın amcamun,dayumun,teyzemun,halamun,dahasıda bakanlarumun,millet vekullerumun yandaşlarına konum aranıcağına 4 kişiyle 7 kişinin işini yaptırıyorsan çalışanın emeyinin karşılığını piyasadaki durumlarla kıyaslayıp birazcık vicdanen düşünüldüyü taktirde maddi mağduriyetler asgariye indirilirse işte ozaman aksaklıklar minumime edilir herker para için çalışıyor akkının yenmesi için değil.
Türk Hava Yolları Dış Hatlar Geliş katında bulunan “Kayıp Bagaj Bürosu” deyim yerindeyse yolcular tarafından istila edildi.

Bu sabah saat 9:30’da Afganistan’dan Türkiye’ye gelen üç yolcu, İç Hat seferleri iptal edildiği için Adana uçağına binemediklerini, otele gitmek için bagajlarını istediklerini fakat bagajlarını 6 saat boyunca TGS’den kimse ilgilenmediği için bulamadıklarını ifade etti.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Katı girişindeki Gümrük Muhafaza Müdürlüğü görevlileri, sabahtan bu yana 300’den fazla yolcudan kayıp bagaj işlemleri için kimlik ve pasaport aldıkların, her dakika kayıp bagaj için bir yolcunun gümrüklü sahaya giriş yaptığını da sözlerine ekledi.

Yaşanan olayın ardından AirportHaber, Turkish Ground Service’in Atatürk Havalimanı apronundaki “Şut Altı” adı verilen bagaj toplama sahasında çalışmaları inceledi.

TGS Şut Altı personellerinin yaptıkları açıklamada “İptal edilen uçaklardaki bagajlar nedeniyle çok zor dakikalar yaşadık. Çalışma saatlerimiz 15 – 16 saate çıktı. Bazı arkadaşlarımız uçağa loader yaklaştırmak için saatler harcıyor. Çünkü kar nedeniyle uçağa çarpma tehlikesi yaşıyoruz. Ve içerisi neredeyse ağzına kadar bagaj doldu” diye konuştu.

Bagaj toplama alanında yaşanan yoğunluk nedeniyle bazı bagajların kar altında brandayla kapatılarak dışarda bekletildiği de görüldü.











©AirportHaber.com ÖZEL

TGS'DE BAGAJ KRİZİ BÜYÜYOR. YOLCULAR KAYIP BÜROSUNU BASTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

bilende bilmeyende ~ 12 yıl önce
uçaklar kalmıyor yada iptal olmuyorki slot alıyor ondan bagaj gelmiyor bunu kimse anlamıyor uçağın içinde bagajlar yatıyor kayıp eşya çıldırıyor ee bu tgs nin harekat yolcu memurları sonradan geldi torpilli tayfası havacılık bilmezler havaş kökenliler uçak altında işçi işçi şöför onlarda olmasa isyan cıkartsalar otalık karışır zaten ulaştırma bakanı tıpış tıpış şutta bagaj atar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
apronun kralı ya onlar. ne oldu pisti açamadılar. milyon dolarlık araçlar orda yattı. taşeron işçi çalıştıramadı. rusya kışın havaalanlarını kapatıyormu. romanya kapatıyormu. bırakın yaa. 1100 sefer iptal oldu. çoğu THY. gelsin kralınız bulsun bagajları. şu altı dedikleri yer koridor gibi yer. rüzgar esince orası fırtına oluyor. veee aşırı soğuklar veee karr. işçinin eli tutmuyor. bagajda bagaj. don gömlek bagajınızı kim napsiın. DHMİ önce pist temizlemeyi öğrensin. IBB olmasa 3 daha ucak inemezdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çaktırmadan siyasi eğilimlerinizle yazıyorsunuz. TGs aslanlar gibi mücadele vermeye devam ediyor. şu an olumsuz yazanlar egs 15 nci katta çocukları alınsın diye dil döküyorlar. bu işin tantuni ile felan ile ilgisi yok. TGSnin gelişi yan gelip yatanları rahatsız etti. 15 16 saat çalıştılar. bahaj unutulması yanlış lakin tgs yeni devraldı orayı. orda çalışanlarda THY den gelme. müşteri ofisi basmış. müşteri sanki laftan anlıyorda. kontuarda memura el hareketi yapan ve fuck diyen müşterilerden mi bahdesiyorsunuz. çocuk napsın kadın bide bunu diyen. sebebi de kendini ingiltere kraliçesi ve uçmayı burjuvazi zannetmesidir. tgs yi iyi günler bekliyor. siz klavye erkekleri biraz adamlık yapsanız bitecek dertler. 62 yaşında 3 ncü emekli olan gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gördüm de tgs işçisi kadar nankörünü görmedim. kaç yıldır firmalarda çalışırım. tgs kadar pahalı kıyafet veren yok. kabanları şahane, pantolonlar şahane, her hava şartına uygun malzeme verilmiş. biraz ramp şefleri hanzo ama olsun. tgs de çalışıp da firmasını bu kadar kötüleyenlere yuh olsun. şirket kapansın 6500 kişi kapıdamı kalsın. malzemesini geç almış olan olabilir ama hiç alamayan yok. yalan söylemeyin. ben gittim büyük bedende olsa verdiler aldım. daha napacaklardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gelsin 1 saat thy uçaklarına hizmet versin çelebicik bakalım özverinin ''ö''sü kalıyormu aç susuz dayanabiliyorlarmı günde 2 uçağa bizde hizmet verip yemeğimizi yiyebilsek bizdende özveri fışkırır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kış bıtıyor elbisemi alamadım botum gelmedı çizmem yok bu ne salata bunne turşu ...ya ınsanlık namına bır aprona gel halımızı gor ...aldığın paar helalmı...kaç kere aprona geldin.....sebeb arıyorsan bu şahıs işte Uğur AKSOY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY GIBI 3 4 MILYAR ALIPDA CALISMIYORUZ YEMEGE CIKMADAN CALISIORUZ BIZ 1 GUNE 80 ARACA BAKIOUZ APRONDA CELEBI GIBI 2 3 KALMIORUZ TGS KISKANMAKDAN VAZGECELİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çelebi hava servisi anlaşmalı bir uçağa bindim camdan izliyorum yüklemeyi o çocuklar nasıl öz verili çalışıyor bagajım zamanında geldi terminalde bagajımı teslim alırken oradaki çelebi çalışanlarının özverili çalışmasını tebrik ediyorum.42 yıllık tecrübe işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
almasınlar mazlumların ahını cıkar aheste aheste dıycem ama.....tgs calısanlarıda mazlum fakat bısey eksık onlarda...azim, işine sarılma, ve işini sevme gibi...THY personelini cek sen aprondan yer ısletmeden AL SANA global yours...:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
evet değerli okuyucular birçok yorumları okudum evet isabetli yazan arkadaşlarda var ama kendi düşüncesine göre atanlarda var gerçek olan şuki önce hak yemiyiceksin sonrada adil olucaksın amcamun,dayumun,teyzemun,halamun,dahasıda bakanlarumun,millet vekullerumun yandaşlarına konum aranıcağına 4 kişiyle 7 kişinin işini yaptırıyorsan çalışanın emeyinin karşılığını piyasadaki durumlarla kıyaslayıp birazcık vicdanen düşünüldüyü taktirde maddi mağduriyetler asgariye indirilirse işte ozaman aksaklıklar minumime edilir herker para için çalışıyor akkının yenmesi için değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000