06 Haziran 2012, Çarşamba 17:10:25

TGS SERTİFİKASINI ALDI

Havalimanlarında engelli yolcuların rahat seyahat edebilmeleri amacıyla başlatılan “Engelsiz Havaalanı” projesinde sertifika alan ilk yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services (TGS) oldu.
  • Ayrıcalık mı? Kardeşim bizler diğer birimlerin günahı nedir ki anlayamadık. Pazarlama Müdürlüğü, personeline İngilizce Hoca tutuyor , her gün şirket arabasıyla aldırıp bıraktırıyor. Bütün ücretleri de şirket ödüyor. Genel Müdürüm, şirketimizde bu kadar iyi derecede yabancı dil bilgisi olan varken r neden Pazarlama Müdürlüğündekilere bu kadar ayrıcalıklı davranılıyor. O birime çok özel kişiler mi alınmış. O zaman diğer idari birimdekiler ve terminaldekilere de yabancı dil hocası tutulsun. Biz de bu şirketin personeliyiz valla. Sayın Başkanımız Hamdi Bey duysa ne der acaba ..
  • isimleri yazsana kardeşim anladık ayrıcalıklıda isimleri yaz
  • ne oldu ayrıcalıklı şefler,haberi olan beri gelsin
  • TGS ŞİRKETİ ZATEN BÜTÜNÜ İLE ENGELLİ BİR ŞİRKETTİR...SERTİFİKA ALSA NE OLUR SERTİFİKA ALMASA NE OLUR...
  • bu kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.keşke fotoğrafı, evrak takip memuruyla çekmeseydiniz, ya terminalde ya da bir özürlünün elinde çekseydiniz.fotoğraf makinesi mi ağır gidememdi mi, napıcaksın
  • Hayırlı olsun TGS'ye.Darısı bizim başımıza.Tabii yılda 3 çift maaşla,aldığımız maaş üzerinden sigorta da isteriz.Ha birde havayollarından alınan ödülleride paylaştırırlarsa TGS gibi tadından yenmez :)

Hizmet sağladığı yolcuları için engelleri kaldıran TGS, ayrıca hak kazandığı “Yeşil Havaalanı” sertifikasıyla da “çevre dostu yer hizmetleri kuruluşu” unvanı aldı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün (SHGM) başlattığı ve havalimanlarında engelli yolcuların seyahat işlemlerini rahatlıkla yapmasını amaçlayan  “Engelsiz Havaalanı” projesi çerçevesinde “engelsiz” unvanı alan ilk yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services (TGS) oldu. Türkiye’de ilk kez görme engelli yolcular için ‘Braille’ alfabesiyle yer hizmeti kılavuzu da hazırlayan şirket, yolcu hizmetlerinde görev yapan personeline işitme engelli yolcularla iletişim kurabilmesi amacıyla eğitim verdi.

Ocak 2012’de SHGM’ye başvuru yapan şirket, geçtiğimiz günlerde sertifika almaya hak kazandı. Ayrıca şirketin resmi web sitesi www.tgs.aero adresinde engelli yolculara hizmetin nasıl verildiği konusunda bilgi veren video da yer alıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı sertifika için pilot alan seçen TGS, hizmet verdiği diğer istasyonlarda da engelleri kaldırmak amacıyla SHGM’ye başvuru yaptı.

Tescilli ‘Çevre dostu’ TGS

Daha temiz bir çevre için SHGM’nin yürüttüğü bir başka proje olan “Green Airport” kapsamında gerekli kriterleri yerine getiren TGS, “Yeşil Kuruluş” unvanı almaya hak kazandı. Akümülatörden yağa, araç lastiklerinden floresan lambaya kadar kimyasal atıkların kontrollü imhası için gereken prosedürleri tamamlayan kuruluş, yine bu proje kapsamında filosuna dâhil ettiği elektrikli araçların sayısını artırmaya devam ediyor. Kimyasal atıklar konusunda da personeline eğitim veren ve binaların fiziki koşullarında iyileştirmeler yapan şirket, Antalya Havalimanı için aldığı “Yeşil havaalanı” sertifikasını İzmir ve Adana İstasyonlarında da almak için başvuru yapmaya hazırlanıyor.

TGS SERTİFİKASINI ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kıskandım Pazarlamayı ~ 12 yıl önce
Ayrıcalık mı? Kardeşim bizler diğer birimlerin günahı nedir ki anlayamadık. Pazarlama Müdürlüğü, personeline İngilizce Hoca tutuyor , her gün şirket arabasıyla aldırıp bıraktırıyor. Bütün ücretleri de şirket ödüyor. Genel Müdürüm, şirketimizde bu kadar iyi derecede yabancı dil bilgisi olan varken r neden Pazarlama Müdürlüğündekilere bu kadar ayrıcalıklı davranılıyor. O birime çok özel kişiler mi alınmış. O zaman diğer idari birimdekiler ve terminaldekilere de yabancı dil hocası tutulsun. Biz de bu şirketin personeliyiz valla. Sayın Başkanımız Hamdi Bey duysa ne der acaba ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayrıcalıklı sefler kim? ~ 12 yıl önce
isimleri yazsana kardeşim anladık ayrıcalıklıda isimleri yaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
ne oldu ayrıcalıklı şefler,haberi olan beri gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ENGELLİ TGS ~ 12 yıl önce
TGS ŞİRKETİ ZATEN BÜTÜNÜ İLE ENGELLİ BİR ŞİRKETTİR...SERTİFİKA ALSA NE OLUR SERTİFİKA ALMASA NE OLUR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 12 yıl önce
bu kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.keşke fotoğrafı, evrak takip memuruyla çekmeseydiniz, ya terminalde ya da bir özürlünün elinde çekseydiniz.fotoğraf makinesi mi ağır gidememdi mi, napıcaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun ~ 12 yıl önce
Hayırlı olsun TGS'ye.Darısı bizim başımıza.Tabii yılda 3 çift maaşla,aldığımız maaş üzerinden sigorta da isteriz.Ha birde havayollarından alınan ödülleride paylaştırırlarsa TGS gibi tadından yenmez :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000