02 Kasım 2015, Pazartesi 11:16:29

TGS personeli uçaktan düştü!

Atatürk Havalimanı'nda THY uçağına hizmet veren Turkish Ground Services (TGS) personeli bir kişi uçaktan düşerek yaralandı. Hastaneye kaldırılan D.D.'nin bileğinin kırıldığı öğrenildi.
  • ozellikle merdiveni kullanan arkadaslar lutfen yagmurlu bos gunlerde su merdiveni alanin koselerine kullanlamayn bir duvarina surtun ileri geri yapin biraz tecrube kazanin 20 dakikada merdiven mi yaklastirilir Allah askina bunu hep yapiyorsunuz afrikada bile 2 dakkakyi gecmez bu islem . istanbul trabzon istanbul ucagi
  • Tav güvenlik personelleri olarak Tgs deki arkdaşımıza geçmiş olsun dileriz.. inş biran önce iyileşir...
  • Çok geçmiş olsun, kayıpla sonuçlanmaması en büyük tesellimiz oldu. En kısa zamanda iyileşir aramıza dönersin.
  • Gecikme koduyla yazan zevat, senin yaran çok büyük demek ki o halde ki personele bile eleştiri yapıyorsun. Ne yaptı sana TGS personeli açıkça yazda bilelim madem.
  • GECIKME KODUNU KABINE YAZAN BI TGS PERSONELIDIR MUHTEMELEN.. YINE DE GECMIS OLSUN VE BU BUTUN HAREKATCILARA DERS OLSUN..
  • kazadır olur hemen kötü sözlere gerek yok. keşke olmasaydı ama olmuş işte.
  • Cok gecmis olsun :(
  • Sayın Uçak teknisyeni kapıyı açarmısınız dediklernde kapı açmak zorunuzamı gidyor ? Böyle kazalar oluyor demişsiniz. Tgs deki sorumlu personel teknisyenler eşliğinde açsın demişsiniz o sorumlu personellerde kanat mı var ? He ben düşmiyimde kim düşerse düşsün diyemi düşünüyosunuz ? Bende teknik personelim fakat sizinle aynı fikirde değilim. O insanlar ne zor şartlar altında çalışıyor farkında değilsiniz biliyorum. İş olsun diye konuşuyorsunuz işte.
  • ucuz atlatmış çok geçmiş olsun, tuna beken'in ölümünün nedeni hala bulunamadı değil mi ? bu çalışanlar hep böyle yakın ölüme ve yaralanmaya..
  • Allah şifa versin geçmiş olsun

Atatürk Havalimanı'nda THY uçağına hizmet veren Turkish Ground Services (TGS) personeli bir kişi uçaktan düşerek yaralandı. Hastaneye kaldırılan D.D.'nin bileğinin kırıldığı öğrenildi.

Bugün Bişkek-İstanbul seferini yaptıktan sonra Atatürk Havalimanı'na inen THY uçağında üzücü bir kaza meydana geldi. İstanbul'a inen uçağı bir sonraki sefere hazırlayan TGS personellerinden D.D., uçağın arka kapısından yere düştü. İlk müdahaleyi havalimanı sağlık ekipleri yaparken, ilk belirlemelere göre personelin bileği kırıldı.

Ambuslansla hastaneye kaldırıldığı öğrenilen D.D.'nin tedavi altına alındığı kaydedildi.

©AirportHaber

 

TGS personeli uçaktan düştü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

sayin tgs ~ 8 yıl önce
ozellikle merdiveni kullanan arkadaslar lutfen yagmurlu bos gunlerde su merdiveni alanin koselerine kullanlamayn bir duvarina surtun ileri geri yapin biraz tecrube kazanin 20 dakikada merdiven mi yaklastirilir Allah askina bunu hep yapiyorsunuz afrikada bile 2 dakkakyi gecmez bu islem . istanbul trabzon istanbul ucagi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav güvenlik ~ 8 yıl önce
Tav güvenlik personelleri olarak Tgs deki arkdaşımıza geçmiş olsun dileriz.. inş biran önce iyileşir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flying Chef ~ 8 yıl önce
Çok geçmiş olsun, kayıpla sonuçlanmaması en büyük tesellimiz oldu. En kısa zamanda iyileşir aramıza dönersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
Gecikme koduyla yazan zevat, senin yaran çok büyük demek ki o halde ki personele bile eleştiri yapıyorsun. Ne yaptı sana TGS personeli açıkça yazda bilelim madem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GECIKME ~ 8 yıl önce
GECIKME KODUNU KABINE YAZAN BI TGS PERSONELIDIR MUHTEMELEN.. YINE DE GECMIS OLSUN VE BU BUTUN HAREKATCILARA DERS OLSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hrkt ~ 8 yıl önce
Harekat Personeli olduğunu nerden çıkardınız peki ? Olaya vakıf olmadan ..
TGS ~ 8 yıl önce
Siz de muhtemelen uçağın ground time'ından, kaçta kapı açtığından, ne kadar hızlı hareket edilmesi gerektiğinden bihaber bir kabin personelisiniz. Bunun yanısıra müneccimlik de var sanırım, harekat memuru dediğinize göre. Geçmiş olsun emekçi arkadaşım.
geçmiş olsun. ~ 8 yıl önce
kazadır olur hemen kötü sözlere gerek yok. keşke olmasaydı ama olmuş işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selda ~ 8 yıl önce
Cok gecmis olsun :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 8 yıl önce
Sayın Uçak teknisyeni kapıyı açarmısınız dediklernde kapı açmak zorunuzamı gidyor ? Böyle kazalar oluyor demişsiniz. Tgs deki sorumlu personel teknisyenler eşliğinde açsın demişsiniz o sorumlu personellerde kanat mı var ? He ben düşmiyimde kim düşerse düşsün diyemi düşünüyosunuz ? Bende teknik personelim fakat sizinle aynı fikirde değilim. O insanlar ne zor şartlar altında çalışıyor farkında değilsiniz biliyorum. İş olsun diye konuşuyorsunuz işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucuz ~ 8 yıl önce
ucuz atlatmış çok geçmiş olsun, tuna beken'in ölümünün nedeni hala bulunamadı değil mi ? bu çalışanlar hep böyle yakın ölüme ve yaralanmaya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan ~ 8 yıl önce
Allah şifa versin geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000