17 Eylül 2014, Çarşamba 09:52:36

ONUR AIR'DEN FLAŞ KARAR!

Fransa, Almanya, Hollanda ve Avusturya’ya tarifeli seferler yapacağını açıklayarak sürpriz yapan Onur Havayolları, sürprizlerine bir yenisini daha ekledi.
  • Ekip planlayamamaaa yanında iltifat kalır.her gün programmı değişir.bi tebliğ yaparlar 5 dakika sonra ararlar degistirirler naptıkları belli değil!!!!rapor etsek nolucakkkk hep aynı ordakilerim degismesi lazım!
  • Planlamaya artık bu işi yapabilecek kapasitedeki birileri gelsin. Biz rapor yazmaktan yorulduk ama hiç bir şey olmadığı açık nasıl bir müdürleri varsa biz yaptıkları yanlışları rapor ettikçe tebrik ediyor sanırım
  • Çok haklısın biz bu ekip planlamayla Mars'a 4 bacak yapıp üstüne 3 saat bekleyip ayt ye Pass gideriz
  • BİZ BU EKİP PLANLAMAYLA MARS'A BİLE GİDERİZ...
  • o zaman gitmediğiniz yer hakkında hem kendiniz hemde havayolu firmaları adına lütfen yorum yapmayın...bırakınız yorumumuzu işin muhattabı bir havayolu cevaplasın..yok siz bir havayolu firmasının bu konuya cevap verebilecek yetkiye sahip biriyseniz,saygı duyarım o zaman isim belirtiniz...ancak kanaatimce , olayın bütünü görmektense sadece 2 den sonra gelen 2 yi görebilen biraz önyargılı birisiniz..elbette bu düşünce özgürlüğünüzü kısıtlamaz ...ancak kısmi hak tanınır...diğer taraftan eğer siz uçucu ekipten biriyseniz sanırım şuan işsinizdir ...oda istasyon fantaziniz olduğundandır...saygılar sunarım
  • Biz şirket olarak , (IM-CA TRAVEL) Onur air e olmayan bir havalimanı için değil ,bitmiş dhmi rakamlarıylada her geçen ay yolcu sayısı artmış ve şuanda thy nin 305 tl den yok sattığı ŞIRNAK seferi için teklif götürdük.. Bizlere bin dereden su getirip maliyet gerekçesiyle olmaz dediler..Şirketimizin Genel Müdürü bir İŞ ORTAKLIĞI PROJESİ ile her türlü rizikoyu paylaşarak sunduğu halde cesaret edemediler...mesafe-maliyet gerekçeleri şuan yaptıkları başvuru ile ciddiyetini kaybetmiştir...çünkü or-gi maliyet-menzil olarak daha az olsada ŞIRNAK ta hazır bir potansiyel var..ve şuan hal-i hazırda thy yetmiyor.. Aynı Teklifi BORAJET ede sunduğumuz halde onlarda filo yenilenmesi nedeniyle girişemediler.. BURADAN İLGİLİHAVAYOLU FİRMALARINA SESLENİYORUM.... BU MEYDANDA BÜYÜK BİR PASTA VAR ..VE BİZ BUNU BÖLGENİN 11 YILLIK ŞİRKETİ OLARAK İŞBİRLİĞİ İLE KAZANCA ÇEVİRMEYİ İSTİYORUZ... Yürekli Cesaretli ve İşbirliği yapmak isteyen tüm Havayolu Firmalarına Duyurumuzdur.
  • Gun in en guzel haberi.onur sir in yasamasi ve yasatilmasi icin Ben ve ailem taniklarimiz ve Sahibi oldugumuz iki acents gonullu olarak calisacagiz.hayirli olsun .
  • Onur Air hayatının hatasını KKTC de CAS şirketine geçmekle yapmış zaten.
  • DEĞERLİ ONUR AİR YÖNETİCİLERİ,ALMANYA HOLLANDA VE AVUSTURYA GÜZELDE POTANSİYELİ VE ATATÜRK HAVA LİMANINA YADA SAW'A TK'DAN BASKA UCUS OLMAYAN BRUKSEL PLANLAMANIZDA NEDEN YOK ÖĞRENMEK İSTERİM.İSTEDİĞİNİZ TARİFEDE FAZLASIYLA YOLCU ALMA POTANSİYELİNİZ VARKEN PLANLAMAMANIZ İLGİNC.TK MI? TAŞ KOYUYOR BİLEMEDİM.EĞER ÖĞLEYSE BİZ BELCİKADA OTURANLAR GEREKEN CEVABI VERİRİZ SAYGILARIMLA...
  • ONURAIR Artık satlık değil mi? İyi bir müşteri varda...

Fransa, Almanya, Hollanda ve Avusturya’ya tarifeli seferler yapacağını açıklayarak sürpriz yapan Onur Havayolları, sürprizlerine bir yenisini daha ekledi. Onur Havayolları henüz açılmamış bir havalimanına uçan ilk havayolu şirketi olmak için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne başvurdu.

Onur Havayolları’ndan Ordu-Giresun Havalimanı için sürpriz bir girişimde bulundu. Şirketin Genel Müdürü Teoman Tosun, Ordu-Giresun Havalimanı’na uçan ilk havayolu şirketi olmak için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne müracaat ettiklerini açıkladı.

Yapımına hızla devam edilen ve Türkiye’de deniz dolgusu yapılarak inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı’nın bölgenin kalkınmasına önemli katkıda bulunacağını ve yolcu potansiyelinin yüksek olduğunu söyleyen Teoman Tosun, “Karadeniz’in önemli iki şehrine hizmet verecek olan Ordu-Giresun Havalimanı’nı çok önemsiyoruz. Bu yüzden Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne başvurarak uçmak için izin istedik. Şimdiden Ordu-Giresun Havalimanı’na uçmak için heyecanlanıyoruz” dedi. Ordu-Giresun Havalimanı’nın önümüzdeki yıl açılması bekleniyor.

Fransa, Almanya, Hollanda ve Avusturya’ya da tarifeli seferler yapacağını açıklayan Onur Havayolları yeni uçuş noktaları için de çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan yer hizmeti şirketlerinden TGS de Ordu-Giresun Havalimanı’nda hizmet vermek için girişimlerini sürdürüyor.

©Airporthaber.com

ONUR AIR'DEN FLAŞ KARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

ekip planlayamama ~ 9 yıl önce
Ekip planlayamamaaa yanında iltifat kalır.her gün programmı değişir.bi tebliğ yaparlar 5 dakika sonra ararlar degistirirler naptıkları belli değil!!!!rapor etsek nolucakkkk hep aynı ordakilerim degismesi lazım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip planlayamama ~ 10 yıl önce
Planlamaya artık bu işi yapabilecek kapasitedeki birileri gelsin. Biz rapor yazmaktan yorulduk ama hiç bir şey olmadığı açık nasıl bir müdürleri varsa biz yaptıkları yanlışları rapor ettikçe tebrik ediyor sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip planlayamama ~ 10 yıl önce
Çok haklısın biz bu ekip planlamayla Mars'a 4 bacak yapıp üstüne 3 saat bekleyip ayt ye Pass gideriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜZEL HABER ~ 10 yıl önce
BİZ BU EKİP PLANLAMAYLA MARS'A BİLE GİDERİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEVAP ... ~ 10 yıl önce
o zaman gitmediğiniz yer hakkında hem kendiniz hemde havayolu firmaları adına lütfen yorum yapmayın...bırakınız yorumumuzu işin muhattabı bir havayolu cevaplasın..yok siz bir havayolu firmasının bu konuya cevap verebilecek yetkiye sahip biriyseniz,saygı duyarım o zaman isim belirtiniz...ancak kanaatimce , olayın bütünü görmektense sadece 2 den sonra gelen 2 yi görebilen biraz önyargılı birisiniz..elbette bu düşünce özgürlüğünüzü kısıtlamaz ...ancak kısmi hak tanınır...diğer taraftan eğer siz uçucu ekipten biriyseniz sanırım şuan işsinizdir ...oda istasyon fantaziniz olduğundandır...saygılar sunarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ONURAİR TEESSÜFLE ~ 10 yıl önce
Biz şirket olarak , (IM-CA TRAVEL) Onur air e olmayan bir havalimanı için değil ,bitmiş dhmi rakamlarıylada her geçen ay yolcu sayısı artmış ve şuanda thy nin 305 tl den yok sattığı ŞIRNAK seferi için teklif götürdük.. Bizlere bin dereden su getirip maliyet gerekçesiyle olmaz dediler..Şirketimizin Genel Müdürü bir İŞ ORTAKLIĞI PROJESİ ile her türlü rizikoyu paylaşarak sunduğu halde cesaret edemediler...mesafe-maliyet gerekçeleri şuan yaptıkları başvuru ile ciddiyetini kaybetmiştir...çünkü or-gi maliyet-menzil olarak daha az olsada ŞIRNAK ta hazır bir potansiyel var..ve şuan hal-i hazırda thy yetmiyor.. Aynı Teklifi BORAJET ede sunduğumuz halde onlarda filo yenilenmesi nedeniyle girişemediler.. BURADAN İLGİLİHAVAYOLU FİRMALARINA SESLENİYORUM.... BU MEYDANDA BÜYÜK BİR PASTA VAR ..VE BİZ BUNU BÖLGENİN 11 YILLIK ŞİRKETİ OLARAK İŞBİRLİĞİ İLE KAZANCA ÇEVİRMEYİ İSTİYORUZ... Yürekli Cesaretli ve İşbirliği yapmak isteyen tüm Havayolu Firmalarına Duyurumuzdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
her tur_? ~ 10 yıl önce
her türlü rizikoyu nasıl paylaştınız merak ettim. canlı kalkan mı oluyorsunuz uçaklara iniş kalkışta? neden oraya uçmaya yanaşmadıkları çok açık değil mi sizce de? thy'den başka bir firmanın uçuş yapacağını zannetmiyorum. konuyla alakasız bir yorum sizinkisi. szf ve tzx'e mahkum karadeniz şeridinde bu iki meydandan da rol çalacağı kuvvetle muhtemel bir meydan orgi. havayollarının iştahının kabarması çok normal, en azından onlar da biliyor ki ekipler de programda istasyonun adını görünce imtina etmeyecek, tedirgin olmayacaklar.
CEVAP.. ~ 10 yıl önce
Sayın yorumcu arkadaşımız..1-uçakların iniş kalkışında herhangi bir sorun yoktur.ne güvenlik nede diğer açılardan..öyle bir durum olsa thy diğer şirketlerin tümünden hem marka hemde filo değeri olarak daha yüksek olduğundan yapmaz.2-sanırım siz hala doğuyu veya şırnakı savaş bölgesi olarak görüyorsunuz..medyada gördüklerinizden yola çıkarak yaşananları bir uçağın kalkış inişine bağlamanız hiçbir şekilde ne şırnağı nede alanı görmediğinizin kanıtı 2-geriye özel havayollarının kar marjı korkusu kalıyorki bunuda garanti ettik.3-pegasus havayolları 4 ay boyunca hemde kış sezonunda yüzde 89 luk dolulukla uçtu.ancak yeni açtıkları dış hatlardan dolayı filo yetersizliğinden çekilmek zorunda kaldı 4-eğer bir ekip istasyonun adına bakarak uçacaksa o zaman thy ukrayna ıraka halen nasıl uçmaktadır .... ??? umarım yeterince bilgilenmişsinizdir !!
cevapa cevap ~ 10 yıl önce
1- şırnağı gördüğümü iddia eden bir beyanım olmadı. 2- 2'den sonra 3 gelir. 3- ukrayna'nın savaş bölgesinde hava sahası kapanmıştır ve kimse uçmamaktadır. ayrıca ırak'a uçan ekiplerin gönül rahatlığıyla uçtuğunu sanmanız bir enteresan. 4- asıl enteresan olan gelmeyene gönül koymanız. adamlar gelmiyor, demek ki bölgenin stabil olmadığını düşünen tek kişi ben değilim. 5- bilgilendirici bir cevabınız yok, bu sebeple bilgilenmedim. 6- saygılarımla.
CEVAP ~ 10 yıl önce
o zaman gitmediğiniz yer hakkında hem kendiniz hemde havayolu firmaları adına lütfen yorum yapmayın...bırakınız yorumumuzu işin muhattabı bir havayolu cevaplasın..yok siz bir havayolu firmasının bu konuya cevap verebilecek yetkiye sahip biriyseniz,saygı duyarım o zaman isim belirtiniz...ancak kanaatimce , olayın bütünü görmektense sadece 2 den sonra gelen 2 yi görebilen biraz önyargılı birisiniz..elbette bu düşünce özgürlüğünüzü kısıtlamaz ...ancak kısmi hak tanınır...diğer taraftan eğer siz uçucu ekipten biriyseniz sanırım şuan işsinizdir ...oda istasyon fantaziniz olduğundandır...saygılar sunarım
dogru karar ~ 10 yıl önce
Gun in en guzel haberi.onur sir in yasamasi ve yasatilmasi icin Ben ve ailem taniklarimiz ve Sahibi oldugumuz iki acents gonullu olarak calisacagiz.hayirli olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hata ~ 10 yıl önce
Onur Air hayatının hatasını KKTC de CAS şirketine geçmekle yapmış zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRUKSEL ~ 10 yıl önce
DEĞERLİ ONUR AİR YÖNETİCİLERİ,ALMANYA HOLLANDA VE AVUSTURYA GÜZELDE POTANSİYELİ VE ATATÜRK HAVA LİMANINA YADA SAW'A TK'DAN BASKA UCUS OLMAYAN BRUKSEL PLANLAMANIZDA NEDEN YOK ÖĞRENMEK İSTERİM.İSTEDİĞİNİZ TARİFEDE FAZLASIYLA YOLCU ALMA POTANSİYELİNİZ VARKEN PLANLAMAMANIZ İLGİNC.TK MI? TAŞ KOYUYOR BİLEMEDİM.EĞER ÖĞLEYSE BİZ BELCİKADA OTURANLAR GEREKEN CEVABI VERİRİZ SAYGILARIMLA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satlık ~ 10 yıl önce
ONURAIR Artık satlık değil mi? İyi bir müşteri varda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000