29 Mayıs 2014, Perşembe 13:50:02

HAVA İŞ TGS'Yİ YERDEN YERE VURDU

Hava İş Sendikası, TGS'de çalışanlara yönelik sendika baskısına ilişkin sert bir açıklama yayınladı.
  • Ah be paşam bu kadar rizeli olduğunu belli etme ya sefsin ya müdürsun yada bunlara aday birisin,uçak altında günde en az 10 ton yükle görelim dıbırın yetiyormu :)
  • Selm bende tgs antalya istasyonu nda calisiyorum inanin evin yolu nu unutuk sabah bes aksam bes aksam bes gece uc aksam dokuz sabah sekiz gece 12 ki guduz oniki gunduz oniki gece oniki busekilde calisiyoruz makina gibi makina ariza yapinca teknigi yapiyor ama biz iki gun rapor alinca veya takviye ye gelmince tutana yiyoruz nerde adalet is kanunu
  • Arkadaşlar sendika olayı seçenektir. İsteyen istediğine üye olur. Utanmadan bir de Sami Cebeyiye laf atmayın kimseyi zorladığı falan yok. Gören de sanacak ki zorla tc kimlik numaranı şifreni alıyor üye yapıyor buralarda reklam yapacağına verme şifreni istediğin sendikaya üye ol.
  • eski den atatürk havalimanında tgs de çalışıp ayrılmış biri olarak yazıyorum.. ben tgs de üç sene çalıştım kendi isteğimle ayrıldım .tgs de 3 sende gördüklerimi yazayım.tgs de işçi haklarını yoksayan en başta içinizdeki müdürler ..şefler.. yönetiici koltuk yalakacıları onlar.. kaç defa şahit oldum gördüm tgs aprondaki müdürler şefler yalakalar raporlu oldukları halde o alınteriyle çalışan emekçi insanları zorla - baskıyla korkutarak uçak altı dediğimiz bagaş taşıma işine gönderdiler.değerli eski çalışma arkadaşlarım sizler benim gözümde allah rahmet eylesin somada şehit olan kardeşlerimize.. onların sayesinde yeni yeni düzenlemer geldi sizlerede ağır sanayi çalışanı muamelesi yapmak zorundalar apronda çalışan kardeşlerimin %4o belinden rahatsızlanıyor bunu iyi gören bilen yalaka şefler müdürler..sizin alın terinizi yok sayıyor.. şimdi dışarda gördüğüm kadarıyla değişen hiç bişi yok.sadece şunu diyebilirim kendinizi o yalakalara ezdirmeyin..siz o yalakalrın kölesi değilsiniz .sevgiler
  • Biz şirketimiz TGS den çok memnunuz Allah daha iyi yapar inşallah.bu devirde böyle bir iş bulmak çok zor.allahıma şükürler olsun iyiki de TGS çalışanıyım Bayram bey işini bilir ..!
  • ulan üç kurus maaşla ugrastıgımız seylere bak
  • Saygı değer hava-iş sendikası partizani arkadaşlar.Hava işe üye olan personeli tgs isim isim şikayet edip işlerinden eden sizler degilmiydi niz. Ne oldu da degiştin8z o masunlarin hakkını niye aaramadınız.
  • beyler gaza gelmeyin bunlar işbirlikci...
  • Tgs saw istasyonundan hava ise üye olan varmı varsa kaç kişi
  • Baskı yaparak işçi sömürgeligi yapıyorlar. Bırakın emekçiler istediği sendikaya üye olsunlar.Tgs de müdürler bile sendika üyesi olmuş. Suç işleyip sendikal özgürlüğü almak kimsenin hakkı değildir.

Hava İş Sendikası, TGS'de çalışanlara yönelik sendika baskısına ilişkin sert bir açıklama yayınladı.

TGS'de çalışanlarına, iradelerinin dışında yönetimin istediği bir sendikaya üye olmakla ilgili baskı yapıldığını bildiren Hava İş, TGS'yi sert bir dille eleştirdi.

İşte Hava İş'ten yapılan o açıklama:

Hava-İş Yönetim Kurulu olarak, güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, Turkish Ground Services’te (TGS) çalışan işçilerin, işveren tarafından baskıyla, özgür iradeleri hiçe sayılarak Hak-İş bünyesinde bulunan, Öz Taşıma-İş Sendikası’na üye yapılmaya çalışıldığı tarafımızca bilinmektedir.

TGS’de yıllardır sendikasız çalışan, sendikalaşmaları halinde işten atılmakla tehdit edilen işçilerin alelacele işverenin seçtiği bir sendikaya üye yapılması, sendika seçme özgürlüğüne açıkça müdahaledir. Burada işveren işçileri sendikalı köle yapmak eğilimindedir. Bu oyunu bozmak yine siz değerli TGS çalışanlarının elindedir. Tamamen işçiden yana olan Hava-İş Sendikası, örgütlenmek için en doğru adresinizdir.

Biz Hava-İş Sendikası olarak, son bir ay içinde, sendikasız işçiler üzerinden oynanan çirkin oyunları ibretle izlemekte, bu oyunların işçiler açısından doğuracağı olumsuz sonuçların farkındayız. TGS yönetimini bu tutumundan ötürü kınamaktayız.

Hava-İş Sendikası, TGS’de çalışan 8000’den fazla çalışana kapılarına sonuna kadar açmaktadır. Havacılık iş kolunun sendikal örgütlenmesi olarak, TGS çalışanlarını kendi bünyesine davet etmektedir. Değerli TGS çalışanları, size yapılan baskıları kayıt altına almaya gayret edin, size yapılan bu baskılar kanun nazarında suçtur ve bu hususta tam desteğiyle Hava-İş yanınızdadır.

HAVA-İŞ’E ÜYE OLUN, GÜÇLÜ BİR AİLEYE SAHİP OLUN!...

HAVA İŞ TGS'Yİ YERDEN YERE VURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

helal olsuna !! ~ 9 yıl önce
Ah be paşam bu kadar rizeli olduğunu belli etme ya sefsin ya müdürsun yada bunlara aday birisin,uçak altında günde en az 10 ton yükle görelim dıbırın yetiyormu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 9 yıl önce
Selm bende tgs antalya istasyonu nda calisiyorum inanin evin yolu nu unutuk sabah bes aksam bes aksam bes gece uc aksam dokuz sabah sekiz gece 12 ki guduz oniki gunduz oniki gece oniki busekilde calisiyoruz makina gibi makina ariza yapinca teknigi yapiyor ama biz iki gun rapor alinca veya takviye ye gelmince tutana yiyoruz nerde adalet is kanunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar sendika olayı seçenektir. İsteyen istediğine üye olur. Utanmadan bir de Sami Cebeyiye laf atmayın kimseyi zorladığı falan yok. Gören de sanacak ki zorla tc kimlik numaranı şifreni alıyor üye yapıyor buralarda reklam yapacağına verme şifreni istediğin sendikaya üye ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski cii ~ 10 yıl önce
eski den atatürk havalimanında tgs de çalışıp ayrılmış biri olarak yazıyorum.. ben tgs de üç sene çalıştım kendi isteğimle ayrıldım .tgs de 3 sende gördüklerimi yazayım.tgs de işçi haklarını yoksayan en başta içinizdeki müdürler ..şefler.. yönetiici koltuk yalakacıları onlar.. kaç defa şahit oldum gördüm tgs aprondaki müdürler şefler yalakalar raporlu oldukları halde o alınteriyle çalışan emekçi insanları zorla - baskıyla korkutarak uçak altı dediğimiz bagaş taşıma işine gönderdiler.değerli eski çalışma arkadaşlarım sizler benim gözümde allah rahmet eylesin somada şehit olan kardeşlerimize.. onların sayesinde yeni yeni düzenlemer geldi sizlerede ağır sanayi çalışanı muamelesi yapmak zorundalar apronda çalışan kardeşlerimin %4o belinden rahatsızlanıyor bunu iyi gören bilen yalaka şefler müdürler..sizin alın terinizi yok sayıyor.. şimdi dışarda gördüğüm kadarıyla değişen hiç bişi yok.sadece şunu diyebilirim kendinizi o yalakalara ezdirmeyin..siz o yalakalrın kölesi değilsiniz .sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun ~ 10 yıl önce
Biz şirketimiz TGS den çok memnunuz Allah daha iyi yapar inşallah.bu devirde böyle bir iş bulmak çok zor.allahıma şükürler olsun iyiki de TGS çalışanıyım Bayram bey işini bilir ..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıppp ~ 10 yıl önce
ulan üç kurus maaşla ugrastıgımız seylere bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saygı değer hava-iş sendikası partizani arkadaşlar.Hava işe üye olan personeli tgs isim isim şikayet edip işlerinden eden sizler degilmiydi niz. Ne oldu da degiştin8z o masunlarin hakkını niye aaramadınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava şiş ~ 10 yıl önce
beyler gaza gelmeyin bunlar işbirlikci...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tgs saw istasyonundan hava ise üye olan varmı varsa kaç kişi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Baskı yaparak işçi sömürgeligi yapıyorlar. Bırakın emekçiler istediği sendikaya üye olsunlar.Tgs de müdürler bile sendika üyesi olmuş. Suç işleyip sendikal özgürlüğü almak kimsenin hakkı değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000