13 Ağustos 2012, Pazartesi 12:15:55

APRONDA YUMRUKLAR KONUŞTU!

TGS’de çalışan harekat memuru, itfaieye ekiplerinin istediği evraka imza atmayınca Atatürk Havalimanı apronunda meydan dayağı yedi. İşte ayrıntılar...
  • olayı bılmıyorum ama %100 tgs harekatcıları sucludur bı tek onlarda ınsanları kucuk görme kendı bılmıs edası var nede olsa rizelıler hav. satın almısdırlar tgs harekatcıların bır cogu ısı bılmıyo...
  • ama olay nerde olmuş? AHL'demi,JFK'damı? Anlamadım! Yoksa FRA,MUC,BCN,MOW VS.... Vay anasını bir türlü çözemedim olay nerde olmuş? Hayret iyiki Türkiye de değil olay,yoksa çok kötü olurdu! ya beyler siz hangi çağdasınız?Siz hala eşşek çağında kalmışsınız haberiniz yok.Yazık,yazık,yazık....................................................................................................yazık.
  • Tk harekatçısı yan gelip yatma yeri değil, arabadan uçak altına gelip camdan birşey varmı diye sorup gidiyordunuz ???ne öğrettin sen bana ??hakkın makkın yok haydi b kapısına.
  • ARKADAŞLAR BEN KAVGANIN BİR KISMINI GÖRDÜM.BEN YOLCU OLARAK SALONDA BEKLİYORDUM.KİM BAŞLATTI BİLMEM AMA,YALNIZCA TEK İTFAİYE MEMURU İLE İKİ KİŞİ KAVGA EDİYORDU.YANİ EKİP DEĞİL TEK KİŞİYDİ ADAMCAĞAZ. Karşısındada hareket memuru ve teknisyen vardı.Ama işin doğrusu ikisinede yetiyordu..
  • Harekacligi ananin karnindami ogrendinde thy harekatcilariyla mucadele ettin. Herkimsen ve benden zerre bisey ogrendiysen hakkim sana helal degildir bilesin.
  • hepiniz adamsınız
  • TGS Harekat memuru Gökhan Gürhayta ise iyi olmuş derim. Ellerine sağlık derim. Kendini bilmezlere ders olsun derim...
  • walla iyi olmuş, zira tgs'nin birçok çalışanı apronun kralı benim edasıyla dolandığı için bir meydan dayağını hakediyordu. aferin itfaiye çalışanlarına...
  • tüm meydanlarda limanlarda yaşanan ve yaşanması an meselesi olan olayın dışa vurumudur. dhmi yönetiminin personelinin haklarını savunmaktan ne kadar aciz olduğunun, bazı yöneticilerin diğer özel şirketlere bel bağlamasıyla kendi personelini satmasının göstergesi bu noktada yapılması gereken personelin diğer şirketlerle polemiğe bile girmesini engelleyici düzenlemeyi yapmalılardır fakat yönetim bunu yaptığı takdirde şirketlerde elde edeceği randı es geçemediği için bu sorunların ardı arkası kesilmez.
  • tamam anladık olay her yönü ile iki taraf için de çirkin ve kabul edilemez zaman zaman oluyor böyle olaylar geçmişte de vardı her neyse büyütmenin anlamı yok ancak benden yeni tgs li arkadaşlara bir abi nasihati bir tavsiye 2.5 senede harekatçı olunmaz bunu sakın unutmayın bir abimiz vardı söylemişti 5 senede işi öğrenirsin tecrübe kazanırsın 5 sene sonra işi öğrenirsin ve uygularsın kalan senelerde tecrübelerini paylaşırsın sonra kalan 5 senede de işten atılmayım diye uğraşırsın bu anlamda daha yolun çok başındasınız tecrübe zamanla vakidir zaman da sizin iradenize göre çalışmaz hepinize iyi çalışmalar dilerim

Devlet Hava Meydanları İşletmesi ile apronun en kalabalık şirketi TGS ekipleri arasında zaman zaman yaşanan gerginlikler bu kez kavgaya dönüştü.

Dün akşam saatlerinde DHMİ’ye bağlı itfaiyede görevli Y.Y ve Y.S.A, TGS çalışanına apronun ortasında meydan dayağı attı. İlginç olay şöyle gelişti: Sefere hazırlanan THY’ye ait bir uçağa yakıt konulması sırasında güvenlik açısından orada bulunmak üzere dispeçer tarafından itfaiye ekipleri çağırıldı.

Uçağın yakıt alımı tamamlandıktan sonra itfaiye ekipleri bölgeden ayrılmak istedi. Bunun için de bir evrakın imzalanması gerekiyordu. İtfaiye ekipleri o sırada orada bulunan TGS Harekat Memuru G.G’den evrakı imzalamasını istedi. G.G’nin, “Sizi ben çağırmadım, benim imzalamam doğru olmaz” cevabına sinirlenen itfaiye ekipleri ile harekat memuru arasında önce sözlü münakaşa yaşandı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, itfaiye ekipleri genç harekat memurunu apronun ortasında sille tokat dövdü. Kavgayı, diğer apron çalışanları ayırdı. Havalimanındaki sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan G.G’nin rapor aldığı ve şikayetçi olduğu öğrenildi. 

©AirportHaber

APRONDA YUMRUKLAR KONUŞTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (105)

tgs çalısanı ~ 12 yıl önce
olayı bılmıyorum ama %100 tgs harekatcıları sucludur bı tek onlarda ınsanları kucuk görme kendı bılmıs edası var nede olsa rizelıler hav. satın almısdırlar tgs harekatcıların bır cogu ısı bılmıyo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam anlamadım ~ 12 yıl önce
ama olay nerde olmuş? AHL'demi,JFK'damı? Anlamadım! Yoksa FRA,MUC,BCN,MOW VS.... Vay anasını bir türlü çözemedim olay nerde olmuş? Hayret iyiki Türkiye de değil olay,yoksa çok kötü olurdu! ya beyler siz hangi çağdasınız?Siz hala eşşek çağında kalmışsınız haberiniz yok.Yazık,yazık,yazık....................................................................................................yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs durmak yok yola devam. ~ 12 yıl önce
Tk harekatçısı yan gelip yatma yeri değil, arabadan uçak altına gelip camdan birşey varmı diye sorup gidiyordunuz ???ne öğrettin sen bana ??hakkın makkın yok haydi b kapısına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
ARKADAŞLAR BEN KAVGANIN BİR KISMINI GÖRDÜM.BEN YOLCU OLARAK SALONDA BEKLİYORDUM.KİM BAŞLATTI BİLMEM AMA,YALNIZCA TEK İTFAİYE MEMURU İLE İKİ KİŞİ KAVGA EDİYORDU.YANİ EKİP DEĞİL TEK KİŞİYDİ ADAMCAĞAZ. Karşısındada hareket memuru ve teknisyen vardı.Ama işin doğrusu ikisinede yetiyordu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekata sahip cikilmali diyene ~ 12 yıl önce
Harekacligi ananin karnindami ogrendinde thy harekatcilariyla mucadele ettin. Herkimsen ve benden zerre bisey ogrendiysen hakkim sana helal degildir bilesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
hepiniz adamsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
g.g. ~ 12 yıl önce
TGS Harekat memuru Gökhan Gürhayta ise iyi olmuş derim. Ellerine sağlık derim. Kendini bilmezlere ders olsun derim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi yapmışlar ~ 12 yıl önce
walla iyi olmuş, zira tgs'nin birçok çalışanı apronun kralı benim edasıyla dolandığı için bir meydan dayağını hakediyordu. aferin itfaiye çalışanlarına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 12 yıl önce
tüm meydanlarda limanlarda yaşanan ve yaşanması an meselesi olan olayın dışa vurumudur. dhmi yönetiminin personelinin haklarını savunmaktan ne kadar aciz olduğunun, bazı yöneticilerin diğer özel şirketlere bel bağlamasıyla kendi personelini satmasının göstergesi bu noktada yapılması gereken personelin diğer şirketlerle polemiğe bile girmesini engelleyici düzenlemeyi yapmalılardır fakat yönetim bunu yaptığı takdirde şirketlerde elde edeceği randı es geçemediği için bu sorunların ardı arkası kesilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
tamam anladık olay her yönü ile iki taraf için de çirkin ve kabul edilemez zaman zaman oluyor böyle olaylar geçmişte de vardı her neyse büyütmenin anlamı yok ancak benden yeni tgs li arkadaşlara bir abi nasihati bir tavsiye 2.5 senede harekatçı olunmaz bunu sakın unutmayın bir abimiz vardı söylemişti 5 senede işi öğrenirsin tecrübe kazanırsın 5 sene sonra işi öğrenirsin ve uygularsın kalan senelerde tecrübelerini paylaşırsın sonra kalan 5 senede de işten atılmayım diye uğraşırsın bu anlamda daha yolun çok başındasınız tecrübe zamanla vakidir zaman da sizin iradenize göre çalışmaz hepinize iyi çalışmalar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000