14 Haziran 2010, Pazartesi 13:38:42

APRONDA TGS'NİN OTOBÜSÜ DUMANLAR İÇİNDE KALDI

Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Meteorolojik kapıda bulunan 204 numaralı körükte Turkish Ground Service'e ait otobüs dumanlar içinde kaldı.
  • UYUMAYIN diyen arkadaşıma sen herhalde tk'lısınki kuyrugu kapıya sıkışmış gibi hemen tgs ne kazalar yapıyor bir araştırın diyiyorsun ya kardeşim araba kendi kendine yanmış kaza yapmamış ukalalık hiç yapmamış anlayana
  • Ben THY ye girmeden önce bu otobüsler vardı. THY ye girip 15 yıl çalışıp ayrıldım. ama otobüslerin ayrılmya niyetleri yok. :)
  • airport haber siz uyuyorsunuz apronda tgs ne kazalar yapıyor iyice araştırın bence
  • Cok gecmis olsun efendim. Saygilarimla, Satilmis Davaroglu (Kasap)
  • işte bakım, işte yenilik, işte havaş
  • bu otobüsleri hala kullanan thy utansın.
  • Arkadaşlar bu araçlar ve diger tgs ye devredilen tüm araçlar çok eski keza ekipmanlarda öyle birde acemi şoförleri operatör diye büyük araç kullandırmıyorlarmı daha ilerde neler olucak seyredin bak yıllardır çalışanlar operatör olamadı daha dün işe giren apronu ve meydanı tanımıyanlar operatör oldular allah sonumuzu hayır eylesin iyiki can kaybı yaşanmamış meydana geçmiş olsun derim.
  • Kimsenin zarar görmemiş olması sevindirici.
  • Kimse kızmasın, büyük de geçmiş olsun, bu dileklere katılıyorum. Ancak, şu resme bir bakın. Yangın müdahalesi yapan itfaiye ekibinin yanında bir sürü insan, oralarda öyle duruyorlar. Önlem filan yok, orayı kordon altına almak yok. Gerçi resim olaydan sonra çekilmiş ama çok eminim ki olay anında da görüntü buydu. İşte esas can sıkan konu bu. Bu tip işleri olması gerektiği gibi değil de bize özgü şekliyle yapıyoruz. Bu ne zaman düzelir Allah bilir.
  • nuh nebiden kalma otobusleri kullanmaya devam ederseniz olacagi budur...thy veya tgs once aprondaki kullanim tarihi gecmis bu ve buna benzer araclari yenilesinler sonra ucak alsinlar...mazallah ya icinde yolcular olsaydi ya olum veya yaralanma olsaydi..bunun sorumlusu kim olacak ti??? badem biyikli takunyali mudur mu???
Turkish Ground Service'e ait yolcu taşıma otobüsü Atatürk Havaalanı Apron'unda bulunan 204 numaralı körüğe geldiği sırada dumanlar içinde kaldı. Kısa sürede itfaiye ekiplerince müdahale edilen otobüste yolcu olmaması büyük bir faciayı önledi.

Yetkililerden edinilen son bilgilere göre, yapılan incelemelerin ardından otobüsün klima motorunda bulunan yağın manifolt bölgesine akması nedeniyle dumanlar içinde kaldığını belirtirken, aracın bakımlarının tam yapıldığını bu tür sorunların klimalı her tür araçta yaşanabileceği ifade edildi.

APRONDA TGS'NİN OTOBÜSÜ DUMANLAR İÇİNDE KALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
UYUMAYIN diyen arkadaşıma sen herhalde tk'lısınki kuyrugu kapıya sıkışmış gibi hemen tgs ne kazalar yapıyor bir araştırın diyiyorsun ya kardeşim araba kendi kendine yanmış kaza yapmamış ukalalık hiç yapmamış anlayana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben THY ye girmeden önce bu otobüsler vardı. THY ye girip 15 yıl çalışıp ayrıldım. ama otobüslerin ayrılmya niyetleri yok. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
airport haber siz uyuyorsunuz apronda tgs ne kazalar yapıyor iyice araştırın bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cok gecmis olsun efendim. Saygilarimla, Satilmis Davaroglu (Kasap)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işte bakım, işte yenilik, işte havaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu otobüsleri hala kullanan thy utansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar bu araçlar ve diger tgs ye devredilen tüm araçlar çok eski keza ekipmanlarda öyle birde acemi şoförleri operatör diye büyük araç kullandırmıyorlarmı daha ilerde neler olucak seyredin bak yıllardır çalışanlar operatör olamadı daha dün işe giren apronu ve meydanı tanımıyanlar operatör oldular allah sonumuzu hayır eylesin iyiki can kaybı yaşanmamış meydana geçmiş olsun derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimsenin zarar görmemiş olması sevindirici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimse kızmasın, büyük de geçmiş olsun, bu dileklere katılıyorum. Ancak, şu resme bir bakın. Yangın müdahalesi yapan itfaiye ekibinin yanında bir sürü insan, oralarda öyle duruyorlar. Önlem filan yok, orayı kordon altına almak yok. Gerçi resim olaydan sonra çekilmiş ama çok eminim ki olay anında da görüntü buydu. İşte esas can sıkan konu bu. Bu tip işleri olması gerektiği gibi değil de bize özgü şekliyle yapıyoruz. Bu ne zaman düzelir Allah bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nuh nebiden kalma otobusleri kullanmaya devam ederseniz olacagi budur...thy veya tgs once aprondaki kullanim tarihi gecmis bu ve buna benzer araclari yenilesinler sonra ucak alsinlar...mazallah ya icinde yolcular olsaydi ya olum veya yaralanma olsaydi..bunun sorumlusu kim olacak ti??? badem biyikli takunyali mudur mu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000