02 Aralık 2011, Cuma 17:14:54

AMERİKA BAŞKAN YARDIMCISI AHL'DE

Amerika Devlet Başkan Yardımcısı Joe Biden, İstanbul'da...
  • burda herhangibirşey yarıştırmanın manası yok amerikalının uçağına baktığında büyük ve kalitelimi oluyorsun aslanım biz THY nin tüm uçaklarına bakıyoruzda senin yarın kadar hava atmıyoruz demek biz bir üflesek tozunuz bile kalmayacak ama sıranız gelecek sizinde siz bizim yaptığımız işin yarısnı yapsanız kimbilir neler olurduda Allah dan böyle bir imkanınızda olmayacak biz varkrn TGS.MRK
  • osmanli yi da gorduk..harem askindan binlerce askerini dondurup ingiliz e siginanlari unutmayin...hani bunlar osmanli torunuydu?? ne oldu?? osmanli torunuysan posta koysana abd ye?? niye koyamiyor?? havagazi olduklari icin..
  • AirForce2 demkki B-757'miş. Biz B747 biliyorduk. Biz burayı Türkiye biliyorduk; demek ki, Türkiyenin durumu bu. Bir konuk için bu kadar vatandaş rahatsız edildi. Demekki, bir yoğurt uğruna ne hıyarlar doğranıyormuş. Ama bu hıyardan cacık olmaz. Bu tür özel protokollu adamları, AHL'ye değil, minimum rahatsızlık verici başka meydanlara; örneğin İstanbul için Çorlu'ya; Ankara için Akıncı'ya indirmeli. Yoksa hıyarlıktan kurtulamayacağız.. Bir HIYAR.
  • Osmanlıyı senin gibi nefsine köle olan batı hayranları yıktı zaten düşmanın kendisi değil.. ama o batı ne yaptı? Papa India Charlie gibi bıraktı seni ortada, adını da hindi koydu.. Bu millet şanlı Osmanlı milletidir, 1923'de uzaydan gelmedik biz... 80 küsür yıllık tüm yalanlarınız tek tek elinizde patlıyor artık.. hadi canım başka kapıya, gelecek müslüman Türk milletinindir. Bu "Millet" ilelebet payidar kalacaktır.
  • TGS FOTOĞREAF ÇEKMEKLE MEŞGULMÜŞYA NASIL HİZMET VERSİN??? NE BİÇİM BİR HABERDİR BU EY YAZARLAR??
  • osmanlı olsaydı... arkadaşım 1.viyana kuşatması ne zaman oldu haberin var mı? senin o osmanlı taaa o zamandan 1923 e kadar tokat üstüne tokat yedi haberin var mı? haberin var mı o osmanlı karşına çıkan ilk oganize devlete diş geçirememiştir. doğuda iran, balkanlarda habsburg la karşılan osmanlı o dakka durmuştur. aç oku öğren. o osmanlı nın muhteşem sülümanı muhteşem olduğu için değil fransızlara kıyak yaptığı için muhteşemdir. o osmanlı elinde inanılmaz yer altı zenginlikleri olmasına rağmen yıkılmıştır. o osmanlı batını hasta adam dedği aşağıladığı bir sömürgedir. saygı görmekmi o senin hasta ve cahil zihninin bir ürünüdür. cumhuriyet payidar kalacaktır, sizlere rağmen.
  • BU HABER KONUSU İLE ALAKASI YOK AMA ÇELEBİ ÇALIŞAN MAAŞLARI SEKTÖRDE ACIMA KONUSU OLDUĞU SÜRECE NE KALİTELİ DERİM NE DE BÜYÜK.TGS AÇILDIĞINDA YALAN VAADLERE İNANIP ÇHS DE KALANLAR ŞİMDİ NASIL PİŞMAN.AH BİR GEÇEBİLSEM DİYE NE TORPİLLER ARANIYOR.YALAN MI??
  • uçağın yer hizmetini çelebi yapmış helal olsun Türkiyede yer hizmetlerinde dev olan firma TGS ama bu işi alamamış anlaşılan TGS nin apron kazaları ABD istihbaratı açısından önemli bir parametre olmuş Kim nederse desin Çelebi hala büyük ve kaliteli...
  • yahu kardeşim amma saçmalamışsın ha.. kiminle kimi kıyaslıyorsun, herhalde seni orada takmayacaklar bundan doğal ne olabilir? Osmanlı olsaydı böyle mi olurdu? Hindiye bu kadar saygı gösterirler ancak
  • bu ne rezalettir? ahl sozum ona turk topragi ama abd liler kendi ulkelerindeymiscesine hareket ettiler. istediklerini aradilar istediklerini gorev yaptiklari yerlere sokmadilar vs vs bizim basbakan ve c.baskani abd ye gittiginde de hava trafigi durduruluyor mu? tepeden tirnaga ilgili ilgisiz herkes araniyor mu? herkes alarma geciyor mu? yaziklar olsun..onlara degil tabii bunlara izin veren bizimkilere...
Ankara'da yaptığı bir dizi ziyaretin ardından, 16:00'da Atatürk Havalimanı'na iniş yapan Amerika Devlet Başkan Yardımcısı Joe Biden, 90003 kuyruk tescilli Air Force Two isimli Boeing 757-200 tipi uçakla Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

İlk olarak Joe Biden'ın araçlarını taşıyan ve geçtiğimiz gün sadece AirportHaber'in yakından görüntülediği C-17 tipi kargo uçağının inişinin ardından Biden'ı taşıyan B757-200 tipi uçak havalimanına indi. İniş sırasında yoğun güvenlik önlemleri alınırken, hava trafiği de kısa süreliğine durdu. Apronda çalışan TGS personelinin de Başkan Yardımcısı'nın uçağını görüntülemek için kuyruğa girdiği görüldü.

Güvenlik önlemlerinin tamamlanmasının ardından uçaktan inerek gazetecileri selamlayan Biden, daha sonra apronda kendisini bekleyen Amerika İstanbul Başkonsolosu Scott Frederic Kilner tarafından karşılandı.

40 araçlık konvoyla uçaktan indikten sonra Atatürk Havalimanı'ndan ayrılan Biden, geçtiğimiz gün ameliyat olan ve evinde istirahat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettikten sonra Küresel Girişimcilik Zirvesi'nde bir konuşma yapacak.


AMERİKA BAŞKAN YARDIMCISI AHL'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
burda herhangibirşey yarıştırmanın manası yok amerikalının uçağına baktığında büyük ve kalitelimi oluyorsun aslanım biz THY nin tüm uçaklarına bakıyoruzda senin yarın kadar hava atmıyoruz demek biz bir üflesek tozunuz bile kalmayacak ama sıranız gelecek sizinde siz bizim yaptığımız işin yarısnı yapsanız kimbilir neler olurduda Allah dan böyle bir imkanınızda olmayacak biz varkrn TGS.MRK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
osmanli yi da gorduk..harem askindan binlerce askerini dondurup ingiliz e siginanlari unutmayin...hani bunlar osmanli torunuydu?? ne oldu?? osmanli torunuysan posta koysana abd ye?? niye koyamiyor?? havagazi olduklari icin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AirForce2 demkki B-757'miş. Biz B747 biliyorduk. Biz burayı Türkiye biliyorduk; demek ki, Türkiyenin durumu bu. Bir konuk için bu kadar vatandaş rahatsız edildi. Demekki, bir yoğurt uğruna ne hıyarlar doğranıyormuş. Ama bu hıyardan cacık olmaz. Bu tür özel protokollu adamları, AHL'ye değil, minimum rahatsızlık verici başka meydanlara; örneğin İstanbul için Çorlu'ya; Ankara için Akıncı'ya indirmeli. Yoksa hıyarlıktan kurtulamayacağız.. Bir HIYAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Osmanlıyı senin gibi nefsine köle olan batı hayranları yıktı zaten düşmanın kendisi değil.. ama o batı ne yaptı? Papa India Charlie gibi bıraktı seni ortada, adını da hindi koydu.. Bu millet şanlı Osmanlı milletidir, 1923'de uzaydan gelmedik biz... 80 küsür yıllık tüm yalanlarınız tek tek elinizde patlıyor artık.. hadi canım başka kapıya, gelecek müslüman Türk milletinindir. Bu "Millet" ilelebet payidar kalacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TGS FOTOĞREAF ÇEKMEKLE MEŞGULMÜŞYA NASIL HİZMET VERSİN??? NE BİÇİM BİR HABERDİR BU EY YAZARLAR??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
osmanlı olsaydı... arkadaşım 1.viyana kuşatması ne zaman oldu haberin var mı? senin o osmanlı taaa o zamandan 1923 e kadar tokat üstüne tokat yedi haberin var mı? haberin var mı o osmanlı karşına çıkan ilk oganize devlete diş geçirememiştir. doğuda iran, balkanlarda habsburg la karşılan osmanlı o dakka durmuştur. aç oku öğren. o osmanlı nın muhteşem sülümanı muhteşem olduğu için değil fransızlara kıyak yaptığı için muhteşemdir. o osmanlı elinde inanılmaz yer altı zenginlikleri olmasına rağmen yıkılmıştır. o osmanlı batını hasta adam dedği aşağıladığı bir sömürgedir. saygı görmekmi o senin hasta ve cahil zihninin bir ürünüdür. cumhuriyet payidar kalacaktır, sizlere rağmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU HABER KONUSU İLE ALAKASI YOK AMA ÇELEBİ ÇALIŞAN MAAŞLARI SEKTÖRDE ACIMA KONUSU OLDUĞU SÜRECE NE KALİTELİ DERİM NE DE BÜYÜK.TGS AÇILDIĞINDA YALAN VAADLERE İNANIP ÇHS DE KALANLAR ŞİMDİ NASIL PİŞMAN.AH BİR GEÇEBİLSEM DİYE NE TORPİLLER ARANIYOR.YALAN MI??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçağın yer hizmetini çelebi yapmış helal olsun Türkiyede yer hizmetlerinde dev olan firma TGS ama bu işi alamamış anlaşılan TGS nin apron kazaları ABD istihbaratı açısından önemli bir parametre olmuş Kim nederse desin Çelebi hala büyük ve kaliteli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yahu kardeşim amma saçmalamışsın ha.. kiminle kimi kıyaslıyorsun, herhalde seni orada takmayacaklar bundan doğal ne olabilir? Osmanlı olsaydı böyle mi olurdu? Hindiye bu kadar saygı gösterirler ancak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu ne rezalettir? ahl sozum ona turk topragi ama abd liler kendi ulkelerindeymiscesine hareket ettiler. istediklerini aradilar istediklerini gorev yaptiklari yerlere sokmadilar vs vs bizim basbakan ve c.baskani abd ye gittiginde de hava trafigi durduruluyor mu? tepeden tirnaga ilgili ilgisiz herkes araniyor mu? herkes alarma geciyor mu? yaziklar olsun..onlara degil tabii bunlara izin veren bizimkilere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000